Şimdi Ara

Denizli Bodrum yolu nasıl?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu Denizlideyim.
    Saat 09 da Bodruma hareket edeceğim.
    Buradan Muğlaya kadar yol çalışması var diyen var. Aydın üzərindən git diyor arkadaş.
    Yok durumu nasıl acaba?
    Direk Muğladan mı gideyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Denizli aydın yolu üzerrinde dün 5-6 tane radar vardı. Söke otobanında bile oluyor. Sökeden milasa kadar da belki bir yada iki tane olur. Bende denizlideyim dün birisi 10 tane radar var bu nasıl iş diye dert yanıyodu. Anlıtcagın radar doludur. Aydın denizli arasına ben kefilim kesin vardır. Sarayköy buharkent arasında bi tane banko. Dikkatli sürüşler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tavsiyem Aydın üzerinden gelmeniz, kale tavas üzerindede kısım kısım yol çalışması var, yine yatağan milas arasında küçük bir alanda yol çalışması var ama abartılacak kadar değil, Aydın üzerinden daha rahat yolculuk edersiniz bu yoldan gelirseniz sökeden sonra Bafa gölü kıyısında 2-3 km çalışma var başka da yol çalışması yok. Geçen sene yada 2 sene önce çok leşti buralar.Anca toparlanıyor bilen bilir yatağan milas arasında kaç yıldır yolu bitiremiyorlar. çünkü dağların yontulması traşlanması neredeyse 2 yıl sürdü.
  • 1999 yılında Kanadalı bayan arkadaşımla beraber arabayla (1998 model Polo 1.4 16V) Batı Anadolu turu yaparken; Pamukkale - Ölüdeniz' e gitmek için normal yol yerine haritada kestirme ve stabilize yol olarak görülen dağ yolunu tercih etmiştim.
    İlk başlarda eğlenceliydi hatta yol üzerindeki köylerde durup köylülerle resim çektiriyorduk, onların ikram ettikleri meyvelerden yiyorduk. Ama dağa çıktıktan sonra işler değişti. Çünkü yol bozuk toprak yola dönüştü. Hatta yer yer heyelan olmuş ve yol üzerinde zaman zaman karpuz büyüklüğünde taşlar vardı. Rally yapar gibi o taşlara çarpmamak için slalom yaparak çabalıyordum. Üstelik benzin bitmiş ve depo ışığı da yanıyordu.
    Nadiren de olsa karşı yönden gelen arabalar "Bu yol demekki bir yerlere çıkıyor" diye düşünmemi sağlıyordu.. Zira yol öyle kötüydü ki başkası olsa geri dönerdi.
    Sonra birden yol uçurumda bitiverdi ve ben "Eyvaahh !" dedim. Bu dağ başında mahsur kalmıştık. Kız arkadaşım da telaşlanmıştı. Sonra ona arabada beklemesini söyleyip, uçurumu kontrol etmek için arabadan indim. Birkaç adım yürüdükten sonra aslında uçurum gibi görülen yerin yolun bir kısmının çökmesi ile oluştuğunu farkettim. Yol diğer tarafa tek şerit olarak devam ediyordu.
    Hemen arabaya dönüp çok dikkatli bir şekilde yolu geçmeye başladım. Çünkü küçük bir o balkon gibi kalmış daracık yoldan aşağıdaki 500 metrelik uçuruma düşmemize neden olabilirdi. Uçurumun dibi seçilemiyordu bile.
    Kazasız belasız o uçurumu geçtik ve yaklaşık 1 km sonra yol asfalt bir şekilde Fethiye' ye kadar eğimli bir halde devam etti.
    O maceralı yolculuğu da asla unutamıyorum.




  • Konu dışı ama tuvnera hiç türk kız arkadaşin olmadı galiba

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: yirthan

    Konu dışı ama tuvnera hiç türk kız arkadaşin olmadı galiba

  • Geçen sene Tavas üzerinden Bodruma gitmiştim.Yer yer toprak,yer yer mıcır berbat bir yolculuktu.O yol yapımı 5 sene daha sürer.Dönüşte de Söke üzerinden geldim daha iyi bir yolculuktu.Zaten km olarak pek fark etmiyor.
  • İki haftada bir Bodruma gidiyorum.Çok az bir kısımda yol çalışması mevcut.O da rahatsız edecek kadar değil.Aydın yolunu tavsiye etmem.Sürekli trafik ışığı nedeniyle çok dur-kalk oluyor.
  • Giderken Muğladan gittim. Dönüşte Aydından. Aydın yolunu tavsiye ediyorum. Muğla yolu 13-17 saatleri arası kapatılıyor.
    Soruma cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim.
    Az önce Ankaraya evime döndüm.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizli-Antalya yapacağım yakın zamanda,Cankurtaran'dan sonra Muğla yolu ayrılıyor oraya kadar durum nedir?Çalışmalar tam olarak nerede?

    İzmir,Aydın,Muğla çok sık yapıyorum ama Antalya tarafına en son geçen yaz gittim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Derin Mavi -- 22 Haziran 2013; 17:38:58 >
  • bende 29 Haziran'da Ankara - Bodrum yapacağım.. olmadı bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denizliden Muğla istikametine giderken ilk çıktığınız tepede başlıyor. O tarafa seyahat eden Denizlililer de Aydın yolunu tercih ettiklerini söylediler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Muğla yolu üzerinde çalışma olduğunu biliyorum fakat durumu nedir bilmem. Aydın üzerinden gelirsen bir sıkıntı yok, bazı arkadaşlar söke filan demiş ama sökeye uğramadan Aydın göbekten, Çine-Yatağan istikametine döneceksin. Yatağan-milas arasındada az bir noktada çalışma var rahatsız edilecek seviyede değil. İyi yolculuklar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.