Şimdi Ara

-Dell 15 7559 Kullanıcılar Klübü - Gtx960(4gb) i7 6700HQ (357. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.580
Cevap
119
Favori
260.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    batman arkham knight oyununu alırsanız bilgilendirin hocam fps değerlerini merak ettim bende akıcı olmuyor da oyundan mı acaba diye korsan olduğu için
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Yükledim ama oynamadım daha benchmark yaptım ortalama 33 fps verdi tabi oyunda ne olur bilemem oynayınca artık

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    Kardeşim letgo dangalak kaynıyor böyle mal insanları bir araya toplayan program görmedim adam ps3 satıyor kırık diye 1400 fiyat çekmiş öteki ps4 satıyor 1800 bunlar mal değilde nedir sen söyle bana hatta benim vatandan sıfır aldığım sony c5 ultra 1399 tl fiyatı 1 yıllık oldu adam aynını 3 aylık 1499 dan satmaya çalışıyor bizde mantık ters adamlar ebayden herşeyin uygununu bulur bizde tam tersi mağaza vs de buluruz 2. Elde kitlemeye çalışırlar herkes kendini akıllı sanıyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sezar61 kullanıcısına yanıt
    Aynen birde bilmişler ben bu işi kaç senedir yapıyorum diyorlar bende yaızoyrum belli insan düdüklemekte usta olmuşsunuz kaç senedir kaç insanı düdüklediniz diye. Adam akıllı şikayet etmekte yok letgo tam bir kerizleme yeri. Adam mandal satıyor kibrit satıyor saçma sapan ilanlar ukela ukela cevaplar.

    Ama arada sahibinden sitesinden de çıkıyor böyle mallar. Adama diyorsun bu ürünün fiyatı sıfırından fazla bana mı öğretiyorsun yazıyor.
  • beyler laptop sarj olmuyor %10 kaldı sarj edilmiyor diyor fiş işareti var ne yapıcam yardım edin lütfen
  • trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt
    N11'de de çıkabiliyor bazı kurnaz satıcılar.
    İfşa etmeyeyim diyordum ama, tutamayacağım kendimi.

    Şu linkteki ürün piyasadan 400 TL:http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-7559-b6700w161c-i7-6700hq-16gb-1tb-4gb-gtx960m-win-10-P124398853
    Şu linkteki ürün de piyasadan 600 TL daha pahalıya satılıyor:http://urun.n11.com/dizustu-bilgisayar/dell-gaming-pandora-7559-b70f161c-128ssd-i7-6700hq-16gb-128ssd1t-P137332323




  • eses456 E kullanıcısına yanıt
    Eğer prizden gelen akım olması gerekenden düşükse cihaz güvenlik amaçlı olarak şarj işlemini kesiyor.
    Başka bir prize takıp denemenizi öneririm.
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    denedim usta yine aynısı ya bataryasıda çıkmıyor ki öyle denesem birde
  • eses456 E kullanıcısına yanıt
    O zaman bölgenizdeki şebekede yoğunluk olabilir, cihazı prizden çıkarıp birkaç saat veya bir gün sonra deneyebilirsiniz.

    Öyle de olmazsa adaptör arızalanmış olabilir, bunu (bulabilirseniz) 19.5V 6.7A'lik (130W'lık yani) bir laptop adaptörünü cihaza takıp deneyerek yapabilirsiniz.

    O adaptör de çalışmazsa cihazda sorun var demektir. Bu durumda da cihazı (eğer alalı 6 ayı geçmediyse) KoçSistem'e gönderip DOA Raporu alarak cihazı değiştirebilirsiniz. 6 ayı geçtiyse de garanti kapsamındaysa bedava, garanti kapsamında değilse ücretini alarak tamirini yaparlar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    hiç olmazdı birden nasıl oldu anlamadım laptop hep sarjda ve hiç kapatmıyodum ekranı direk indiriyodum acaba ondan kaynaklı olabilirmi ?
  • Uzun bir aradan sonra herkese tekrar merhaba arkadaşlar. Bayadır giremiyorum foruma, şimdi fırsat buldum. Önceden de yazmıştım ama yenilemekte fayda var. Ben başımdan geçenlerden, bilgisayarın performansından ve aksiyon kaamerasından bahsedeyim biraz.

