Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (22. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
16
Favori
24.877
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • DemiGo kullanıcısına yanıt

    Benimde O kadar saat oynanişim var . Yabanci kaynaklardan Death strandingi oyunun ortasinda oynarsaniz ,Oyuna eklenen bütün iceriklerden mahrum kalirsiniz demiş .Bende yeni sürümden baştan başladim. İyikide başlamişim inanilmaz zevkli yeni icerikler yeni bölüm ve eklemeler gördüm ,ilerledikce görüyorumda . Kesinlikle baştan başla , ama kargo görevlerini yildizlari 5'leyerek oyna aksi halde ilerde cok zorlanirsin.. Ekipmanlarin gelişmesi gerek aksi halde düşük kargo ile fazladan tur atarsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Absnthe -- 12 Nisan 2022; 19:29:36 >
  • Director's Cut sürümüne 34 GB boyutunda küçük bir güncelleme geldi.



    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]steamcommunity.com
    Steam :: DEATH STRANDING DIRECTOR'S CUT :: UPDATE V 1.001 NOW LIVE
    https://steamcommunity.com/games/1850570/announcements/detail/3211638257859445500
  • Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Art of nonsenseyoutube
    Silly and low-cost parody of Death Stranding computer game trailer - Derp Stranding. Cardboard boxes, handmade Odradek Terrain Scanner, gummy cryptobiotes, fake uniform, real handcuffs. --- Sound effects: zapsplat.com Music: Low Roar - don't be so serious Death Stranding - E3 2018 4K Trailer | PS4 Death Stranding – Release Date Reveal Trailer | PS4 Low Roar - i'll keep coming
    https://www.youtube.com/watch?v=M1ei5p4TJdY


    ReeL Stranding : )

  • Yeni sürüme 70 saatim gömdüm , Full başarim yapayim dedim, Şacma sapan işler... Efsanevi kargo olayini görünce saldim.. Birde Ayni kargoyu defalarca tekrar etmesi hayalkirikligi oldu onun dişinda oyun nefis.

  • Death Stranding 2 is coming..

    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
  • İş dolayısıyla 1 yıldır sistemimden uzak kaldım ve bu oyunu halen oynayabilmiş değilim. Kojima Baba kim bilir yine ne absürtlükler hazırladı bizlere...

  • Oyunu oynarken şunu diyeceksin
    Arkadaş adamların nasıl bir hayal dünyası var diye

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • JaReD22 kullanıcısına yanıt

    Japonların ciğerini bilirim de yaşlanıyoruz artık. Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 

  • Cut'ı dün satın aldım. Önceki sürümü bitirmiştim. ANcak yönergedeki her şeyi yapmama rağmen teslimat noktasını aktif ettiğimde kayıt verisini aktar seçeneğini göremiyorum.


    EDİT: Robotun son teslimatı kalmış. Hallettik.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gerginix -- 4 Haziran 2022; 9:13:35 >
  • Ben de bulamadım. Bulabilen var mı? Geliştirdiğim halde hala geliştir diyor.

  • Death Stranding'i her yüklediğimde , esasen yaratıcısı Hideo Kojima'nın yüzüne tükürüyorum. Tabii ki mecazi olarak. Uçsuz bucaksız ıssız topraklarda yürümeden önce PlayStation 5'imin ağ menüsüne giriyorum ve konsolumun internet bağlantısını kesiyorum. Temel tasarım kiracılarından birine meydan okuyarak doğrudan yaratıcının yüzüne uçuyorum. Ve başka türlü olmazdı.


    Death Stranding'deki en belirgin tema, kopuk insanları kırık bir arazide yeniden birbirine bağlamaktır. Küresel ısınma, artan siyasi gerilimler ve benzerleri gibi yarattığımız karışıklıklardan kurtulmanın tek yolu güçlerimizi birleştirmektir. Bu, insanları esasen internet olan kiral ağa bağlayarak yapılır*. Bu, insanların Amerika Birleşik Devletleri boyunca bilgi iletmesine ve gerekli malları 3D olarak basmasına olanak tanır. Bu iş bir adama düşüyor: İnsanları kiral ağa bağlayan, kelimenin tam anlamıyla kıyıdan kıyıya yürümesi gereken Sam Porter Bridges.


