Şimdi Ara

DELL 1564 Ekrandaki Ses Parlklık Bilirim Görüntüleri Hakkında???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Selamlar. Anlatabilecek miyim bilmiyorum. Benim 1564 i5 laptopmun işletim sistemi Win 7 64bit home Premium. 64 Bit olması dolayısı ile bazı programları çalıştıramadım. O yüzden Windows 7 Ultimate 32 Bit'i yükledim. Her şey sorunsuz. Ekran kartı Eternet Wireless vs. hepsi sorunsuz çalışıyor. Klavye de sorun yok. Ama Laptopun kendi 64 bt lik drivers & utilites CD sindeki programlardan biri ile Ses artırıp azaltma ekranın parlaklığı ayarlarını yaparken (F tuşlarına basınca) ekranda animasyon çıkıyordu. Bunu 32 Lik Windows ta çalıştırabileceim bir yol var mı ? Şimdiden Teşekkürler.

    Bu arada 32 bit oyle inanılmaz hızlı değil ama 64 bite oranla bir nebze daha hızlı. Ses kartını ve ekran kartını kendi tanıyor. Kablosuz bağlantı kendinden yükleniyor. Yani ekstra bir driver yüklemenize gerek yok eğer 32 bite geçmeyi düşünüyorsanız.

    Son olarak Windowsu kurarken biçimlendir seçeneği var ama o biçimlendirme hızlı biçimlendirme yapıyor. Fiziksel biçimlendirme yaptırmanın yolu yok mu win 7 de ?







  • Quickset sanırım, bahsettiğiniz program. 32 bit desteği var görünüyor web sitesinde.
    http://ftp.us.dell.com/app/DELL_QUICKSET_A06_R264610.exe

    Win7 cd si ile bağlattığınızda dil seçeneklerinden sonra altta Bilgisayarınızı Onarın a girin. Gelen pencereleri kapattığınızda 6 seçenk olan bir pencere geliyor. Orda en alttan komut sistemine giriyorsunuz. Daha sonra "format c:", enter. :p
  • Dostum çok teşekkür ederim. Eksik olma.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.