Şimdi Ara

Denizli Çiğköfte

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
9
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj

  • Çiğköfte denilince ilk akla Adıyaman, Antep, Urfa gibi yerler gelse de günümüzde her ilde çiğköfte dükkanları bulunur. Çiğköftenin aslı etli olduğu gibi bu tarz dükkanlarda etli çiğköfte satışı yasaktır. Bunun için etsiz çiğköfte dükkanları bulunur. Çiğköfte tek başına sadece limon ve marul içine koyarak yani porsiyon şeklinde tüketilebildiği gibi dürüm olarak da satılır. Denizli çiğköfte de Denizli’de yaşayan kişilerin sıklıkla tercih ettiği lezzetler arasında yer olur. Uygun fiyatla doyum sağlayacak çiğköfte dürümlerinin yanı sıra porsiyon şeklinde meze olarak da tüketilebilir. Sıkım şeklinde satışa sunulan çiğköfteler marul eşliğinde sofralarda eşsiz bir lezzet sunar.


    Denizli Çiğköfte Siparişi


    Günümüz teknolojisi tek arama ile tüm alışverişlerinizi anında ayağınıza getirmenizi sağlar. Bunun için Denizli çiğköfte siparişi için de sadece aramanız ve günümüz teknolojisini kullanmanız yeterli olur. Kısa sürede kapınıza gelen ister dürüm ister porsiyon olarak verdiğiniz siparişlerinizi lezzetle tüketebilirsiniz. Çiğköfte dükkanları üzerinde satışa sunulan ve yanında özellikle şalgam veya ayran ile tüketim sağlanırken genel anlamda herkesin lezzetle tükettiği görülür.


    İnce bulgurun baharatlar ile buluşması sonucunda ortaya çıkan lezzete, salça, soğan, sarımsak gibi yiyeceklerde etlenerek elde edilen çiğköfteler evde de yapılabilir. Fakat evde yapılan çiğköfteler dışarıda yapılanlar kadar lezzetli olmadığı için dışarından almak daha çok tercih edilir. Uygun fiyatlı olması tüketimin artmasına ve sofralarda meze olarak sunulmasını sağlar.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.