Şimdi Ara

DELL Studio 1555 (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
156
Cevap
0
Favori
28.902
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Dell kullanıyorum memnunum.Ekran kartı için arada bir oyun oynuyorsanız ihtiyacınız olacak.Görüntü netliği ve ses kalitesi bakımından da dell bir adım önde.Yerinde destek hizmetide sayabileceğimiz artılar arasında.
  • windows 7 kayıdı yapan oldu mu? Ben kayıt esnasında problem yaşıyorum.
  • Kayıt nerdeb ve kaça yapılıyor hangi versiyonu veriyorlar?
  • bu modelde klavye arkadan aydınlatmalımı? yani backlit keyboard mu? kullananlar cevap verirse sevinirim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-mcani

    bu modelde klavye arkadan aydınlatmalımı? yani backlit keyboard mu? kullananlar cevap verirse sevinirim.

    Hayır aydınlatmalı değil malesef.Almayı düşünenlere ek bir bilgi bu modelin 500gb lık olanı gelicek yakında.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomacco

    Kayıt nerdeb ve kaça yapılıyor hangi versiyonu veriyorlar?


    https://win7.dell.com/ Bu adresten kayıt oluyorsun.Kurulum dvd sini gönderiyorlar fakat kargo ücretini bizim ödememiz gerekiyor 30-40$ arasında imiş.Geçen hafta kayıt sisteminde bir sorun vardı hata veriyordu.Şu an düzeltildimi bilemiyorum.
  • başka ülkelerde ne güzel bilgisayarın donanımlarını veya ekstra özelliklerini opsiyonel olarak seçebiliyorsun. bizdeyse ne getirirlerse onla yetiniyoruz.
  • DELL STUDIO 1555 B87P43 hızlıal da 1,709 TL
    SAMSUNG NP-R 520- FS06TR teknosa da 1740 TL

    arkadaşlar bu arada bu 2 ilgisayar arasındaki bir diğer farkta samsungun ddr2 dell in ddr3 ram kullanması
    bu değişiklik performansta fark yaratır mı
    her ikiside 4gb ram de
  • Dell de empire total war kurdum oyun kasıyor nedense arada takılmalar var.Need for speed shift kurdum maşallahı var canavar gibi oynuyorum.Total war empire çok yeni bir oyun değil büyük ihtimal ati strateji oyunlarında başarısız kalıyor.Aklıma gelen bu.Hocam sen 522 03 tr modelini al bence.birde teknosadan alma hem pahalı hemde çok yalancılar.hala lap topun çantasını verecekler bugün gel şu gün gel 2 haftadır oynatıyorlar adamı.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomacco -- 24 Ekim 2009; 3:28:17 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: e-mcani

    başka ülkelerde ne güzel bilgisayarın donanımlarını veya ekstra özelliklerini opsiyonel olarak seçebiliyorsun. bizdeyse ne getirirlerse onla yetiniyoruz.

    Hakikaten çok güzel birşey markalı bir notebook için özellikleri kendimiz belirliyebilsek.Ama gördüğüm kadarıyla bu Amerika,İngiltere ve İrlanda da mevcut yani Dell fabrikalarının olduğu yerler.Bize gelen cihazlar İrlanda'dan geliyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tomacco

    Dell de empire total war kurdum oyun kasıyor nedense arada takılmalar var.Need for speed shift kurdum maşallahı var canavar gibi oynuyorum.Total war empire çok yeni bir oyun değil büyük ihtimal ati strateji oyunlarında başarısız kalıyor.Aklıma gelen bu.Hocam sen 522 03 tr modelini al bence.birde teknosadan alma hem pahalı hemde çok yalancılar.hala lap topun çantasını verecekler bugün gel şu gün gel 2 haftadır oynatıyorlar adamı.




    çok teşekkür ederim usta artık samsung gibi duruo ibre
  • quote:

    Orijinalden alıntı: jackal73


    quote:

    Orijinalden alıntı: e-mcani

    başka ülkelerde ne güzel bilgisayarın donanımlarını veya ekstra özelliklerini opsiyonel olarak seçebiliyorsun. bizdeyse ne getirirlerse onla yetiniyoruz.

    Hakikaten çok güzel birşey markalı bir notebook için özellikleri kendimiz belirliyebilsek.Ama gördüğüm kadarıyla bu Amerika,İngiltere ve İrlanda da mevcut yani Dell fabrikalarının olduğu yerler.Bize gelen cihazlar İrlanda'dan geliyor.

    Bize gelen cihazlar çinden geliyor kutunu üstünde kocaman made in china var.Dell bile bunu yapıyorsa artık....
  • ardakaşlar bu bilgisayarı mı önerirsiniz yoksa xps1640ı mı?
    http://www.vatanbilgisayar.com/dell-1640-b65p43-xps1640-core2duo-t6500-2.1ghz-4096mb-320gb-1024mb-hd4670--16-dvdrw-wvpre/productdetails.aspx?I_ID=40802 1640 ın şekli şemali daha hoş duruyo ama 2.1 işlemci ile 2.53 işlemciyi karşılaştırmaya çalışıyorum.yardım edebilir misiniz acaba? tabi 1555 in avantajı da fiyatı.diğer özelliklerini karşılaştırmaya girmiyorum.
  • xps1640
  • Seste sağ kolonların birinde cızırtı var sanki yerinden oynamış gibi şimdi acaba herkeste bu cızırtı varmı?
  • arkadaşlar lütfen fikir verin!

    5 gün evvel dell studio 1555 b87p45 modelini aldım. Çok güzel bir cihaz performansı falanda çok iyi fakat bir türlü cd okuyucusuna küçük dvd lerden yerleştiremedim her seferinde
    yarıya kadar dvd yi aldı sonra dışarıya geri verdi okuyucu! şimdi lütfen söyleyin ben mi bir şeyleri yanlış yapıyorum acaba yoksa bu notebook küçük cd lerimi kabul etmiyor?

    Öneri ve yardımlar için şimdiden tşk ederim..
  • @tolgabatur35

    Aldığın için küçük dvdleri cdleri okuyor herhangi bir sıkıntı olmadan. Cd'yi itin alacaktır.

    İçinde kalırsa servis ile görüşün.
  • tşk ederim arkadaşım
  • Merhaba,
    Dell Studio 1555 almayı düşünüyorum. Nadiren oyun oynayacağım ve onun dışında günlük işlerim için kullanacağım. Sizce iyi bir seçim mi, yoksa başka bir notebook mu tercih etmeliyim? Bütçem 2000TL.

    http://www.hepsiburada.com/dell-studio-1555-intel-core-2-duo-p8700-2.53-ghz-4gb-320gb-15.6-tasinabilir-bilgisayar-b87p43-/productDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd750268




  • bugün bostancı vatandan 1398 tl sekiz taksitle studio 1555 B66P43 aldım. touchpad diğer bölgelere göre sıcalığı biraz dahafazla. 4 saat internet kullanımı sonucu sıcaklık 58 derece ölçtüm. normal mi acaba . tek canımı sıkan olay bu . bilgisi olan var mı .
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.