    Death Stranding'in bağlantı teması, çevrimiçi modunda mekanik olarak temsil edilir. Başka bir gerçek dünya oyuncusuyla asla karşılaşmazsınız, ancak kendi yolculuklarında inşa ettikleri yapılara sık sık rastlarsınız. Örneğin, arazinin özellikle zorlu bir bölümünde, gitmeniz gereken yere ulaşmanıza yardımcı olan başka bir oyuncunun köprüsünü bulabilirsiniz. Bu kadar istekliysen, o oyuncu için beğeni bırakabilirsin. Bu eşzamansız çok oyunculu, diğer insanların çalışmaları için bir dostluk duygusu ve kör bir takdir yaratır. Anlatı ve mekaniğin bir evliliği olarak, oyunun "Amerika'yı Yeniden Bütünüyle Yap" temalarını temsil etmenin dahice bir yolu.


    Ancak Death Stranding oynadığımda bunların hiçbirini istemiyorum. Bana göre oyun en iyi çevrimdışı oynanıyor.



    Death Stranding'in yürüyen kısmını seviyorum . Kargomu yüklemek, her adımda rotamı planlamak ve tehlikeli, affetmeyen bir dünyada yeni bir maceraya atılmak oyunun en heyecan verici kısmı. Özellikle Death Stranding'in kendi dengemi ve üzerine bastığım araziyi düşünmemi, (tam anlamıyla) ayaklarım üzerinde düşünmeye zorlamasını, yerçekimini, yerin ıslaklığını ve daha binlerce küçük ayrıntıyı hesaba katmasını seviyorum. Bir çıkmaza girdiğimde ve birçok aletimden birini kullanmak zorunda kaldığımda - dik uçurum duvarlarına tırmanmak için merdivenler, aşağı tırmanmak için halatlar, uçurumları geçmek için köprüler - liste uzayıp gidiyor - gerçek bir kaşif gibi hissediyorum. Çevreyi kendi isteğime göre esnetmiyorum, çevreyi olduğu gibi kabul ediyorum ve bunu kendi yararıma nasıl kullanabileceğimi düşünüyorum.


    Ancak Death Stranding'in haritasının yeni bir alanına çıktığımda, yalnızca çevrimiçi bağlantısını bulmak için oyunumu kendim inşa etmeyi umduğum birçok yapıyla doldurduğumda son derece sönük buluyorum. Death Stranding'in zorluklarını aşmak, herhangi bir durum için doğru yolları ve araçları keşfettiğinizde en ödüllendiricidir. Ortamın üstesinden gelme seçeneği elimden alındığında, Death Stranding oynamanın en sevdiğim yanını ortadan kaldırıyor. Birçok zorluğu ortadan kaldırır. İşim benim için yapıldı.



    Oyunları istediğiniz gibi oynamanız gerektiğine kesinlikle inanıyorum; Bu yazarın amacı, bir sanat eserinden aldığınız zevkin önüne geçse de önemli değil. Ve bu durumda, yaratıcının temel niyetini reddediyorum. Death Stranding'in çevrimiçi mekaniğini takdir ediyorum, ancak endişelendiğim kadarıyla, anbean oynanışta kökleşmiş olan zorluk ve memnuniyetle çelişiyorlar. Çevrimiçi deneyiminizi nasıl oynamak istediğinize göre daha iyi uyarlamanın yolları olsa da, kendimi diğer oyuncuların yarattıklarından tamamen soyutlamak benim en iyi ve tek çözümüm. Oyununun tadını daha iyi çıkarmak için Kojima'nın tezini reddetmekten mutluyum. Bunu hem oyunun orijinal sürümünde hem de PlayStation 5'teki yepyeni Director's Cut'ta iki kez yaptım.


    Tüm bunlar, çevrimiçi bağlantı sizin için çalışıyorsa, elbette, açık tutun ve kalbinizin içeriğine göre oynayın. Madalyonun diğer yüzünü deneyimlemeniz için bir süre çevrimdışı oynamanızı da tavsiye ederim; bu daha zorlu bir deneyim, ancak çok daha tatmin edici bulduğum bir deneyim. Yine, oyunlardan zevk almanız gerektiğini düşündüğünüz gibi değil, onlardan nasıl zevk almak istiyorsanız öyle oynayın. Death Stranding özel ve harika bir oyundur ve umarım onun dünyasında nasıl oynamayı seçerseniz seçin, bunu en keyif aldığınız şekilde yaparsınız.


    *Bir kenara Kojima'nın internete olan inancını biraz tuhaf buluyorum. Dar görüşlü ve saf değilse. Şahsen, internet hayatımda pek bir işe yaramadı. Özellikle oradaki yorum bölümünün icadı.


    Kaynak.





  • “Death Stranding is coming to PC Game Pass.


