Şimdi Ara

dell ses performansı ve dell 1525 ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar..
    bunu en ii bicimde, dell kullanan sizlere sorarak ogrenebilecegim..

    dell notebook larin ses performanslari nasildir? ne kullaniyorlar ?
    evde 4+1 sistem falan takmayi denediniz mi ? diger markalar dolby home theater dan bahsederken dell hakkinda bir bilgi alamadim..

    2. sorum ise
    1525 T2330-1.6GHZ-1024MB [1.103,1 YTL (KDV Dahil)]
    hakkindaki dusuncelerniz nelerdir.
    makinada HDMI , S-Video , VGA cikislarinin heepsi mevcut. HDMI olmasi mukemmel bir sey benim icin.

    islemci hizi benim icin yeterli duzeyde. ekran kartida bu cikislari sagladiktan sonra baska bi sey istemem. dvd+wrilles+ bluetooth neredeyse hepsinde standart zaten.

    sonuc olarak.. dell in ses performansi ve yukarida verdigim dizustu hakkinda olumlu olumsuz dusuncelerinizi paylasairsaniz sevinirim.



  • çok klasik olacak ama, 1525'lerin çok ısındığını ve fanlarının gürültülü olduğunu okumuştum.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: istengeldimyorgunum

    çok klasik olacak ama, 1525'lerin çok ısındığını ve fanlarının gürültülü olduğunu okumuştum.


    tesekkuler guzel bi ayinti bu.

    dell in ses cikislabi nasıl arkadaslar. yeterli buluyor musunuz ?
  • HİÇ ŞÜPHESİZ SESİ EN FAZLA ÇIKAN LAPTOP DELL'DİR
  • Kendim 1520 kullanıyorum. Bir yakınıma da 1525 aldım. 1525 in çıkış gücü 1520 ye göre çok çok az, alan kişi bundan dolayı hiç memnun değil. Müzik dinleniyor ama film için kesinlikle çok yetersiz. Ses 2 metreden anlaşılmıyor. Ayrıca şunu da söyleyeyim: aldığımız 1525 de dell in kendi wireless kartı var. İntel kartlara göre performansı çok düşük. Çekiş mesafesi düşük. Ayrıca g özelliği olmasına rağmen kendi laptopumla bir türlü g bağlantısı kuramadım. Kendim g olarak kuruyorum, 1525 bağlanınca bağlantı b ye, doğal olarak bant genişliği de 54 mbps den 11 mbps e.
    Bunun dışında film açtığımda ekranında normalden fazla bir karartı vardı. Bilmiyorum belki driver ya da codec sorunu da olabilir ama çözememiştim.
    Sonuç olarak 1525 i fazla tavsiye etmem.
  • ben 5+1e bağladım arkadaşım ses çıkış gücü çok fazla ve basıda çok fazla hemen farkedilio basının güçlü olduğu diğer laptoplara göre ses kalitesi gerçekten çok güzel...
  • dostum selam..yaklaşık 15 gün önce aldım DELL 1525 i.. ses kalitesi kendi başına çok iyi sayılmaz..müzik dinlerken yine idare edebilir ama film izlerken yetersin..yani kendi hoparlörleriyle ben çok iyi olduğunu söyleyemem bu ürüne sahip biri olarak..ama ben HDMI bir kablo aldım ve evde 82 ekran LCD tv me bağladm, tabi tv de de HDMI girişi var, gerçekten görüntü ses aktarımı muhteşem. laptop ekranında gördüğün görürntünün aynısını tv ekranında 82ekran büyüklüğünde hiçbir kayıp karonce vs olmadan görebiliyorsun ses de zaten tv kontrolunde olduğu için oldukça iyi çıkıyor..film izledim mesela tv ye bağlayıp, inan artık sinemeya gitmeyi düşünmüyorum..oyun oynarkende harika bişey olcaktır..sen eğer bu ürünü aldıysan ve lcd tv varsa evinde mutlaka bir HDMI kablo almanı tavsiye ederim. Harika bir keyif. Ama tek başına DELL 1525 ses çıkışı tatmin edici DEĞİL..
    Saygılarımla...




  • kardeş aynısını ben 94 ekranda yapıyorum,filmler dehşet güzel...
  • Bence çok güzel ama ekran kartında 3D özelliği özelliği var mı ? Bunu bilmiyorum ses kalitesi harika.
    Görüntüde bir o kadar güzel fazla kastırma fandan ses çıkmasın bu kadar basit fanımdan nadir olarak ses çıkıyor , ses hiçte rahatsız etmiyor beni en fazla ses çıkaran filan boş yani.
  • dostum dell 1525'de HDMI çıkışın yanısıra fiberoptik dijital çıkışı da var mı???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.