Şimdi Ara

Debriyaja basılı iken titreme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
946
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2007 1.4 hdi citroen c3 sahibiyim. 1 haftadır gözlemlediğim kadarıyla araç vitesteyken debriyaja bastıgımda direksiyon titriyor. Trafikte çok bariz fark edilir oluyor. 1 vitesteyim aracı kaldırdım gidiyorum debriyaja basıyorum ve arac titremeye baslıyor ufaktan. 1. ve 2. viteste bu sıkıntı var. Onun haricinde bu süre zarfında yaşadıgım baska sorun ise debriyaja basılı iken vites geçirmeye çalıştıgımda o dişli sürtme sesinin daha az seslisi geldi vitesi değiştirirken elimde hissedebiliyordum o sallantıyı. Sanki arabamda ben debriyaja bassam da tam olarak debriyaj balatası ayrılmıyormuş gibi. Ne yapmam lazım , ne önerirsiniz? Yardımlarınız için teşekkürler



  • Balatan bitiyomuş gibi geldi bana. Bi kontrol ettir yokuş çıkarken filan devir yükselip hız artıyomu ona bak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende balatanın bitmesinden şüphelendim ancak internetteki balata bitmiş mi anlamak için yapılan testleri yaptım el freni çekikken kalkmaya çalışma falan herhangi bir sıkıntı yok yokuş çıkarken yada düzlükte gaza bastıgımda direk kavrıyor devrin yükselip aracın gitmediği zaman hiç olmadı.
  • Debriyaj bilyesi olabilir. Acmisken balata da değişir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Balatayı yokuşta felan zorladıysan yanmıştır, bende aynı sebepten değiştirdim, balata sağlam çıktı ama sorunumda kalmadı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.