Şimdi Ara

DELTA SERVİS VE PARALEL İHRACAT REZALETİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Genel olarak aslında bu konu açılmıştır biliyorum fakat ben diğerleri gibi bir konu açmayacağım için başka bir konu içerisinde kaybolup gitmesini istemedim.
    Kadıköy Akbulut İletişimden 18,12,2017 tarihinde bir Samsung C9pro telefon aldım. Satan arkadaş delta servisten garantili dedi bizde eyvallah dedik ve telefonu aldık. Telefonu eylülün sonunda şarja taktım ve 1 saat sonra baktığımda şarj düşmüş ve telefon aşırı ısınmış ince bir koku geliyordu. daha sonra baktım şarj soketi kararmış şarj aleti ateş gibi olmuş kablo makarna gibi elimde kaldı. Telefon açıktı fakat şarj %3 olduğu için birşey yapamadım. Telefonun garantisinin fotokopisini çektim ve şarj aletinin fotoğrafını da bu fotokopinin arkasına ekledim ve Eminönü delta servise elden 27,09,2019 tarihinde teslim etmeye gittim.
    Telefonu alan bayan benden önce bir beyle ilgilendi gelen şahıs telefonu aldıklarını ve açarken hesabı kilitlediklerini bu yüzden parmak izi ile çalıştıramadıklarını falan söyledi ve telefonu 3 gün önce aldığını ilk kurulum yapılırken bu olayın olduğunu söylediği halde alan bayan tutanağa kasada çizik camda çizik gibi şeyler yazmıştı. Adam yazılım için geldim neden böyle yazdınız deyince mikron seviyesinde çizikler var gibi birşey söyledi ve bende görüyorum telefon sıfır. Neyse adam garantiye teslim etti sonra sıra bana geldi ve benim telefon kılıf kaynaklı çizikleri mevcuttu yazılmasında mahsur yoktu tabi kasada darbe kullanıma dair çizikler mevcut yazmışlar. O şekilde şarjı ve teli teslim ettim. yanlız bu arada teli ve şarjı farklı alet ve telefonlarda denedim ikiside çalışmıyordu.
    Telefonu teslim ederken birşeye dikkat ettim teslim alan bayan garanti belgesiyle hiç ilgilenmedi benim telefonumun ithalatcı garantisi dolmasına ramen satıcı garantisine bakmadı bile. Bu aslında asıl amaçlarını gösteriyordu kafadan kullanıcı arızası diyeceklerini anlamıştım.
    Neyse bugün arandım telefonda 540tl masraf var dendi bende bir şarj soketi nasıl o kadar olur dediğimde kasada yamukluk var demezmi utanmadan bu şekil telefonun ekranı çıkıyor fakat geri takılamıyormuş birde nemden oksitlenme varmış kullanıca hatasıymış.telefonumda çisik vardı tamam ama kasası düzgündü. Bunlar kötü açıp kesin kasayı yamulttu ve nasılsa eşşekler var kitleriz diye bir fiyat çıkardılar.
    Şimdi yarın telefonum gelecek bu telefonla birlikte tüketici korumaya gideceğim ve şikayette bulunacağım. Şarj soketi için arızaya giden ayrıca şarj aletinin bozularak bozduğu bir telefona kullanıcı hatası diyen bir firmaya dava açacağım. Buradan delta garantili telefon alacaklara söyleyeyim sakın almayın çünkü delta servis asla telefona servis verimiyor. Kullanıcı hatası deyip bütün masrafı müşteriye yöneltiyor. Paralel ihracat asla telefon almayın servis olayı çok kötü. Delta servisle ilgili şunu söyleyeyim asla güvenmeyin. Sıfır telefona bile çizik diye tutanak tutan garanti belgesini umursamayan bir servis kötü ahlaklı bir servistir. Bu resmen dolandırıcılığa ve haksız rekabete girer sonuna kadar arkasındayım. Ayrıca CİMER üzerinden Teknoloji bakanlığına şikayette bulunacağım. Telefonum gelsin bir şikayetim var ve onun gibi adreslere de şikayet açacağım. ayrıca telefonun durumu ile ilgili bir video koyacağım youtube a. bu olay böyle bitmeyecek herkese emsal olacak bir davanın içine giriyorum hadi bakalım hayırlısı...







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.