Şimdi Ara

Debica passio lastikler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
1
Favori
61.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orjinalden alıntı: odrin34

    bugun fiyat sordum debica lastik 175/70/14 69 lira dedi goodyear bayi. nasıl bir lastik sizce?


    Lastikler Goodyear tarafından Avrupa tesislerinde (Polonya) üretilen 2 yıl garantili yumuşak ve ekonomik sınıf lastiklerdir. Goodyear bu lastikleri uzakdoğu malları ile rekabet etmek , müşterilerine mevzu bahis lastiklerden daha emniyetli fakat onların fiyatında lastik sunmak gayesiyle üretmektedir.
    Lastiklerin garantisi Goodyear Firması tarafınan verilmekte olup tüm Türkiye'de Goodyear-Dunlop-Fulda-Sava bayilerinde geçerlidir.

    Almış olduğunuz fiyat gayet uygun bir fiyattır. Hiç tereddüt etmeden alabilirsiniz.
  • teşekkür ederim cevabınız için. başka bir bayi de 65 dedi nakit tek çekim olarak.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: odrin34

    teşekkür ederim cevabınız için. başka bir bayi de 65 dedi nakit tek çekim olarak.


    selamlar, bende bu lastikten almayı planlıyorum, hangi bayi ile görüştünüz? tavsiye edebileceğiniz bir yer var mı?
    tşkler,
  • Selam arkadaşlar,

    Benim aracım da 2001 toyota yaris. Aracı bu yıl yaz başında aldım. ben 3. sahibiyim ve benden önceki sahibi Debica Passio 4 mevsim tip lastik taktırmış. Ancak ben nedense pek ısınamadım bu lastiklere, ıslak zeminlerde özellikle de rampa yukarı tutunamıyor, yine ıslak zeminde bazen kızaklama yaptığı da oldu. korkulu anlar yaşattı bize. O nedenle yukarda başka bir arkadaşında dediği gibi lastikler hayati öneme sahip parçalar ve güvenliğin tasarrufu olmaz.

    kısacası çok tavsiye edebileceğim bir ürün sayılmaz.
  • Eşimin sahip olduğu ve jeolog olduğundan arazi çalışmalarında kullandığı 80 model r12 aracına bu lastiklerden alıp taktık. aldıktan sonra inceleme fırsatım oldu. lastik denildiği gibi polonya malı ve mazisi olan bir firmanın üretimi. Ve sitesinde goodyear dan da bahsediyor. Yani adamlar deli değil ya kendi isimlerini de işin içine katsınlar lastiğe güvenmiyorlarsa. ha çok iyi olduklarını da sanmıyorum o ayrı. ne kadar ekmek o kadar köfte sonuçta.
    lastikler gürültülü mü bilemiyorum. r12 de bunu anlamak güç. Ama arazi koşullarında tutuşu iyi. nedeni de yumuşak hamurlu olması. dağda aşta iyi tutunuyor. ha ne olur? yumuşak hamur ıslak zeminde sıkıntı yapabilir, soğuk ortamda sertleşip tutunmayı zorlaştırabilir, ve de kolay aşınabilir. sıcak ve fazla yağış almayan, daha ziyade köy yollarında kullanacak arkadaşlara tavsiye ederim. gerisi için de bişi diyemem. dediğim gibi araç r12. şehirde bişi olsa boku lastiğe atana kadar o kadar çok şey var ki
    saygılar.




  • Aracım SIENA 1.6 HL. Kış lastiği için tüm markaları satan kişi tarafından özellikle tavsiye edildi (ben bilinen bir marka alacaktım). Bu sene üçüncü kışım olacak. Geçen senelerde gidemediğim veya zorlandığım hiç bir yer olmadı. Alırken sırf satıcıya güvenerek aldım ama çok şüphem vardı. Ancak şimdi çok rahatım. Aşırı karlı bir havada Elmadağ'a dahi rahatlıkla gidip döndüm. Ayrıca, kışın kuru veya ıslak zeminde de sorunsuz. Düşük fiyata sorunsuz lastik arayanlar için ideal diye düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhosafci -- 20 Kasım 2009; 10:52:09 >
  • konu açalı 2 yıl oluyor ama deneyimler olmuş ve genel anlamda olumlu.Ben 2 yıl önce 39 ytl ye almıştım taktırıp aracı satmıştım. Şehiriçi ve genelde hız yapmayan, fazla performanslı araç kullanmayanlar için tavsiye ederim. Benim tekrar aldığım(r9) aracın vizesi yaza doluyor ve muhtemelen lastikleri değiştir diyecekler. Şu anda aracın lastikleri lassa ve epey aşındı. Tekrar uygun fiyata bulabilirsem yine onlardan taktırmayı düşünüyorum. Şu an kipada pirelli lastiklerinin kampanyası var ama o kadar da ucuz değil. Heralde bu lastik 2 yıl önce tanıtım fiyatından piyasaya girdi şu an zamlanmış.Ama taksilerde de bu lastiklerden görüyorum. Taksici esnafı taktığına göre bildikleri bişey olmalı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ulasseven

