Şimdi Ara

Degerli Forum Uyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
95
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar benim ogrencilik zamanimdan kalma öğrenim katkı kredi borcum bulunmakta . 2010 yilinda mezun oldum unuttuk gittik aldığımız paralarida Bugün maasimi çekmeye gittiğimde yatan paramin bir kısmının bloke olduğunu vergi dairesine sevk edildigimi ve hacze dönüştüğünü söylediler .Vergi dairesine gittiğimde ise önden borcumun yarısına yakın bir mebla ödemem gerektiğini söylediler 3.5 bin tl gibi . Su an için odeyemeyecegimi söyledim , blokeyide kaldirtamadim .Nasıl bir yol izlemeliyim . Bu şekilde bana kredi kartı veren banka olur mu başka sorum?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kredi kartı almanda bir sakınca yok ama o borcu eninde sonunda ödemen gerekiyor. Aksi halde ileride vergi dairesi bütün parana el koyabilir. Sana tavsiyem maaş aldığın bankadan bütün gecikmiş borçlarını ödeyecek şekilde kredi kullanıp, kyk borcunu kapat. İleride başına sıkıntı açabilir.
  • Hocam benle beraber alıp o kadar ödemeyen , ve yine bir o kadar ödemeyen adam varken bunu .Neyse dediğiniz gibi yapacaz herhalde . Bu arada maasli müşterisi olduğum banka kredi kartı için hacz olduğu için hesabinizda kredi kartı olumlu sonuclanmaz dedi isteğim için. Diğer bankalarda sıkıntı yaşar miyim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • geçmiş olsun. en az 4 - 5 tanıdığım bir 7 yıldır falan ödemiyor ve herhangi bir şey olmadı. açıkçası sizinki biraz şanssızlık olmuş. bir şekilde kredi çekip acilen kapatın borcu.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende ona kiziyorum ya, ya herkes ödesin adam gibi bir sistem yapsınlar . Yada affa ugratsinlar, bu durumda kendimi enayi gibi hissedecem. Haa zamanında aldık mi aldık ama dediğim gibi piyango bize vurdu öderiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.