Şimdi Ara

Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] (18. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
471
Cevap
16
Favori
24.898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-00A01D70E

    Oyunu aldım şimdi. RTX 2060'ta bir sorun çıkarmaz sanırım.



    Alıntıları Göster
    Ultra ayarlarda 60 fps oynarsın, optimizasyonu şahane.
  • Ilk 7-8 saati falan bitirdim. Grafikler çok çok iyi hatta çok rahat oynadığım oyunlar içinde ilk 3e alırım, her bir detaya ayrı özenilmiş. Müzik seçimleri harika. Atmosfer şahane. Hikayeyle alakalı bir iki ufak problemim var ama genel olarak iyi ve daha da açılacak belli. Ama hepsinden öte oyun gerçekten çok farklı. Daha önce böyle farklı bir oyun oynamadım. Genelde çıkan her AAA oyun bildiğimiz tarzda olur, sadece daha önce yapılmış olanı daha iyi ve detaylı yapar. Ama bu oyun tarz olarak bambaşka bir olay. Şimdilik yorumlarım böyle.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunda, tekrar başlamadan (varsa NG+ yapmadan) yani tek seferde ne kadar zaman geçirilebiliyor?

    Güzel indirim almış olsa da temel fiyatı nedeniyle hâlâ yüksek, biraz daha beklemeyi düşünüyorum şu an onun yerine RDR 2 daha cazip geldi. Nedeni de şu R* kolay kolay indirim yapmıyor o yüzden yaza %40 bile göremeyebilir bu oyun ise yaza kadar %50'den fazla indirim görür diye bekliyorum. Bir de oyun süresi de benim için etkili oyun ne kadar güzel olursa olsun 20-30 saatlik bir oyuna 200 lira vermek yerine beklemeyi tercih ederim.

  • Steam veya epic game arasında online oyuncu sayısı olarak fark oluyor mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: anubis75

    Steam veya epic game arasında online oyuncu sayısı olarak fark oluyor mu

    Steam daha çoktur ama ne gerek var elalemin yaptığı köprünün size özel dünyada olmasına, bitirmiş biri olarak kendi death stranding dünyanızı kendiniz şekillendirin derim online özellik kapatılıyorsa kapatın.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wey-Yu -- 27 Aralık 2020; 22:35:55 >
  • Son 10 sayfanın yorumlarını okudum. Anladım ki bu oyunun orta noktasında buluşan oyuncu yok. Ya çok sevilmiş ya da nefret edilmiş. 140 Tl'ye geliyor Epic'te. Alsam mı almasam mı bilemedim. Müzik dinlemeyi çok seven birisi olarak müziklerine bakayım dedim, muazzam müzikleri var. Ama yol üstüne yol katetmek noktasında emin değilim. Yaza kadar 140'a bir daha düşer mi emin değilim. Az buçuk emin olsam yaza kadar elimdeki oyunları bitiririm sonra bakarım da fiyat da çok iyi geldi.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Foreign. -- 1 Ocak 2021; 8:51:22 >
  • Bende indirim görmesini bekliyorum 100 TL'ye düşse hemen alacağım indirimdeyken 200 fazla bu oyuna

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam müziklerini dinleyin sadece. Yani ben şimdi bakıyorum ne yaptığıma oyunda, yürümek sadece. Manzara güzel eyvallah bir de heyecan katan görünmez BD ler
  • @Abdülhak Hamit Tarhan : O zaman 100 Tl altına düşsün de öyle alayım. Zaten beni heyecanlandıran grafik ve müzikleriydi. Elimde oyun olmasa yine alırdım da 17 tane oyun var. Beklemek en iyisi. Teşekkürler yorum için.


    @JaReD22 : Ben de beklemeyi tercih ettim. Böyle içim daha rahat edecek.

  • Kargolar taşı taşı bitmiyordu meğerse sonu yokmuş Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] hikayeden bağımsız 8 saat karğo taşıyarak geçirince bir süre ara verdim oyuna.

    Arada müzikler ve atmosferi için açar hikaye kısmını bitiririm. Herkesin sevebileceği bir oyun değil malesef.

  • Bu oyun hayran bırakır atmosferi konusu hikayesi, hikayesinin sunumu, grafikleri, optimizasyonu, detaylar oyuncularıı ile üst düzey kült bir başyapıt. Şimdi bazı detaylar var oyunda. Şu bizim cahil oyun inceleyen tipleri izlerseniz garibanların bu konularda bilgisi olmadığı için değinmezler bile hatta böyle bir başyapıta deneyimdi ama görmek istemem cümleleriyle tabiki sizi soğuturlar oyunda en büyük yenilik konu olarak dünya şimdiye kadar 5 büyük kitlesel yok oluş yaşadı canlı türlerinin yüzde 99 u silindi ve 6. yok oluştayız ana konu bu bununla ölüm sonrasının felsefi ve bilimsel varsayımsal teorileriyle anlatılması. Gelen mail kısmını okursanız eski medeniyetlerdeki ölüm ve ötesi, hiçlik,
    madde- anti madde
    tanrı parçacığı ( higgs)
    Mısır inancında ölüm
    Zamanın göreceliliği, evrim, kitlesel yokoluşlar dünyanın tarihi paleontoloji, sosyal aidiyet gibi konulara az buçuk meraklıysanız zaten benim gibi hayran hayran 2 kere bitirip sonra steam mi epic te mi daha çok oyuncu var diye pc versiyonunu da alırsınız. Hdr destekli bir monitör aldırttı bu oyun bana. Zaten oyunda veledinizle bile sağlam bağlar kurdurtuyor oyun size🙂
    Eğer alma niyetiniz varsa öncelikle bu yönünü düşünün oynayış çeşitliliği çok fazla alternatif sunuyor tavsiyem zorluk seviyesi en yüksek olsun.
    Oyundaki ortam topoğrafya ayrı bir mest ediyor beni farklı bölgeler volkanik kayaçlı araziler daha kurak çölvari yerler, yüksek dağların karla kaplılığı hatta karda yürürken ekrandan hissediyorum o zorluğu. Tekrar tekrar sırf o atmosferi için oynanacak bir oyun bana göre.
    Belki de benim ilgi duyguduğum konulardır bunlar ama bu oyundan sonra Last of us 2, rdr2 gibi 6 7 oyun denedim aklım hala bunda kaldı. Eksik kısmı bence çatışmalar daha zor olmalıydı ve birini öldürmenin bedeli çok ama çok daha ağır olmalıydı🙂




