Şimdi Ara

DayZ [ANA KONU] (208. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.144
Cevap
66
Favori
234.079
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • bu oyunu paypal ile alabilirmiyim ve kaç tl ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

    bu oyunu paypal ile alabilirmiyim ve kaç tl ?

    steam de paypal ile ödeme var diye biliyorum. keşke geçen hafta alsaydınız, oyun 5 dolar indirimdeydi. şu an ise 30 dolar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 60 TL civarı yani peki sağol
  • Buyrun arkadaşlar yeni video İzlemeye değer.

  • Steam üzerinden hediye aldım ve gönderdim hediyesini. Umarım kötü oyun değildir. Birde betayı hediye etmiş oldum tam sürüm e de geçiş sağlayabilecek mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 22 Mayıs 2014; 11:56:37 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Skylined

    Steam üzerinden hediye aldım ve gönderdim hediyesini. Umarım kötü oyun değildir. Birde betayı hediye etmiş oldum tam sürüm e de geçiş sağlayabilecek mi ?

    evet sağlar.
  • normal şartlarda bu konuya mesaj atmıyorum çünki bu konunun gidişatını beğenmiyorum fakat bu oyunu gerçekten seven ve gelişiminden haberdar olmak isteyenler için aşağıda yeni bilgilerin türkçe olarak yayınlandığı önemli bir lik atıyorum.

    http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=6012
  • arkadaşlar cesedimin başındayım ama eşyalarım gözükmüyor acil yardım edin daha 10 dk olmadı öleli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Creav -- 23 Mayıs 2014; 20:26:45 >
  • Oyunda olen bir cesetin yakininda biri yoksa hide body ye geciyor ceset, alamazsin yani artik birsey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Creav

    arkadaşlar cesedimin başındayım ama eşyalarım gözükmüyor acil yardım edin daha 10 dk olmadı öleli




    mouse topuna tıklayıp hareket ettirin sol üstte seçenekler çıkacak ordan sonrasını halledersın tam hatırlayamadım
    edit: maalesef alamazsın oldukten sonra birinin cesedının yanında beklemesı lazımdı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciddi Lama -- 23 Mayıs 2014; 22:10:10 >
  • Bu güncelleme yetmez bize daha fazlası gerek !!!!!!!!!!!!
  • Son yayınlanan deneysel sürüm baya iyi gibi gözüküyor , 750 mb birşeymiş zaten.Bu deneysel sürümdeki herşeyi normal sürüme geçirip üstünede haziran gibi biseklet yada başka ulaşım araçları gelirse oyun oynanabilir bir hal alır.
  • Şenol Güneş kullanıcısına yanıt
    Bence şuan için en önemli şey zombilerin duvarı tanıması olayı .Birde hackler türemeye başladı dosyalar gerçekten çalındı mı acaba?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

    Son yayınlanan deneysel sürüm baya iyi gibi gözüküyor , 750 mb birşeymiş zaten.Bu deneysel sürümdeki herşeyi normal sürüme geçirip üstünede haziran gibi biseklet yada başka ulaşım araçları gelirse oyun oynanabilir bir hal alır.

    bir gün oynadık deneme sürümünde arkadaşlarla yine buglardan dolayı sildik
    keleş bulduk falan yolda giderken birden şarjör yok oldu ateş etmez oldu
    2 kere beni 2 kere arkadaşı kapısı olmayan buglu odaya ışınlayarak sıkıştırdı kendi kafamıza sıktırdık allahtan pencere vardı. özellikle karakoldan cıkarken 2mizide ayrı ayrı, aynı odaya attı
    zaten test serverlar çok lag var sürekli geri ısınlamalar oluyo yeni buglar falan vardı
    normalide denemeside oyun her köşesi bug dolu bisiklet olayına gelince 2-3 ay önce hazır demişlerdi ne bisikletmiş gelemedi hala güncelleme falanda yok yıl oldu 3-5 bir şey hala gelcek diye milyon kişi bekliyor
    gelirse gelirse gelirse sürekli valla sıkıldım bunları görmekten




  • Zombi takip sistemi için yeni bir program geliştirmişler , bunu yayınladıkları son blogda açıklamışlardı.Zombiler artık duvarları tanıyacak ve evlerin üst katlarına da çıkabilecek.Ben 45 saat oynadım hack e rastlamadım inşallah çözümünü bulurlar hackin.

