Şimdi Ara

Decathlon Quechua 1.5 litre termos sıcaklık testi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Decathlon Quechua 1.5 litre termos sıcaklık testini kısa ve öz bir şekilde yaptım ve paylaştım. Merak edenler için video linki aşağıdadır.


    YALÇIN GÜÇLÜyoutube
    Çok anlaşılır ve kısa bir şekilde Decathlon Quechua 1.5 lt Termos Sıcaklık Testi yaptım ve sizinle paylaştım. Test süresi firmanın da baz aldığı şekilde 6 saattir. #keşfet #termos #trending #decathlon #quechua Destek ve motivasyon için lütfen beğenmeyi ve abone olmayı ihmal etmeyin. **** Ek bilgi: Quechua türkçe Keşua diye okunur.
    https://www.youtube.com/watch?v=dQAVXNX3DNU&feature=youtu.be

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • bende bu markanin bir adet 0.4 litreligi bi adet de 1.0 litreligi var kucuk olani sicak icecek icin aldim uzun suredir kullaniyorum kapakdaki esnek plastik parça zamanla sertlesiyor ama hala performansi iyi, buyuk olanida soguk su ve soguk bira doldurmak icin aldim oda gayet is goruyor ama etikendine alkol koymayin gibi bir isaret var bakalim nezaman cortlayacak videodaki 1.5 lt gorunusu hosuma gitmedigi icin almamistim diger modellerin gorunusu daha iyi ama kucuk kaliyor maks 1lt

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben bu 1.5 litreliği büyük oranda çay için kullanıyorum hergün. 5 adet demlik poşeti ve 1 tane karanfil atıyorum. 30 dk - 1 saat arası çay hazır oluyor. Evet görsel olarak 1.5 litre dışındakiler daha albenisi olan ürünler. özellikle 1 lt olan modeli daha hoş geliyor bana.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turquoise.blue -- 22 Eylül 2022; 20:21:8 >
  • iyiki zamanında stanleyi 200 liraya almışım

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.