Şimdi Ara

Dell 7567 vs Msi GP62M (1050ti)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj




  • -Dell islemci olarak onde i7 7700hq - i5 7300hq

    -Dell ram olarak da onde 16gb - 8gb

    -Malzeme kaliteleri, sogutma performanslari hakkinda pek bilgim yok fakat bende gp62m in 1050li cihazi var cift fanli ve sogutmasi cok iyi.



    Bunlara ragmen dell 4299 tl, msi 4919 tl.

    Forumda dell 7567 kullanicilari bolumu var. Ordan fazlasiyla bilgi alabilirsiniz. Icinize sinerse dell cok daha avantajli bir secim olur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim, önerinizi dikkate alacağım.
  • Dell aslında daha mantıklı, 7700HQ işlemcisi ve 8 GB RAM farkı ile önde.
  • kardeşim bugün vatan bilgisayar şubesindeydim. Çalışan eleman dell i tavsiye etmedi. Sebep olarak da görünenden fazla görünmeyene de dikkat etmemi söyledi. 16 gb ram var fakat ne kadar işini görür bilemem dedi. HP omen ile kıyaslama yaptı bana. İçinde kullanılan malzeme farkı çok fazla. Omen de daha kaliteli. MSI nasıl diye sordum, vatanda parası olan kişinin alacağı bir pc ancak msi alırsan pişman olmazsın dell olursan ağlarsın dedi. Ama teknoloji de tamamiyle şans işi birisi dell den memnunken başkası msi dan şikayetçi oluyor. Benim tavsiyem msi dan yana. umarım yardımım dokunmuştur.
  • Evet donanım olarak ram ve işlemci farkıyla dell cazip geliyor.Fakat msi'nin ayrı bir havası,bir kalitesi var.Msi gerçekten donanım olarak geri kalsa da dayanıklılık ve kalite olarak biraz daha ağır basıyor.Msi de sonradan Ram arttırımı yapılabilir,iki işlemci arasında da ahım şahım bir fark olmadığını okudum birkaç yerden.Fakat beni şaşırtan bir şey var.Msi'nin bu modeli hakkında internette fazla bir kaynak bulamadım.Bulduğum modeller 1050 li olanlardı.Youtube'da bile bu modelle ilgili yalnızca 2 dakikalık bir video buldum. Değerli yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tereliye

    Evet donanım olarak ram ve işlemci farkıyla dell cazip geliyor.Fakat msi'nin ayrı bir havası,bir kalitesi var.Msi gerçekten donanım olarak geri kalsa da dayanıklılık ve kalite olarak biraz daha ağır basıyor.Msi de sonradan Ram arttırımı yapılabilir,iki işlemci arasında da ahım şahım bir fark olmadığını okudum birkaç yerden.Fakat beni şaşırtan bir şey var.Msi'nin bu modeli hakkında internette fazla bir kaynak bulamadım.Bulduğum modeller 1050 li olanlardı.Youtube'da bile bu modelle ilgili yalnızca 2 dakikalık bir video buldum. Değerli yorum ve önerileriniz için teşekkür ederim.
    Aldınız mı acaba? Memnun musunuz?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.