Şimdi Ara

Dell Inspiron 5521 Alınırmı? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
5
Favori
41.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 5521 kasa ve donanım olarak en iyis özelliklede ekran kartı bakımından


    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5521-g33w81c-notebook-urun9511.html
  • i3 hızında işlemci
  • gözün kapalı
  • 5521 G31F81C bu cihazı kullanan var mıdır arkadaşlar? yorumda yapabilirseniz sevinirim.
  • bende alacağım bu bilgisayardan bildiğiniz kampanyalı bir yer var mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajurna

    bende alacağım bu bilgisayardan bildiğiniz kampanyalı bir yer var mı acaba?

    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5521-g31f81c-notebook-urun9076.html 3-4 gün önesinde havale fiyatı 1160 idi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Giuly

    quote:

    Orijinalden alıntı: ajurna

    bende alacağım bu bilgisayardan bildiğiniz kampanyalı bir yer var mı acaba?

    http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5521-g31f81c-notebook-urun9076.html 3-4 gün önesinde havale fiyatı 1160 idi.

    aldım dostum bu bilgisayarı. 1 haftadır kulanıyom yaklaşık ve gayet başarılı. herhangi bir ısınma yok. sağlam programlar yükledim sürekli onları kullanıyorum.
    ben tavsiye ederim alacak olanlara. sadece oyun oynamadığım için bilmiyorum ama 2 gb ekran kartı var oyunları da rahat oynatır diye düşünüyorum.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ajurna
    aldım dostum bu bilgisayarı. 1 haftadır kulanıyom yaklaşık ve gayet başarılı. herhangi bir ısınma yok. sağlam programlar yükledim sürekli onları kullanıyorum.
    ben tavsiye ederim alacak olanlara. sadece oyun oynamadığım için bilmiyorum ama 2 gb ekran kartı var oyunları da rahat oynatır diye düşünüyorum.

    hayırlı olsun. bizde aldık fena cihaz değil. ekran kartı da fena değil..
  • Tavsiye ederim gayet kullanışlı hız konusunda,oyun oynama konusunda falan çok iyi bir laptop.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar,

    Bu model için açılan ve en fazla soru cevap ile doğru yorum olan bu foruma yazmak en doğrusu olur diye düşündüm.

    Bilgisayarlardan ve araştırarak alma durumlarından biraz anlasam da bu Dell 5521 G33WE81C serisini Gold Bilgisayar'în indirimini takip edip kullanıcı yorumlarına ve güçlü görünen konfigürasyona dayanarak satın aldık.

    İlk olarak Garanti belgesi çıkmadı kutusundan, var mı başına böyle bir şey gelen? Başka bir uygulama mı var bilmediğim?

    ikincisi ise maalesef hadi ses altta hoparlörden geliyor azcık dansdik olabilir diyeceğim de bu kadar kuvvetli ekran kartına rağmen nasıl bu kadar çamur bir görüntü var Allah için? Bütün sürücüleri güncelledim hatta güncellermiş zawen. Yenisden indiridim kurdum AMD sürücülerini de... hala açılıştan tutun da saçma bir internet sayfasına, facebook, twitter gibi ağlara kadar veya izlediğim filme kumlu gibi görüntü, sanki silik veya flu diyewbileceğim yazı karakterleri? Oyun için müthiş bir donanıma sahip bu cihaz nasıl oluyor da bir internet sayfası ile resimlerini bile çözünürlüğü kötüymüş gibi gösterebiliyor?

    Bu konuda atladığım bir yer var mı, biri yol gösterebilir mi rica etsem.

    Mouse Pad'în ve klavyenin dandikliğinden ve içeri göçmesinden bahsetmiyorum bile bunlar çok önemli sayılmaz, diğerlerinin yanında.

    Son olarak benim 6-7 yıllık dandik masa üstü bunun driver'larını kendi sitesinden 4 dakikada indirirken hiçbir şey yüklü olmayan ve sadece Dell'în sitesinden güncel driver'ları indiren çok daha güçlü bu alet niye bu iş için 15-16 dakika harcamış olabilir bir bilen var mıdır?

    Şaştım kaldım, Hayal kırıklığı daha doğru bir ifade olur hatta... çok güçlü harika bir alet aldım diyordum; evet ısınmıyor ve çok sessiz ama daha doğru dürüst bir program, uygulama veya oyun yüklemeden niye böyle şeyler çıktı başıma anlamış değilim, yardımcı olursanız çok sevinirim.

