Şimdi Ara

DELL XPS 9570 Alınır mı? Başka ne alınır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar,

    Aranızda xps15 sahibi olan ya da hakkında bilgisi olan var mı?

    İnce, hafif, pil süresi iyi ama aynı zamanda FM19, EU4 gibi oyunlarla light gaming de yapabileceğim bir dizüstü arayışındayım. Aynı zamanda Python ve Matlab kullanacağım.

    XPS 9570’in full hd ekranlı modeliyle ilgileniyorum fakat internette birçok yerde ısınma sorunu olduğu, cpu throttling yaşandığı söyleniyor. Acaba bu sorunlar FM19 gibi oyunlarda da geçerli olur mu, yoksa sadece ciddi performans gerektiren oyunlarda mı oluyordur?

    Bir de çoğunlukla coil whine sorunu olduğundan bahsedilmiş. Nasıl bir şey olduğundan tam emin değilim. Çok rahatsız edici bir ses mi oluşturur acaba?

    Bahsettiğim tipte grafik özellikleri pek olmayan daha çok ram’e yüklenen oyunlar için xps’in 1050ti ekran kartı fazla mı acaba? İçinde MX150 olan Zenbooklarda da bu tip oyunlar rahatça oynanabilir mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Merhabalar xps 9570 kullanıcısı olarak coil whine sıkıntısının
    çok nadir olduğunu ve hiç rahatsız etmediğini söyleyebilirim ama özellikle sarjda çok ısınıp fan açtığını söyleyebilirim ama sanki BİOS güncellemesinden sonra ısınma sorunu azaldı gibi. Light gaminglerde sıkıntı çıkaracağını sanmam yabancı incelemelerde oyun oynuyorlar. Denilen sorunların hiçbirisiyle karşılaşmadım. Ne coil whine ne de killerin ağ kartıyla ilgili sorunla karşılaştım. Sadece anakart kaynaklı olduğunu tahmin ettiğim kitlenme sorunuyla karşılaştım. Bios güncellemesi sonucu ortadan kalktı. Özellikle her ay bios güncellemesi gönderilmesinden çok memnun oldum.
    16 gb ddr4 ram 2666 mhz ram var bence pek sıkıntı olmaz gibi duruyor. Chrome da 80 sekme açıp pythonda üşengeçlikten ve öğrenme aşamasında olduğum için dosyaları kapatmadığım oldu 16 gb ram yeterli. Pil süresi 10 + saat değil ama rahat 6-7 saat.
    Zenbookda bakabilirsiniz tabii eğer 4k ve dokunmatik istemiyorsanız 4k ve dokunmatik istediğim için dell e yöneldim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 1u2i3o4 1 kullanıcısına yanıt
    Hocam iki gün önce Macbook almaya karar verdim. Cevap için teşekkür ederim. :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • attalos_b A kullanıcısına yanıt
    Yine iyi bir tercih güle güle kullanın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.