Şimdi Ara

Death Skill

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • dwarfımın lvl ini düşürmek için onlarca kez moblara öldürttüğüm charıma Lvl 13 e kadar yükselen Death diye bi skill hasıl oldu. bundan nasıl kurtulabilirm acep?



  • Ve bu skill atack ve defansımı düşürüyor lvline göre. acep bu skile yakalanmadan lvl düşürmek için nasıl bi yöntem kullanmam lazım?
  • 7 sings kaydolmuşsun sanırsam takımının bu arşmayı kaybettiği için şehirdeki npcler kötü buff atıo die tahmin ediorum
  • Interludeyle gelen bi tur dezavantaj yaratan kotu buff gibi bisey bu , denemedim fakat duyduguma gore ' Floran Village, Wastelands, Hardin's Private Academy ' Black Judge isimli NPC yi bulup onla temizliyebilirmissin o death penalty . Deneyen arkadas varsa bizimle paylasicagindan suphem yok !!!
  • quote:

    Orjinalden alıntı: masssblue

    dwarfımın lvl ini düşürmek için onlarca kez moblara öldürttüğüm charıma Lvl 13 e kadar yükselen Death diye bi skill hasıl oldu. bundan nasıl kurtulabilirm acep?



    Kendi lvlini düşürmene gerek yok... Hardins private academydeki black judgedeki sin eater görevini yap.. Sana bir hayvan vericek spoil yapmaya başladıgında hayvanı çıkart bütün kestigin yaratıkların expleri ona gidicek sana gelmiyceK...

    Görev ise şöyle..

    1.Hardins academy black judge iile konuş sonra seni büyük ihtimalle sana westlandaki master ile konuşmanı söylecek bunu demezse o zaman ikinci adamı yani ivory towerdeki master joa ile konuş diyecek sana..
    2. eger master joa ile konuş dediyse master joada sana sea of ... ( orfenin oraya) gidip 2 tane tarantula kesmeni istiyecek kestikten sonra ise geri getirmeni talep edecek.. geri götürdügünde black jüdgeye gitmeni isteyecek tekrar... Black judgeye geri geldiginde sana bir recipe vericek ve bu recipedeki matsları tıoplayım girandaki black smith e götürmeni söyleyecek bu aşamayıda tamamladıktan sonra tekrar black judgeye geri dön ve hayvanını aL...
    3. WestLanda git dediyse : burdaki masteri buL iki dag arasında bir yerde ismini hatırlamıyorum... Ve senden tyrant kingpin kesmeni isteyecek bunuda hallettikten sonra gerisi zaten yukarda anlattıgım gibi :)

    Not : Biraz karışık olmuş olabilir çünkü acele ile anLattım kusura bakma :)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Khan -- 25 Kasım 2007; 11:15:40 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.