    The official announcement is tomorrow.”



    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Tom Hendersontwitter
    “Death Stranding is coming to PC Game Pass. The official announcement is tomorrow.”
    https://twitter.com/_Tom_Henderson_/status/1560375004969189379?s=20&t=N5KubJdfc5pKqWzvT0hjSA



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RxCan -- 19 Ağustos 2022; 12:57:58 >
  • Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]Xboxyoutube
    KOJIMA PRODUCTIONS and 505 Games are bringing DEATH STRANDING to PC Game Pass on August 23rd!
    https://www.youtube.com/watch?v=xU7upwYVDSs
  • Off bu oyunu mayıs civarı 20.saatlerde bıraktım, dönmek istiyorum ama korkuyorum hikayeyi unutmuş olmaktan, oynanışı unutmuş olmaktan. Ben tam da o karlı bölüme geçerken bıraktım oyunu. Dediklerine göre zaten oradan sonra iyice açılıyormuş. Bıraktığım yer tam olarak normal silahların açıldığı yerdi. Bir ton düşman bölgesinden geçiyorduk.
    Oyunu da seviyordum aslında ama 3 saati tamamen asfalt yapmaya ayırınca baydı. Tüm yolları tamamlayınca oyunu bıraktım. O kadar yol yaptıktan sonra Central Knot City'ye belediye başkanlığı adaylığını koymak lazımdı aslında 😄

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çıktığında efsanevi denen bu oyun neden 22 sayfada kaldı. Oyun üstüne konuşulacak bir konu mu yok acaba? Ben hep en az 300 sayfaya gider diye bekliyordum bu konuyu.

  • arkadaşlar merhaba geçen haftalarda steam da ki indirimlerden Death Stranding Director's Cut almayı düşündüm. Almadan önce de korsan indirerek denemek istedim. korsan oyunda biraz ilerledim ve oyun haritada hareket ederken donup kaldı. reset atmadan düzelmedi, resetten sonra da windows un kurulu olduğu ssd mi pc görmedi. pc yi kapatıp açmadan da düzelmedi. korsan oyundan olduğunu düşünerek oyunu satın aldım ancak oyunun ortalarına geldiğinde aynı problemi yaşadım. oyunu sildim-yükledim, 3 farklı ssd ve 2 farklı hdd de denedim. hiçbir şekilde düzelmedi değişmedi. bunun üzerine win 11 kullanıyordum sırasıyla win 10 ve win 7 kurarak denedim nafile. oyunu silip, farklı bölgeden indirdim değişmedi. başka hiçbir oyunda böyle birşeyle karşılaşmamıştım. bunun üzerine diğer pc me oyunu indirip denemek istedim ancak orada da takılıp kalıyor. özellikle oyunu kaydetmeye çalıştığımda ya da tab ile girilen menüye girdiğimde pc donuyor. oyunun version u 1.01 ancak internette 1.08, steam de 1.07 nin geldiği duyruluyor. oyunu nasıl güncelleyebilirim yada bu problemi nasıl giderebilirim yardımcı olabilirseniz sevinirim.


    sistemim;

    r5 5600x işlemci

    b550 pro anakart

    3200 mhz 8x8 ram

    rx6600 ekran kartı

    coolermaster 650w power


    diğer denediğim sistem;

    r5 3600x

    b460 anakart

    3200 mhz 8x8 ram

    gtx 1650 super ekran kartı

    corsair 650w power





  • GodOfRally kullanıcısına yanıt

    Oyunu sıfırdan indirince güncel versiyonun inmesi gerek oyunla alakalı tüm dosyaları kayıtları silip indirin baştan.

  • üstadım sanırım bu 4. silip yükleyişim. hala en altta 1.001 gösteriyor sürümü. acaba benim steam de birşey mi var diye steam silip yükledim, oyunu tekrar sildim ancak hala aynı. tekrar sıfırdan başladım yine ortalama aynı yerlerde tekrar gidiyor :S


    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
  • 1.08 olan normal sürüm içinmiş directors cut 1.001 versiyonundaymış yani oyun güncel ama neden çöküyor bilemedim işlemci kullanımı fazlaydı sanki sistemlerde oc varsa normale alın başka birşey gelmiyor aklıma.


    Bu arada baktım directors cut versiyonunda çökme yaşayan baya kişi varmış.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 28 Eylül 2022; 3:5:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GodOfRally kullanıcısına yanıt

    Yeni güncelleme çıktı belki düzelme olmuştur.

  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.