Şimdi Ara

Demirdöküm Neva Arıza ve Yeni Kombi Önerisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
446
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Demirdöküm neva kombi kullanıyoruz ama aldığımızdan beri sürekli sorun çıkartıyor. Anakart değişimi yapıldı,içine hava basıldı peteklerin içi temizlendi vs. geçen yıl kışın 50 derecede çalışırken kendi kendine 80-90 dereceye çıkıp sürekli çalışıyordu. Usta gelip tamir etti. Bu yıl da yazdan beri sürekli barı düşüyor ki tesisatta kaçak olup olmadığına da baktık ve kombinin alt kısmındaki borulardan birinde hafif sızma vardı onu da hallettik ama başkalarınkinden daha çabuk bitmeye devam etti. Dün gece de normalde barı 1.2'deyken kendi kendine 2.5'a çıkmış ve f01 arızası vermeye başladı. Resetleyince ekran normal görünüyor ama kaloriferler ısınmıyor sıcak suyu kullanmaya çalışınca da tekrar f01 hatası veriyor. Servis çağırdık ama hala gelmediler. Sizce ne kadar tamir ücreti çıkar?
    Artık o kadar sorun çıkarıyor ki kombiyi değiştirmeyi düşünüyoruz. 100 m2 evde 5 petek var hepsini de kullanıyoruz. Sözleşme yüzünden yine demirdöküm alacağız sanırım. Sizce hangi modeli iyi ve verimlidir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • f1 aşırı ısınma hatasıdır kart veya sensör arızalı basınca gelince tank bozuk gibi
  • kombiustası kullanıcısına yanıt
    Hocam basınç için hava bastılar ama çare olmadı. Kombi fr arızası veriyor ve sürekli çalışıyor. Ekranda 80-90 yazarken -1 10 gibi farklı farklı rakamlar çıkıyor.
    Edit: sensör arızası olduğunu söylediler ve 300 tl gibi bir fiyat verdiler. ücretin bu kadar pahalı olması normal mi? Internette 50 tl'ye satılan bu parçayı alıp kendimiz takabilir miyiz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CharloteW -- 27 Şubat 2020; 15:6:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam sensör asla 300 TL tutmaz başka bir servis arkadaştan destek talep edin

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.