    Part 1 - UHD 4K Ekranlı
    Öncelikle ben bu bilgisayarın 4K ve 8gb Ramli olanını n11'den Ramazan bayramından sonra almıştım. Bilgisayar gayet güzeldi. Tam 3 hafta sonra bilgisayarda bir sorun farkettim. Nvidia ekran kartı ile oyunlara girdiğimde ekran cızırtı yapıyordu. (Karıncalanma da diyebiliriz). Ben baya araştırdım, driverlerı sildim tekrar kurdum vs.. düzelmedi. Araştırdım internetten biraz. Ve bu DOA rapu ile ilgili bilgi topladım. (İçim rahatlamıştı o zaman DOA raporu diye birşeyi görünce). Birde forumda başka bir DELL bilgisayarı DOA'ya veren ve değişim yapan birisi başından geçenleri anlatmıştı. Onu da okuyunca içim rahatladı ve hemen servise götürme kararı aldım. Servise 2 farklı şekilde verebiliyorsunuz. Birincisi Kargo ile istanbul'a yolluyorsunuz. İkincisi ise bulundğunuz yere en yakın Koç Sistem'e siz götürüyorsunuz. Ama gitmeden önce Dell Müşteri Hiz. arayıp kayıt oluşturmanız gerekiyor. Onlar inceleyip, DELL'e bir rapor sunuyorlar ve en son kararı yine DELL veriyor. Her neyse, ben götürdüm gayet güzel bir şekilde ilgilendiler. Cuma sabahtan verdim bilgisayarı, Salı günü rapor çıktı. Ve bilgisayarı geri almaya gittim. Ve hemen aldığım firmayı aradım dedim böyle böyle, ben DOA raporu aldım bilgisayarı gönderiyorum diye. Ertesi gün gönderdim. 1 hafta içinde parayı iade ettiler.

    Part 2 - FHD Ekranlı ve Aksiyon Kameralı
    Para geri yattı. Bayramdan 1-2 hafta önceydi galiba. Tam o sırada ebrar bilgisayardan alacaktım, bayramdan önce. Son anda taksit yapınca 200 küsür lira fazlaya geldiğini görünce vazgeçtim. Sonra bekledim biraz ve bayramın 2.günü harika bir olay oldu. Hepsi Burada indirim yaptı. Bu cidden büyük bir indirimdi. 3500TL olan pc 3150TL'ye geldi ve yanında hediyeleriyle birlikte. (Aksiyo kamerası) Bilgisayarı bayramın 2.günü aldım galiba salıydı. Cumartesi filan kargoa verdiler. Bende bu gecikmeden dolayı 2-3 defa aradım Hepsi Burada'yı, en son aramamda gecikmeden dolayı özür dilediler ve hediye olarak 20TL hediye çeki verdiler. Kısacası:
    Dell 7559 : 16gb Ram + Aksiyon kamerası + 20TL hediye çeki = 3.150TL'ye gelmiş oldu.( Cidden çok iyiye geldi)

    Aksiyon kamerası kalitesi
    Öncelikle aksiyon kamerası BLUDFİRE diye geçiyor ama öyle birşey yok. O isim sadece Hepsi Burada'nın koyduğu bir isim. Ürün tamemen SJCAM ile aynı. Kesinlikle hiçbir farkı yok (Giriş-çıkışları dahil herşey aynı) Sadece üzerinde SJCAM yazmıyor o kadar. Yani alacağınız aksesuarlar SCJAM ile uyumluysa bununla da uyumludur. Birde ürünle birlikte bir sürü ekipman geliyor. Kutunun için full doluydu yani.
    KALİTESİ: FHD çekerken donmalar oluyor. Video biraz kasıla kasıla gidiyor. HD'de sorun yok. Kalitesi güzel. Birde kutuda 170 Derece yazıyor ama kamera 170 Derece çekmiyor o da farklı bir ayrıntı


