Şimdi Ara

Democracy 4 Türkçe Yama %100 [TRANSLATE] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
40
Cevap
3
Favori
32.913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Video üzerinden indirebilirsiniz.

  • Yama, oyunun tam olarak hangi sürümü üzerinde çalışıyor? bir çok sürümde denedim, boş kutucuklar hatası veriyor. siz hangi sürüm üzerinden oyunu oynuyorsunuz?



    Mesela Efsunkar Yaması v1.27 İtaly Early Acsess'te çalışıyor, ama sizin yamanız aynı sürümde boş kutucuklar hatası veriyor ve çalışmıyor. Doğru sürümü bularak oyunu %100 Türkç2 ile oynamak isterim, emeğine sağlık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqweyuk -- 18 Eylül 2021; 15:16:45 >
  • Yama linki bozuk indirme sayfasına ulaşılmıyor video link premium üyelik gerekiyor indirmek için konu sahibi ilgilenebilir mi acaba

  • Burdan indirin bu güncel yama oyunun son sürümü ile uyumlu. Steam harici oyun varsa steamworkshopdownload ile indirebilirsiniz:


    steamcommunity.com
    Steam Workshop::Turkish Language
    https://steamcommunity.com/sharedfiles/filedetails/?id=2539383621


    @asdqweyuk




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yabqu22 -- 18 Eylül 2021; 20:0:17 >
  • @yabqu22 kardeşim, sen ne yaptın? çok çok teşekkür ederim.

  • asdqweyuk A kullanıcısına yanıt

    Yamayı ben yapmadım kast ettiğin bu ise, sadece steam'da denk geldim kendim de kullanıyorum burda arayan olmuş göstereyim dedim.

  • @yabqu22 hayır, senin yapmadığını biliyorum. sen ne yaptın derken, biz Türkçe oynamak için erken erişim sürümlerinde çırpınıyoruz, sen geldin bize son sürüm çeviri linki verdin. bunun için çok teşekkürler.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqweyuk -- 20 Eylül 2021; 2:53:38 >
  • asdqweyuk A kullanıcısına yanıt

    Rica ederim ne demek forum kültürü budur, yardım arayana yardımcı olmak. :)

  • @yabqu22 birader, senin gösterdiğin yama ile oynadım kazandım. Ama oyun çok basit geldi. başlar başlamaz gelir vergisi arttır, bordro arttır, askeri harcama düşür, üzülen orta direğe sakinleştiren bir iki politika bas, +100 bn civarı aylık kara geçtiğinde, gelsin popülerlik. seçimi 2.yıl %97 ile kazandım. Rakip parti çpk zayıf geldi. sonra zorluğu %150 yapıp tekrar denedim, aynı formül yine işe yaradı, ve oyun tekrar gibi geldi. Var mı yöntem bu taktiğin çalışmadığı bildiğin?


    İkincisi, sıkılınca, başka oyun aradım, "The Political Process" buldum. Orta seviye İngilizce'n varsa denemeni tavsiye ederim. Siyasete en alt basamaklardan başlayıp yükseliyorsun. Önce il meclis üyesi, sonra belediye başkanlığı, ver elini eyalet valiliği, hop başkanlık, danışmanlar, STK'lar, icraatlar, baya detaylı. Bir tek politikacılar arası bağlar eksik Plutocracy'de olduğu gibi. O da olsa zaten fırtına olurdu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqweyuk -- 21 Eylül 2021; 12:32:58 >




  • asdqweyuk A kullanıcısına yanıt

    Oyun daha gelişme aşamasında son sürümle dengeler sağlanır illaki, ama genel olarak democracy zaten kolay bir oyun mantıklı davranıp belli şeylere yoğunlaşınca tekrar tekrar seçiliyorsun. Aslında biraz da RP yapıp oynamak gerek, kendine bir vizyon belirlemelisin mesela, örneğin dindar bir nesil yetiştirmek. Bilim ve eğitimle ilgili herşeyi iptal edip tüm dindar dini şeyleri basıp oynamaya çalış, yada tam tersi tüm dindar eğitimi dini bilgileri yasaklayıp tamamen bilime dayalı bir topluluk. Eminim birileri suikast düzenler. Ayrıca oyuna modlar yükleyip de deneyebilirsin, mesela Türkiye modu gayet zorludur çünkü sağlık hariç her şey eksi de. %150 zorluk seviyesi ile gayet zor oluyor ve işin içinden çıkılmaz hale geliyor. İngilizcem yok, eğer unity ile yapıldıysa otomatik çeviri programını kullanabilirim. Bahsettiğin oyunun motoru unity mi?

