Şimdi Ara

Dell Inspiron 5010 H48H43 ekran problemi!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Çarşamba günü netsiparis.com'dan aldım, akşam kargoya verdiler. Perşembe günü elime geçti alet. Daha açar açmaz ekranında birşeyler değişik geldi. Dikkatli bakınca anladım ki pikseller arasındaki mazgallar çok belirgin. Sanki ekrana tül ya da tel arkasından bakıyorum gibi.

    Bu yüzden gözü çok yoruyor, gözüm kurudu, kızardı, baş ağrısı yapıyor. Daha önceki 4 yıllık HP DV9000 laptopımda sabahtan geceye kadar kullanmama rağmen böyle bir sorun yaşamıyordum.

    Ev arkadaşlarıma vs de danışıp iade etmeye karar verdim. Netsiparis'ten iade formu doldurdum. Dell yetkili servisinden "iade edilebilir" raporunu kargolamamı istediler. Ben de Dell yetkili servisini aradım. Böyle bir rapora ihtiyaç duymadan iade edebileceğimi söylediler. Netsipariş ile telefonda görüştüm ve raporsuz alamayız dediler. Dell yetkili servisinin bana attığı e-postaya ekranın resimlerini yolladım. Şimdi cevap bekliyorum.

    Siz böyle bir durumla karşılaştınız mı?







    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi formicin -- 11 Mart 2011; 17:36:26 >







  • kötü bir durum geçmiş olsun.

    bende dell almayı düşlünüyordum ama bu olaylar beni korkuttu açıkçası :(
  • Bu aralar tam bir fiyat performans canavarı, herkes alıyor, yok mu bu problemi yaşayan?
  • dell-inspiron-5010-h48h43 bende bu model var alali 3 ay oldu gecen gun 20 saat oyun oynadım. Sonra sabah pc actim bi baktim ekranda asırı derece karıncalanmalar başladı ve sanki gamma ayarı sona gelmis gibi mütis bi isik var suan isik ve renk ayarları hepsi 0 da olmasına ragmen hala asırı derecede parliyor. Her turlu bios drctx driver guncellemesini yaptım sorun duzelmedi. Laptop performansına super fakat oyunda iken cpu ve gpu rahat 90 100 dereceyi buluyor. Oyunda takılma fln olmuyor. (Isınma sorununa soyle bi gecici çözümüm var güc seceneklerinden >yuksek performans> plan ayarlarını degistir> gelismis guc seceneklerinde >en yuksek islemci hizini %70 de sınırladigimda isi 80 derecede sabit kalıyor yukselme olmuyor.)
  • Öncelikle gecmiş olsun..Bende bu leptopu uzun zamandır takip etmekteydim.Ürün özellekleri gayet iiyi fiyatına göree.Bakalım bende siparişini verdim(http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5010-h48h43-i5-480-4gb-320gb-15-6-39-39-siyah-laptop-urun4998.html)İnşallah böle bi durumla karşılaşmam./Ürün elime ulaşsın bilgi vermeye çalışırım
  • Kargodan farklı bir seride leptop geldi ne yapabilirim.Bir Akıl verim bizim beklediğimiz ürün Dell Inspiron 5010 H48H43 serisiydi.Fakat bize şu seriyi (Dell Inspiron 5010 N48H43) göndermişler.Cihazın özellikleri bire bir aynı kutudan açarak konturol ettik ama aksam saatleri oldugu için pek farketmdik.http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5010-h48h43-i5-480-4gb-320gb-15-6-39-39-siyah-laptop-urun4998.html. sipariş verdiğim adres burası. Mesaj gönderdim müşteri hizmetlerine, verdikleri cevap .:Merhaba, Göndermiş olduğumuz ürün siparişinizde belirtmiş olduğunuz H48H43 modeli gönderilmiştir kutu yanında ve özellikler içerisinde bilgisayar özellikleri içerisinde bunu teyit edebilirsiniz,ürünle beraber faturasınıda gönderdik ürünün üzerinde poşetin üzerinde yapışık bir vaziyette gönderilmiştir, ne alakaysa? Yarın müşteri hizmetlerini arıcam:(




  • bendeki lapoun markasi buymus birbirine benze cok urun var...DELL 5010 N48F43 i5-480 2.66Ghz 4GB 320GB 1GB HD5650 15.6 "

    -Ekran problemim vardi servisi aradim 1 hafta icin de geldiler gegistirdiler
    -isinma problemi vardi fanin agzi toz tabakasi dolmus fana hava girmedigi icin sogutamiyormus onu temizledi.(ekrani degistirmeye geldiginde)
    -ekrankarti 1 adet intel gma yok
    -ses karti cok kaliteli saglam bir kulaklık veya ses sistemi ilemukemmel bass alabilyıorsunuz
    -laptop pilide 3.5 saati geciyıor.( guc tasarufta) Pirize takili iken şarzi iptal etmek icin bir secenek var sureki pill şarz olup pilin omru gitmiyor.
    -cinlama sesi bende yok
    -ses sorunu yok bios guncellemeesinden sonra tamamen yok oldu gece kafanin altna koy uyursun ustunde fan sesi yok.
    -alacaklara tavsiye ekrankarti 5650 olandan baskasini almayin digerleri fiyat performansta cok asagida.
    ---Baska sorunu olan bana ozelden msj atsin formu takip edemiyorum, pc de 25 tane oyun yuklu gta4 bfbc2 mwblackops deedspaces2 Tom Clancy's Rainbow six Vegas 2 Homefront daha neler neler var oyunlardan vakit ayirip foruma giremiyorum suan yazarken oyun yukleniyor o arada yazıyorum....

    Servis tek kelime ile mukemmel.



    + ram hizlari i5 islemciler icin 1066 dir ramler 1333 destekliyor fakat i7 islemciniz olmasi gerekiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lecnotr -- 24 Eylül 2012; 1:01:32 >




  • sizdeki sorun şuan yeni bir çok laptopta var ama bunu alırken çogu kişi farkedemiyor veya görsede önemsemiyor
  • bende almayı düşünüyorum abim solidwork cnc çizim programlarında kullanıcak i3 5650 ekran kartlı olanı 1020 tl bu akşam almayı düşünüyorum. 5010-N38H33 serisi
  • dün akşam gittim darty de 1020 liraydı dediğiniz gibi ekran kartını tam açıp internete girince touchpad den bakınca fark ettim karıncalanmayı her yerde olmaya bilir ama bu marka 5650ek. ile bu fiyata insanı düşündürüo :)karıncalanma nedeniyle mi acaba bu fiyat!!!
  • alın laptopu 1 ay sorna servisi arayin yenisi taksınlar fiyati super servis de super. garantisinide uzun yaptırabilirseniz 4 yıl yaptırın.
  • valla hocam ben sevmiyorum servise götür getir
    bile bile sorunlu makineye almam...
    sorunsuz olanları bu fiyata 5650 ek makineyi farklı bi markada bulmak zor
  • hocam servise zaten gotur getir yok sen ariyosun onlar geliyor 1 hafta icinde degiiştiriyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.