    konu açalı 2 yıl oluyor ama deneyimler olmuş ve genel anlamda olumlu.Ben 2 yıl önce 39 ytl ye almıştım taktırıp aracı satmıştım. Şehiriçi ve genelde hız yapmayan, fazla performanslı araç kullanmayanlar için tavsiye ederim. Benim tekrar aldığım(r9) aracın vizesi yaza doluyor ve muhtemelen lastikleri değiştir diyecekler. Şu anda aracın lastikleri lassa ve epey aşındı. Tekrar uygun fiyata bulabilirsem yine onlardan taktırmayı düşünüyorum. Şu an kipada pirelli lastiklerinin kampanyası var ama o kadar da ucuz değil. Heralde bu lastik 2 yıl önce tanıtım fiyatından piyasaya girdi şu an zamlanmış.Ama taksilerde de bu lastiklerden görüyorum. Taksici esnafı taktığına göre bildikleri bişey olmalı

    o lastikler 2 yıllıktı izir kipada satılanlar...yaklaşık 2 yıl önce almış amcam sonradan dikkat ettim lastikler 2006 üretimiydi o kampanya ise sanırım 2008deydi...bence o yüzden ucuzdu...




  • Böyle ufak boy ebatlarda lastik alacaksanız fulda ecocontrol almanızı tavsiye ederim ki yeni bir ürün ve fiyatlarıda uygun .
    Adac ve diğer değerlendirmelerde ekseriya ikl 3 te olan bir model.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: froster2006

    Böyle ufak boy ebatlarda lastik alacaksanız fulda ecocontrol almanızı tavsiye ederim ki yeni bir ürün ve fiyatlarıda uygun .
    Adac ve diğer değerlendirmelerde ekseriya ikl 3 te olan bir model.


    13-14 jantlarda tereddüt edilmeden takılabilecek bir lastik
  • vizeye kadar idare eder lastikler. Sonra fulda alayım bir kerede.
  • 106 aracıma 175/70/13 debica aldım 4 adedi 228 TL / 7 taksit. şimdilik memnunum araç kullanımı bayaa değişti...
  • 175/65/14 abatında debica aldım 4 adedi 250 tl 6 taksit
  • arkadaşlar benim symbole de bu lastikten takmayı düşünüyorum ne dersiniz?malum araba günlük kullanıma uygun ve performanslı olmayan bir araç.iyiden iyiye düşünüyorum bu markayı.
  • Ben pirelli aldım taktırdım. 3 alana 1 bedavaydı. 4 tane. 60 ytl ye geliyor tanesi . 175/r13..
  • Eski lastikler lassa tel çıkarmıştı.Arabanın dengesi bozuluyordu. Bunlar çok iyi yeni olduklarından.
  • Geçen bayrama memelkete gittim. Arabam yeni olmasına rağmen dönüşte ön sağ lastik patladı. Arka lastikte balon yapmış. Ankaradan İstanbula normalde 150 ile 4 saatte gelirken 9 saatte geldim bu yüzden. Tamircide saatlerimiz çürüdü.
    Dün bridgestone aldım iki lastik yerine. Diğerlerini de değiştirecem bridgestone ile. Çok sağlamlar. Siz siz olun lastiklere önem verin lastik diyip geçmeyin. Aile canı sözkonusu.
  • Yolda giderken lastiği patlatacak bir madde oldumu ister brigestone ister başka lastik olsun hepsi patlar bunların.Marka farketmez bence
  • Pirelli P3000i millet beğenmiyor ama bana güzel gibi geldi baya bi inceledim. Taban deseni gayet güzel. Yanak sertliği ise lassa ile aynı gibi.. yani el yordamıyla o kadar anlayabildim. Hiç kullanılmamış goodyear GT2 lastiğim vardı. onun yanına bir tane faha GT2 alıp önlere taktım. eğer bulamasaydım P3000 düşünüyordum. Tanesi şu aralar 85TL..

    Ha en hoşuma giden lastik de continental di.. yumuşacıktı pamuk gibide tanesi 105TL. lassa briston mişlen pirelli debica ceat arasında en dakdikleri Ceat(pirellinin yan ürün) ikinci dandik olan da debica(goodyearin yan ürün) idi.. bu ikisi taş gibi be abicim olan kasisi vuruntuyu kabine verir..

    ülke şartlarında da yumuşak lastikler nasıl olur onu da tartışmak lazım.. her yer kasis, çukur..
  • Benim dediğimde ceat ama pirelli diye geçiyor. Zaten benim arabaya ne takarsan tak konfor farketmez. Performans yok zaten anlaşılmaz.Ha biraz yol sesini azaltır o kadar. Seneye inşallah iyi bir araba düşünüyorum 15 16 bin tl civarı.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.