Şimdi Ara

DC/Marvel Okunası Hikaye Arıyorum (Bilenler Yardıma)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar.

    Üç-dört sene evvel DC'nin The New 52 serisindeki The Flash ve Catwoman'ları okuyordum, hatta Catwoman'a çeviri balonlama yapıyordum.
    Fakat Brian Bucalletto'nun yazıp, Francis Manapul'un çizmesiyle The New 52'de büyük başarı yakalayan The Flash'in yaratıcı ekibi değişince istemeyerek de olsa bıraktım çünkü keyif alamadım.
    Catwoman'ı çizen Guillem March da bıraktı, onun da tadı kaçtı ve bıraktım.

    Ardından Francis Manapul 30. sayısı civarında Detective Comics'e geçti ve çok güzel 5-6 Batman romanı okumuş oldum. Fakat orayı da bıraktı ve uzun zamandır ara ara kontrol etmeme rağmen düzenli çizdiği bir roman yok artık.

    Marvel'la hiç ilgili değildim fakat beyaz perdede DC'ye açık ara fark atan ve herkesin ilgisini çeken Marvel'da özellikle Wolverine, Daredevil, son filmde(henüz izlemedim) çok dikkat çeken Black Panther gibi karakterleri karizmatik buluyorum ve onları okumak isterdim. Dün baktığım üzere Black Panther'in yeni bir serisi başlamış galiba, 2. sayıdaymış, birkaç iç sayfasına baktım ancak çizimleri çok şık bulmadım.

    Benim size sorum şu: Çizimleriyle, hikayesiyle olsun başarılı, önerebileceğiniz hangi seri vardır? Yukarıda yazdıklarıma da yorum yapabilirsiniz, her türlü tavsiyeye açığım. Türkçe/İngilizce farketmez. Torrentte bulunup-bulunmaması farketmez Comixology'den alabilirim veya basılı olarak amazon'dan getirtebilirim. Tabi D&R'da olup hemen ulaşılabilirse ve basılı olursa daha iyi olur.

    Yorumlarınızı esirgemeyin. Teşekkürler.







  • Lucifer ilk versiyonu ve şu anda devam eden ikinci versiyonu.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: LordMorpheus

    Lucifer ilk versiyonu ve şu anda devam eden ikinci versiyonu.

    Teşekkürler hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.