Şimdi Ara

Deca-Durabolin: (nandrolone decanoate)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.416
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    sol omuzum da tendinit sorunu var, hareket kabiliyetimi oldukça kısıtladığı gibi sürekli bir ağrı da var. Tedavi edilmediği zaman donuk omuz sendromuna kadar varabiliyor.
    Tedavi olarak, en çok uygulanan yöntem düzenli fizik tedavisi ancak çalışma saatlerim ve yoğunluğum nedeniyle düzenli olarak fizik tedavisine gidemiyorum.

    Omuzda sürekli bir ağrının olması ve hareket kabiliyetimi kısıtlaması büyük bir moral çöküşüne neden oldu, farklı tedavi yollarını ararken bir arkadaşım Deca-Durabolin: (nandrolone decanoate) 250mg.lık kapsülden haftada bir tane olacak şekilde 6 hafta kullanmamı önerdi.

    Ağır spor yapan kişilerin kullandığı ve bir nevi doping etkisi yaratan bu ilacın, eklem tedavilerinde iyi geldiğini belirtti. Tip2 diyabet hastasıyım ve ilaç kullanıyorum (insilün kullanmıyorum)

    Bu tip ilaçları alıp kullanmak tavsiye etmediğim bir yol ama artık rahatsızlığımız verdiği ruhsal bıkkınlık beni bu yola itiyor. Acaba bu ilaç hakkında detaylı bilgiye sahip olan var mı? kullanırsam farklı sorunlarla karşılaşır mıyım? desteğinizi rica ediyorum.

    Not: bu reklam amaçlı bir başlık değildir, tamamen sağlık destek amacı ile açılmıştır.







  • Biraz geç oldu ama yine yazayım ama deca durabolin eklemleri kuvvetlendirir genelde sporcular ağır iş yaparken deca durabolin kullanırlar malum o kadar yük eklemlere biniyo decada burda devreye giriyo

    Referans:
    www.steroidansiklopedisi.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastpavel -- 7 Nisan 2017; 19:5:44 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.