  • yabqu22 Y kullanıcısına yanıt

    Maalesef unity değil. keşke biri çevirse. çevirisi de çok ağır olmaz diye düşünüyorum, çok kelime yoktur. evet RP deneyebilirim. Democracy 4'te diktatörlük deneyeyim bari : )

  • Arkadaşlar ben insanların hala yama, link sormasından ve sürekli başka yerlere yönlendirilmesinden gerçekten bıktım. Yamanın daima güncel tutulduğu tek resmi adres alttadır.

    discord
    Join the Efsunkâr Çeviri Ekibi Discord Server!
    https://discord.com/invite/GTC4cJ2Qev

    Oyunun çıkışından itibaren yamayı 13 kere güncelledik son 2 güncelleme ise bu hafta getirildi, lütfen başka insanların linki kısaltıp para kazanmak için paylaşmasına izin vermeyin. Yama bize aittir ve düz bir linkle direkt indirebilirsiniz para kazanma gibi bir amacımız yoktur. Sunucuya girdikten sonra duyurular kısmından yama linklerini bulabilirsiniz herhangi bir probleminizi de sohbete yazarsanız en geç 1 gün içinde yardımcı oluyoruz




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi democracy 4 çeviricisi -- 11 Kasım 2021; 13:47:6 >




  • democracy 4 çeviricisi D kullanıcısına yanıt

    Bazı insanlar discord kullanmıyor, kaldı ki internet ortamında hiçbir kaynağınız yok çeviri buradadır diye. Haliyle insanlar internette arıyor ve en uygunu neresiyse oraya yöneliyor. Oyun ben de steam hesabımda var, atölye de yama ararken denk geldim indirdim ve uyumlu çıktı. Burada yeni sürüm yama arayan insanlar gördüm ve yardımcı olmak için orayı attım. Burada hatayı biz de değil kendinizde arayın. Yamanızı discord harici yerlerde de paylaşın en basit burada. İnsanlar oraya yönelir. Lafın bana değilse başka kimler nasıl paylaştı bilmiyorum. Ben yardım etmek için steamda ki güncel linki atmıştım. Saygılar...

  • bundan bir buçuk ay önce, democracy 4 son sürümüne uygun Türkçe yama aradım, yukarıda da yazdım mevcut yamalar son sürümle çalışmıyor diye, sağolsun@yabqu22 yetişip steamdeki son sürüme uyumlu linki gösterdi, ve sayesinde zevkle oynadım. tekrar teşekkür ederim.


    eğer siz efsunkar çeviri iseniz, verilen linkte zaten efsun çeviri, vuartex, proflighttr yazıyor, yani sizin izniniz dahilinde görünüyor. yok değil ise, bunu biz bilemeyiz, onları steam workshop'a şikayet edin. emekleriniz için teşekkürler.


    ve evet, şimdi yamayı indirmeye kalksaydım, ben de discord tel numarası istediği için discord hesabı açmayanlardanım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asdqweyuk -- 11 Kasım 2021; 19:23:0 >
  • linke ulaşılamıyor. Yardımcı olaabilecek var mı?

  • dlclerde de geçerli mi?

  • Epic sürümünde denedim denemeyen arkadaşlar için söyleyeyim yazılar tamamen kayboluyor umarım güncellerseniz teşekkürler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BAKIRCU -- 20 Mayıs 2023; 13:6:23 >
  • DLC yamalarını nerede bulabilirim?

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.