Şimdi Ara

Deniz Atalay: Emenike parasına takım kurduğumuzda bizimle dalga geçmişlerdi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  Deniz Atalay: Emenike parasına takım kurduğumuzda bizimle dalga geçmişlerdi

    Ayaklarını yorgana göre uzattıklarını ve UEFA’nın mali fair play ilkelerine tam uyum sağladıklarını söyleyen Deniz Atalay, “Bu sezon evrakların hepsini eksiksiz teslim ettik. Ayrıca şike nedeniyle de ceza gelmeyecek. Tromsö’ye elenseydik cezamızı gelecek sene çekecektik” diye konuştu.
    Son iki sezondur çeşitli nedenlerden dolayı Avrupa’ya gidemeyen Beşiktaş’ta, Asbaşkan Deniz Atalay yaptığı açıklamalarla taraftarın yüreğine su serpti. Siyah - beyazlı idareci “Biz bir Emenike parasına takım kurduğumuzda bizimle dalga geçmişlerdi ama şu an herkes bizi takdir ediyor. Ayağımızı yorgana göre uzattık. Bu nedenle UEFA’dan bize mali anlamda hiç bir uyarı yazısı gelmedi” diye konuştu.

    Türkiye’de uyarı yazısı gelen kulüpler hakkında konuşmak istemediğini belirterek bu konuya Beşiktaş penceresinden bakmak isteyen Atalay, “Biz iki sene Avrupa’ya gitmediğimiz dönemlerde bile UEFA’nın mali kriterlerini yerine getirerek evrakları TFF’ye vermiştik. Bu iyi niyetimiz UEFA nezdinde takdir gördü. Başkan Fikret Orman Avrupa’ya alınmadığımız ilk sene orada yaptığı savunmada ne anlattıysa onların hepsini uyguladık. Finansal Fair Play’i eksiksiz yerine getirdik. Bu sene de evrakların hepsini eksiksiz olarak teslim ettik” dedi.

    Geçen seneki mali disiplin nedeniyle bu tür sıkıntıları yaşamayan ve transferde bomba isimlere yönelemeyen Beşiktaş Asbaşkanı Deniz Atalay, “Biz önümüzdeki transfer döneminde de bu mali disiplini uygulayacağız. Fakat taraftar şunu bilsin, Beşiktaş iyi transferler yapacak. Geçen seneden daha fazla bir bütçeyi transfere ayırdık. Bu her sene katlanarak devam edecek” açıklamasını yaptı.

    Ekstra ceza sanmıyorum

    Beşiktaş’a, UEFA’daki şike dosyasından da ceza gelmeyeceğini söyleyen Atalay “Biz geçen sene Trömso’yu eleyerek gruplara kaldık. UEFA bizi gruplara almayarak cezalandırdı.

    Dolayısıyla tedbiren alınmadığımız yerde cezalandırılmış olduk. Bu nedenle ben bu sene UEFA’dan ekstra bir ceza geleceğini sanmıyorum. O dönem hızlı yargılama konusunda UEFA ile yaptığımız iyi niyet anlaşmasını bir kez daha hatırlatmakta yarar var. Eğer Trömso’ya elenseydik cezamızı gelecek sene çekecektik” ifadelerini kullandı.
    http://haber.stargazete.com/spor/besiktastan-taraftara-buyuk-mujde/haber-864800







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.