  • Half-Life göndermesi buldumDeath Stranding (2020) [PC ANA KONU] 


    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
  • Son güncellenmiş haliyle yeniden başladım rx560 saolsun 2k da şu görüntüyle 30 fps gayet iyiDeath Stranding (2020) [PC ANA KONU] 


    Death Stranding (2020) [PC ANA KONU]
  • Gençler oyunda şu anda Steam'de %40 indirim var, 159,60'tan satılıyor. Çeşitli kampanyalar, Steam kartları falan derken 140 liraya geldi ben de aldım geçtim oyunu. Zaten istek listemde 4 oyun vardı, diğer üçü henüz piyasaya çıkmadı beklemedeyim.


    Her neyse, oyunu indirdim, oynamaya başladım. 70 dakika geçti, bunun 60 dakikası sinematik izleme şeklinde. İzlemeden atlayıp geçsem konu bütünlüğü olmayacak muhtemelen oyundan hiç bir şey anlamayacağım. Tahminim oyuncu konuyu anlasın, sayfalarca döküman okumasın eğlenceli videolarla derdimizi anlatalım diye böyle yaptıkları ama sonuna kadar böyle gitmiyor değil mi? Arada biz de oynuyoruz yani yapıyoruz bir şeyler? İade süresi 2 saat biliyorsunuz, zaten biraz daha devam edersem süre doluyor. Büyük ihtimal kütüphanede bulunduracağım bu oyunu ama tamamen sinematiğe boğulduysa iade edip sonra fiyatı iyice düşünce denerim, elimde tonla oyun var zaten devam ettiğim. Bitirenlerden yazan olursa sevinirim.


    Edit: Yanıtı diğer konu altında aldım. Evet sinematik bol benim gibi merak edenler için. Yine de oyun sardı, geri vermeyip devam edeceğim Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 24 Nisan 2021; 12:55:28 >




  • Robinson Crusoe kullanıcısına yanıt

    Başlarda bol sonra kendi başınızasınız.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün can sıkıcı bir şey oldu.


    Oyunu hem kendi PC'mde arada da Geforce Now üzerinden oturma odamda oynuyorum. Geforce Now üzerinden oynarken zorlu bir görev aldım, manuel save yaptım birkaç kere tamamlayana kadar. Sonra gittiğim yerden zorlu bir başka görev aldım. O görev süresince de save'ler aldım. Görevi tamamladım, dinlenme için odaya geçerken internet sorunu dedi ve oyundan attı. İçim rahat tabi, hem kendim save'ler almışım, hem oyun görev tamamlanınca vs. otomatik save'ler alıyor. Dert etmedim, tekrar açtım oyunu. Bir de ne göreyim, birinci görevi aldığım save bile yok. Bayağı da özene bezene düzene sokmuştum her şeyi, hepsi gitmiş Death Stranding (2020) [PC ANA KONU] 


    Benim gibi sistemi kaldıranlar Geforce Now'a hiç bulaşmasın derim. Oyunu oynayanlar ne kadar sinir bozucu bir durum olduğunu anlamıştır. Şimdi aynı görevleri tekrar yapmak bile içimden gelmiyor, sinirim yatışana kadar ara vereceğim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Mayıs 2021; 16:4:34 >




  • Oyun bu fiyata alınır mı? Çok yüksek değil fiyatı döviz cinsinden fakat bilemedim pek alışkın değilim böyle yüksek fiyatlara.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence alınmaz bu fiyat bile yüksek
    Şöyle %75 80 indirim gördüğü zaman alınır
    Oyunun fiyatınada düzenleme getirmeleri lazım 399 TL nedir

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beni şirketim işler açılınca deli gibi çalıştıracak, şu anda da çalışmaya devam ediyoruz gerçi ama kendime ayıracak zamanım az da olsa var. O nedenle fazla da oyalamadan bulabildiğim 1-2 kampanyayı da kullanarak 140 liraya aldım. Zaten istek listemde 4 oyun vardı, diğer 3'ü henüz piyasaya çıkmadı. Oyunu da sevdim, mantıklı oldu benim için yani.


    Ancak @JaReD22 'nin de dediği gibi bence çıkış fiyatının düşmesi lazım artık. Bu şekilde %10 fazladan indirim bile bayağı fark yaratıyor. Benim gibi özel sebepler yoksa biraz daha beklenebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 1 Mayıs 2021; 17:16:28 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.