Şimdi Ara

Deji Mucize Batarya (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir - 8 Masaüstü
5 sn
912
Cevap
28
Favori
199.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İphone 7 ye 2200 mah olani dun taktirdim tamamen bosaltip dun gece sarjda biraktim telefonu.saat 9 gibi sarjdan cektim telefonu iyi gibi duruyor.bakalim ne kadar gidicek.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk gün geçti,sabah 9 da çıkardığım şarjdan gece 12 de % 4'e gelmişti,baya yoğun kullandım beni memnun etti açıkçası.böyle gider umarım
  • J7 Prime için almayı düşünüyorum. Bu cihazda kullanan varsa yorumlarını alabilir miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note 4 için almayı düşünüyorum kullanan varsa nasıl olduğunu belirtebilir mi

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: receep 32

    Note 4 için almayı düşünüyorum kullanan varsa nasıl olduğunu belirtebilir mi
    iphone 6 için alıcam deneyimlerimi yazarım
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Emir

    İphone 7 ye 2200 mah olani dun taktirdim tamamen bosaltip dun gece sarjda biraktim telefonu.saat 9 gibi sarjdan cektim telefonu iyi gibi duruyor.bakalim ne kadar gidicek.
    nerde kaça taktırdınız hocam
  • beyler iphone 5s için deji batarya alıp takmıştım yaklaşık 5 ay çok iyiydi gözle görülür şekilde batarya çok iyi gidiyordu fakat 5 aydan sonra iphone %20-%30 larda kapanmaya başladı 1 ay sonra n-batarya tamamen bitti %50-60 larda kapanıyordu n11 den para iadesi istedim firma bataryayı göndermemi istedi fakat kullanabileceğim batarya olmadığı için gönderemedim şikayetvar.com a yazdım aradan 3 ay filan geçti bir bayan aradı para iadesinin yapalım şikayetvardaki şikayeti silin dedi bende tamam dedim deji maceram burada son buldu
  • Arkadaşlar telefonum 7plus

    Pil sağlığım %78. Orjinal pil pahalı olduğu için deji batarya almayı düşünüyorum.Ama kafamda bir soru var bildiğimiz gibi 7 plus suya dayanıklı ben pili değiştirirsem suya dayanıklılık özelliği gidermi?Sırf bu yüzden ikilemde kaldım.Diğer sorumda 3400 mah liği alsam sizce ortalama kaç ay %100 verimlilikte kullanabilirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: programmer_onur

    En son Nokia BL 5C Deji almıştım beyler. Pek beklediğim gibi çıkmadı. Özellikle almadan önce sormuştum ama performansından memnun kalmadım lakin güncel akıllı telefonlar için alacakların düşünmeden almasını tavsiye ederim. Önemli Not. Bu bataryada NFC sanırım yok. O yüzden NFC ve temassız işlem imkanınız yok.
    hocam bende deji bl-5ct bakacağım.siz başka marka kullandınız mı ? önerdiğiniz marka var mı bu klasmanda ?

    piyasada hep çakma mallar var ve çok kısa sürede şişiyor piller.
  • Deji batarya alacak olanlara bilgilendirme amaçlı yazıyorum. 4 aydır iphone 7 telefonumda deji batarya kullanıyorum. Şuan itibariyle pil sağlığı %100 ve çok memnunum keşke önceden değiştirseydim. 2200 mah olan modelini satın almıştım. Aldıkları para helal olsun.
  • İlgili

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi mi5 pro için aldım bakalım. Göreceğiz performansını.
  • İphone için bataryalarını kullanıyorum çok memnunum.6 ay kullanım sonunda pil sağlığı %100 dü ancak bataryanın ilginç bi şekilde sol köşesinden şiştiğini fark ettim.söküp garanti için gönderdim yenisi 2 gün sonra elimdeydi ürününün arkasında duran bi firma çooook kurumsal firmalar bile süründürüyor genel olarak kullanıcı hatası diyip işin içinden çıkıyor.kısacası deji 👍👍👍

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 5S için taktım kapanıp duruyor şarj yüzdesi sürekli oynuyor şimdi de hiç açılmıyor ne yapmalıyım? Eski bataryayı da çıkartırken biraz yamultmak zorunda kaldım taksam patlar mı ?
  • Yaklaşık 3-4 ay arası gibi bir zamanda 6S için 2200 mah olanı sipariş ettim , şöyle bir şey dikkatimi çekiyor. Gece yatarken şarja bırakıp sabah aldığımda ertesi gün şarjım su gibi gidiyor ( tabi ki de eskiye göre yine iyi ) ancak normal bir zamanda %100 yapıp kullandığımda daha uzun süre gidiyor.

    Ayrıca gece takma olayında ertesi gün kullanırken telefonda değişik bir ısı oluyor. Durduk yere şarjı eksiliyor. Başka olan var mu ? Telefon kendi kendine şarj yiyor ilginç biçimde ve ısınıyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y4Ş4R kullanıcısına yanıt
    Su geçirmeme özelliğini kaybeder. Bunu göze almalısınız. Kaybetmesini istemiyorsanız serviste değişim yaptırmalısınız.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkürler 😊
    2 ay sonra gelen cevap

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Isınma sorunu olan var mı beyler ?


    Edit:
    6s 2200mah 0-80% arasını 1 saat 40dk arası şarj oldu, 80-100% arasını 50dk de şarj oldu , toplam 2 saat 30 dk gibi bir sürede 0 dan tam şarj oldu, şarj olma sırasında ısınma görülmedi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camsil -- 4 Haziran 2019; 18:57:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eternalsun

    note 3 için deji batarya almayı düşünüyorum, inşallah patlayıp etmez telefonun içinde, biraz endişeliyim açıkcası.. ne dersiniz arkadaşlar alınır mı?
    kendi bataryasi patlar bu yine patlamaz iki yildir iphone 4 e takili orjinal bataryadan daha guzel

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serguneysu

    Herkes yaşadığını bilir tabi ben 11 aydır kullanıyorum.Şarjda iken oyun oynamak dahil yapmadığım eziyet kalmadı bataryaya tık demedi daha. Aldığım gün nasılsa şu anda da öyle ve orjinalden aşağı değil.
    Şu anda benim için parasını hakketmiştir. Orjinali kullanacağınız taş çatlasın 2 senedir. Fiyatı da eğer bulabilirseniz(telefoncularda 99% sahtedir satılanlar.) 100 liradan aşağı değildir. Bu bataryanın daha uzun zaman çalışacağını da varsayarak 40 liraya aldığım bataryanın performansı için ancak süper yorumu yapabilirim.
    Memnun olmayanlara saygım sonsuz ama komple çöp olarak nitelemek haksızlıktır.
    Önceki yorumlarıma da bakabilirsiniz.
    hicbir markanin orjinal bataryasini kolay kolay bulamazsiniz. hepsi cakmadir sirf apple degil tamami oyledir. alacaginiz batarya en iyi ihtimalle orjinal gorunumlu yuksek kaliteli taklit olur. yani yuksek kaliteli yan sanayi almakla iyi yapiyorsunuz cunku urunun gercek ederini basindan yan sanayi oldugunu bilerek vermis oluyorsunuz. nohon markasi da bu deji gibi orjinal performansi veren ust seviye yan sanayidir bu iki markayi almaniz orjinal adi altinda satilan ne idugu belirsiz bataryalari almanizdan daha iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sturmgewehr44 -- 7 Haziran 2019; 22:37:27 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.