Şimdi Ara

'Delillere ulaşma talebi lütuf değil, bir haktır'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
276
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Galatasaray Divan Kurulu Kurulu Toplantısı'nda konuşan Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Başkan Ünal Aysal'ın futbolda ‘Şike Soruşturması’ ile ilgili açıklamalarının arkasında olduklarını söyledi.

    alatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, Galatasaray Divan Kurulu Kurulu Toplantısı'nda başkan Ünal Aysal'ın futbolda ‘Şike Soruşturması’ ile ilgili açıklamalarının arkasında olduklarını söyledi.

    Adnan Öztürk, "Federasyonun sergilediği tavır karşısında, Başkanımız Ünal Aysal'ın ağzından bir açıklama yapma zorunluluğumuz oldu. Bu açıklamamızın ardından Türkiye Futbol Federasyonu, kulübümüz ve başkanımızı fırsatçılıkla suçlayan bir açıklama yapmıştır. İkinci başkanımız Ali Dürüst, çok net bir tavır ortaya koymuştur, federasyonun atacağı her adımın arkasındayız. Ancak federasyon yaptığı açıklama ile adım atmayacağını göstermiştir. Ligler başlamadan, Türkiye Futbol Federasyonu'nu gerekli resmi girişimlerde bulunmaya davet ediyorum. Türkiye Futbol Federasyonu, istediği belgelere ulaşabilecek tüm yetkilere sahip özel ve özerk bir kuruluştur. Adım atmamak ve gereğini yapmamak, başkanımızın yaptığı açıklamada olduğu gibi kamu vicdanı tarafından kabul edilemez" diye konuştu.

    Öztürk, "Adli mercilerin Türkiye Futbol Federasyonu'na iletmesi gereken delillerdir, iddianeme değildir. Türkiye Futbol Federasyonu'nun delillerle ulaşma talebi, bir lütuf değil, anayasa da yer alan bir haktır. Bu bakımdan Türkiye Futbol Federasyonu'nu hakkını elde etmek için gerekli resmi girişimlere bulunmaya davet ediyoruz. Galatasaray olarak şaibesiz, fair-play ruhu içinde yarışma güvencesi istiyoruz ve böyle bir ortamı arıyoruz" dedi.







  • Federasyon bu kararı alacak kadar cesur değil. Elinden geldigince de kararı vermemek için direnecekler. Ancak bir darbe olur veyahut halk sokaklara iner bu aydınları o koltuktan indirir ve çarmıha gererse o zaman birseyler olabilir. Veya uefa bu işe el atar ve bizi üyelikten çıkarırsa o zaman fenerbahçe ve şikeci takımlar aralarında rahat rahat maçlarını yaparlar ve lig tv ve hacı cavcav gibi adamlar da bu durumdan memnun olur. Nasıl olsa para için yapmayacakları şey yok.. federasyon tam bir fiyasko. Başbakanın el atması lazım bu olaylara. Yoksa bu korkak adamlardan bir halt olmaz.
  • Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar..

    TFF elinden gelse bu olayı örtbas eder..
    Galatasaray kötü birşey demiyorki,sen tff olarak özerk bir kuruluşsun savcılıktan delilleri istersin kendin karar verirsin ne diye mahkemeleri bekliyeceksin...
  • gs liler merak etmesin şerefli insanlar ünal aysallan aynı düşünüyo kendi gelecekleri için karekterlerini satan insanları tüm takım taraftarları görüyo helal olsun ünal aysala arkadaş.
  • Ben diger takim taraftarlarindan destek bekliyorum acikcasi! Eger Carsi, texas, es es taraftari, ve diger taraftarlar destek cikarsa bakin görün ligtv ve tff yi! Bence gs nin bu olayda yardima ihtiyaci var
  • Anadolu kulupleri zaten nerden kemik gelecek oraya yöneliyorlar.1 sezon gelir kaybedecez diye resmen şike serbest olsun diyecekler.

    ben beşiktaştan destek bekliyordum ama onlarda malesef bu oyunun parçası olmuş.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Dwimmerlaik

    Anadolu kulupleri zaten nerden kemik gelecek oraya yöneliyorlar.1 sezon gelir kaybedecez diye resmen şike serbest olsun diyecekler.

    ben beşiktaştan destek bekliyordum ama onlarda malesef bu oyunun parçası olmuş.

    Bjk taraftari bizim arkamizda olacagina inaniyorum cünkü yazilanlar onu gösteriyor! Bjk taraftari serefin haklinin yaninda kendi ismini kirletmiyecegini gösterdi! Ortada bjk adina bir sey yokken bile eger birsey varsa düselim diyip acikcasi taktiri hak ettiler!
  • TFF' nin bu hakkını kullanıp kullanmayacağı da şaibeli şu an. Arkadaşların dediği gibi, ellerinden gelse örtbas edecekler. Türk Futbolu gerekirse 2-3 yıl zarar etsin bu düşürülmeler yüzünden. Temiz futbol izlemek istiyoruz, bunu neden anlamıyorlar anlamış değilim. Delilleri istesinler, düşürülme gerektiren bir durum varsa düşürsünler yoksa düşürmesinler. Şu an durumun belli olmaması insanları çok geriyor. Karar ne kadar çabuk alınırsa o kadar iyi. Biz futbolseverlerin ligin temizlenmesi adına bir iki ay geç açılmasına karşı çıkacağını sanıyorlarsa yanılıyorlar. Kararın çabuk alınması için herkes elini taşın altına koymalı artık, bu sorun artık tüm futbol dünyasını etkileyecek kadar büyüdü, bir noktanın konulması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.