    Okuduklarım ve yorumların görünce soran arkadaşlar daha iyi araştırıp öyle alsınlar, iyiki bunu bu forumda konunun uzmanlarına sormuşlar derim ben :)

    şimdiden teşekkürler ve herkese sorunsuz cihaz ve alışverişler




  • Biz oyun için almadık internet, mail, video için kullanılacak. 5 mbit uydunet var. Sayfalar müthiş hızlı. Sadece fbookta bazı yazılar vs çok soluk onu çözemedik. Diğer bir örnek vermek gerekirse milliyetin renkleri gayet güzel ve haberler çok seri bir şekilde açılıyor. Maksimum sekme denemedim ama bize aradığımızı verdi şu ana kadar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ekeratakan

    ...

    arkadaşım merhaba.

    Gold dan benim tanıdıklarım da aldıgında bilgisayarda o kadar çok donanımsal ve yazılımsal sorunlar çıktı ki iade yapmak zorunda kaldık ve aynı pc yi 100 tl daha fazla fiyatla vatandan aldık. Vatan dan aldığımız pc de ise şimdiye kadar hiç bir arıza ile karşılaşmadık...

    Ekran goruntusune gelirsek, ekrandaki yazılar ile ilgili belki şu olabilir... Madem ki update yapmışsın, bir dene :))

    Masaüstündeyken sağ tıkla ve "Kişiselleştir" oradan sol altta "Görüntü" kısmına gel. Bu sefer sol üstten "ClearType metnini ayarla" kısmına tıkla. Belki orası sana yardımcı olabilir...

    Yada bana PM atabilir, daha detaylı yardımcı olabilirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugursengezer -- 21 Mayıs 2013; 19:44:11 >
  • İ7 islemcili vatanda satilan 5521 mi
    Ayni ozellikteki 3521 mi electro

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tenoretic adlı arkadasla aynı durumdayım hangisi daha iyi olur oyun için?
  • Bugün vatandan i7 li modeli alarak aranıza katıldım arkadaşlar. Allah utandırmasın, şimdilik çok iyi :)
  • Arkadaşlar merhaba, 26.04.2013 tarihinde Dell Inspiron 5521 Intel Core i5 3317U 1.7GHz 4GB 1TB 15.6" Taşınabilir Bilgisayar G31W41C modelini alarak bende aranıza katıldım. Ancak Windows Derecelendirme yaparken ekran kartından hata alıyormusunuz,"AMD ekran kartı durduruldu,bu durumdan kendini kurtardı" gibilerinden. Ekran kartının,bios'un ve anakart ın en son sürüm sürücülerini yükledim , müşteri temsilcisi vasıtasıyla. Ama hala Alone in the Dark ve assassin's creed 3 oyunlarında ekran donmaları ve yavaşlık oluyor. Ekran kartına Değiştirilebilir Ekran kartı ayarlarımıydı neydi oradan Yüksek Kalite demiş olmama rağmen. Bu cihazı alıp bu şekilde sorun yaşayan varmı? Film izlerken bile donma başladı 720p veya 1080p oynatamayacaksa niye aldım bunu.
  • arkadaşlar bende pazartesi günü hepsiburada.com dan aldım. Dell Inspiron 5521 Intel Core i5 3337U 1.8GHz 8GB 1TB 15.6 - G33W81C modelini kullanıyorum. windows 8 i hiç beğenmedim ve windows 7 ultimate 64 bit yükledim (zar zor yükledim desem yeridir defalarca okudum windows 8 illetinden kurtulmak için sonunda başardım) tanınmayan driverları filan yükledim ancak bir türlü wifi görmüyor. bluetooth device görüyor. network controller de sorun var tanınmıyor aygıt yöneticisindeki sarı renli ünlem işareti bir türlü gitmiyor. defalarca farklı sürücüleri yükledim ancak makine bir türlü wireless lan driver'ı yükleyemedi. (kablosuz ağları gördüğüm ve wifiye şifre girerek bağlandığım alanı göremiyorum) acil yardım

    http://imgur.com/Pe9Y0Dg resim linki yakından




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felekman -- 16 Haziran 2013; 3:17:26 >




  • Fiyatı 1.400 e düşmüş,bu yorumlarıda okuduktan sonra almaya karar veridm
  • arkadaşlar bende eşimin kardeşi için laptop araştırıyordum carrefourlarda 12-14 temmuz arasında indirime girdiğini öğrendim bugün akşam almayı düşünüyorum fiyat süper

    DELL INSPIRON 5521-G31W41C INTEL İ5 İŞLEMCİ 2GB EKRAN KARTI 1.199 TL

    12 taksit yapıyorlarmış carrefour axess kartı olanlara fiyat 1099 tl carrefour çalışanı arkadaşınız varsa personele %5 indirim yapıyorlar bana gelişi 1044 tl olacak 12 taksitle bu fiyata kaçırmamam lazım :D
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.