Şimdi Ara

DC++ bir başka sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar..
    söz konusu programda 3. kez aynı sorunla karşılaşıyorum. bu problemle daha önce karşılaşıp çözümünü bulmuş olan arkadaşlar varsa yardımlarını rica edicektim. şöyle ki;
    boyut olarak oldukça uzun bir dosyayı, queue ye attığım kullanıcılar vasıtasıyla indirme sürecine giriyorum.
    bilindiği üzere o an çekmekte olan kullanıcı serverdan ayrıldığında program otomatikman başka bi kullanıcıya bağlanıp dosyaya kaldığı yerden devam ediyor. az önce 400 mb lik bi dosyanın yüzde 90 larına geldiğim bir anda bilgisayarım bi sorundan dolayı restart attı.. tekrar programa bağlanıp kaldığım yerden devam etttim. o anda çekmekte olduğum kullanıcıya sadece bi kaç saniye bağlı kalıp disconnect oldu. program yine otomatik olarak başka kullanıcıya yönlendirdi ve hepsinde aynı şekil sadece bi kaç saniye bağlı kalıp disconnect oldu.. yani download süreklilik göstermiyor. ve aynı olay bütün kullanıcılarda tekrar ediyor.
    daha önce aynı sorun boy gösterdiğinde acaba öncesinde program açıkken restart mı atmıştı açıkcası hiç hatırlamıyorum. aniden restart atma yada bilgisayarı kapatma durumunda dosyada bi bozulma olurmu..
    aynı deneyimi yaşamış arkadaşlar varsa yardımcı olurlarsa sevinirim.
    teşekkürler...







  • Sorunun hakkında bilgim yok.ama şu DC hız açısından cazip mi Kazaa warezle kıyaslarsak?...
  • slotları boşta olan yada LAN gibi yüksek hızlarla bağlanan kullanıcıları takip ettiğin sürece hız açısından gayet tatmin edici, fakat programın en büyük artısı belli bir paylaşım oranına sahip kullanıcıları kabul etme şartı koşması.. ve botlar tarafından da bu paylaşıma açılan dosyalar sürekli kontrol edildiğinden fake yada incomplete gibi ıvır zıvır barındıran kişilerin kaliteli hublarda barınamaması.. hd büyükse ve şööle bi 30 gb paylaşım yapabiliyosan çoğu büyük ve kaliteli hublara bağlanıp aranılan her şey bulunabiliyor.. eksi olarak kazaa ve emule gibi "programı aç başından ayrıl, o çeksin" mantığıyla hareket edildiğinde sağlıksız sonuçlar alınabilme riski olması..
    bu arada bazı hub daki oplardan programın 0.4034 sürümünün bazı buglar içerdiğiyle ilgili bi msg aldım..
    bir üst yada alt sürümü tavsiye edilmekte.. hatta duyduuma göre bu versiyonu kullanan kullanıcılar bazı hublara giremiyolarmış..




  • dostum bende bu programı dün kullanmaya başladım .bağlandım ve bir şey indiriyordum 500mb falan ,neyse elektrikler gitti.elektrikler geldiğinde baktım dosya kayıp.download a baktım oradaydı ama asıl sorun hublara bağlandığı anda kopuyordu ve 227b hatası veriyordu.asabım bozuldu sistemi baştan (yedekten ) kurdum.programıda ,sonra hele bir bakayım dedim bir şey indirmeye başladım bir süre sonra kasıtlı olarak x ile programı kapattım,baktım sorun yok ,ya dedim bir daha x leyeyim ,sonra aptal program yine bozuldu ,yine bağlanmıyor (daha doğrusu bağlanıyor ve hemen kopuyor yine 227b hatası).acaba bu programın sürümüyle ilgili bir sorun mu yoksa tüm sürümlerinde mi var ?!?!eğer hepsinde oluyorsa bu iğrenç bir şeydir.ben ares kullanıyordum harika bir şeydi .tek sorun yazılım ları bulmak zor (geniş bir bilgi haznesi yok).yani elektrik gitmiş ,işletim sistemi baştan yüklenmiş falan hiç umurunda değil di ,çatır çatır çalışıyordu.
    bir anda o programdan buna geçtim ve şoktayım (kendimi zor tutuyorum silmemek ve pes etmemek için ).
    ne yapmalıyım?!
    başka ares gibi iyi program var mı?




  • son sürümde çok hata war eski sürümler yükleyin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: jxoch

    son sürümde çok hata war eski sürümler yükleyin

    mesela kaç iyidir?
  • dediğim gibi 0.4034 versiyonu sorunluymuş. söz konusu problemlerin "v0.666" da giderildiği söyleniyor.. ben henüz test etmedim.. bir başka seçenek de eski versiyonlardan olan 0.401 i kurman. (ki ben bunu tavsiye ederim).. bütün versiyonlar bu adreste mevcut
    http://prdownloads.sourceforge.net/dcplusplus/?download

    ayrıca hemen pes edip programı silmeni tavsiye etmem. zira ben "bir çok p2p denedim dc++ da karar kıldım" diyenlerdenim. fakat program diğerlerinden daha fazla alaka ve gözetim istiyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kint -- 15 Aralık 2004, 22:05:14 >
  • epeyi debelendim ve en hoşuma overnet 0.53 gitti.ares gibi ve ares te olmayan dosyalara ulaştım.bu arada e donkey e benziyor bir akrabalıkları var galiba.
  • kint soruna cevap bulmaktan çok yardımcı oldun saol..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.