    Hem FHD olanı Hemde UHD olanın incelemesi youtube kanalımda mevcut. Aksiyon kamerası test videosuda çekmeyi düşünüyorum. İsterseniz izleyebilirsiniz.
    Youtube kanalım:https://goo.gl/Kq8Mrr



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AquarciL -- 21 Ekim 2016; 21:43:49 >




  • sametykcll kullanıcısına yanıt
    Onun bahanesi hazır N11 in aldığı ücreti de ekleyip satıyorlar mış.

    Lenovo 699tl ye telefon veriyor kendi reklam yapıyor adamlar n11 de 750 720 me koparır ise satıyor. S soruyorsun niye böle N11 in maliyetini de ekliyoruz diyor. Satma kardesim n11 in aldığı ücret çoksa satma.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhabalar, bu aleti aşağıda belirttiğim şekilde kaça satabilirim

    Dell Inspiron Gaming 7559

    http://www.hepsiburada.com/dell-inspiron-gaming-7559-intel-core-i7-6700hq-2-6ghz-3-5ghz-16gb-1tb-8gb-sshd-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-b6700w161c-p-BD512928

    benim elimdekinin ssd si 256



    ama cihazın arka fan çıkış tarafında hasar var, resmi gördüyseniz devam ediyorum

    kusur için, özür mahiyetinde yanında steam hesabı -güncel fiyatlarıyla--

    fallout 4 89.50 tl
    grand theft auto v 179 tl
    nba 2k16 136 tl
    project cars 45
    the witcher 3 59.99 tl
    rise of the tomb raider 89tl
    counter strike global offensive 24 tl

    + Microsoft Sculpt Comfort Bluetooth Siyah Mouse

    http://www.hepsiburada.com/microsoft-sculpt-comfort-bluetooth-siyah-mouse-h3s-00001-pm-bd800813


    teşekkürler okuduğunuz için




  • https://www.youtube.com/watch?v=JQh5cvlLXLo
    arkadaşlar Battlefield 1 high ve ultra ayarlarda 45 saniyelik çanakkale çıkarması videosu çektim
    PC DELL 7559



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BatughanHocaoglu -- 22 Ekim 2016; 1:28:34 >
  • raikkonen21 kullanıcısına yanıt
    pc yi 250tl indirimle almış olmam, yanında samsung evo yu almama yaradı demek istedim dostum.
  • arkadaşlar mesajda anlatıldığı gibi uefi win10 flash bellek oluşturdum ama boot menüsünde flash bellek gözükmüyor yardımcı olur musunuz?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BatughanHocaoglu

    https://www.youtube.com/watch?v=JQh5cvlLXLo
    arkadaşlar Battlefield 1 high ve ultra ayarlarda 45 saniyelik çanakkale çıkarması videosu çektim
    PC DELL 7559

    O ayarlarda kaç fps alıyorsunuz hocam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asil Türk Kanı kullanıcısına yanıt
    Hocam akşam 1 saatin üzerinde oynadım oyunu kasma donma takılma olmadı ama tabi ilerleyen zamanda değişiklik olur mu bilemem oynadıköa görecez ayarlar high bu arada

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omer_Faruk.

    Bilgisayarımda video izlerken veya müzik dinlerken bi kaç dakika sonra böyle dıt diye ses geliyor.Sebebni ne olabilir ? Noise kontrol kapalı

    Aynısı bana da dün oldu baya. Daha önce bu yüzden bir kere bilgisayar dondu mavi ekran verdi dıt sesini kesmeden. Kaldırdığım programlar sırasıyla Geforce Experience ve McAfee Antivirus (En çok şüphe duyduğum buydu. Gördüğüm en kötü Antivirus zaten.) ardından maxx audio yu kapattım. Şu ana kadar hiç sıkıntı yok. Bakalım ne olacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Great.Wave kullanıcısına yanıt
    Bende deniyim hocam sağol

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 355356357358359
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.