    @UçanPanda


    Deneme sürümünde çok fazla bug olduğu için oynamak yerine twitchden izlemeyi tercih ediyorum.Oyunda çok fazla bug var bazen ölmemiyoruz bile.Buglar düzelene kadar .kill sistemini getirebilirler.Onun dışında oyunu oynadığım zaman saçma sapan ölümlere çok fazla takılmıyorum.

    Birkaç ay önce oyunda ki bisikletin fotoğrafını paylaşmışlardı yakın zamanda gelir diye ümit ediyorum.


    @By Trex
  • ZOMBIE AVI

    Bu hafta Multiplayer Live ekranlarında Arma 3: Breaking Point - The Zombie Infection oynuyorum. Arma 3 savaş simülasyonu üzerinden apokaliptik dünyamızda, etrafımız zombi ve banditlerle çevriliyken hayatta kalma mücadelesi vereceğim. Sizde bu yaşam savaşımda benimle birlikte olabilirsiniz. Cumartesi(Yarın) saat 13:00'da başlayacak olan yayınımız 2 saat sürecek. Hepinizi bekliyorum Sürprizlere hazır olun!!

    www.multiplayer.com.tr/live
    www.twitch.tv/multiplayer





    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Catalan -- 23 Mayıs 2014; 23:46:58 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ultimate82

    normal şartlarda bu konuya mesaj atmıyorum çünki bu konunun gidişatını beğenmiyorum fakat bu oyunu gerçekten seven ve gelişiminden haberdar olmak isteyenler için aşağıda yeni bilgilerin türkçe olarak yayınlandığı önemli bir lik atıyorum.

    http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=6012

    Arkadaşlar şu siteye prim vermeyin ergenlerin kurucusu olduğu bir topluluk oyun hakkında kötü yorum yaptığınızda yorumunuzu siliyor tekrarlarsanız sizi banlayıp arkanızdan laf sokmaya çalışıyorlar amatörlerin eline vermeyin şu oyunu.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: JackPierre

    quote:

    Orijinalden alıntı: ultimate82

    normal şartlarda bu konuya mesaj atmıyorum çünki bu konunun gidişatını beğenmiyorum fakat bu oyunu gerçekten seven ve gelişiminden haberdar olmak isteyenler için aşağıda yeni bilgilerin türkçe olarak yayınlandığı önemli bir lik atıyorum.

    http://www.dayzfan.net/forum/index.php?topic=6012

    Arkadaşlar şu siteye prim vermeyin ergenlerin kurucusu olduğu bir topluluk oyun hakkında kötü yorum yaptığınızda yorumunuzu siliyor tekrarlarsanız sizi banlayıp arkanızdan laf sokmaya çalışıyorlar amatörlerin eline vermeyin şu oyunu.

    benden alıntı yaptığın için üzerime alındım ve cevap veriyorum. bugüne kadar dayzfan.net sitesine herhangi birşey vermedim birşeyde almadım. kurucuları kimdir, nedir bilmem kaldıki beni ilgilendiren bir durum değil. dayz oyununu mod halinin başlarında oynamaya başladım ayrıca standalone çıktığı günden beri oynuyorum ve oyun hakkında devamlı araştırma yapıyorum, stream ler izliyorum ve yerli yabancı kaynakları sürekli takip ediyorum. kısacası senelerdir oyunu ve gelişimini yakından takip ediyorum. dayzfan.net hangi türde yorumları siliyor bilmiyorum benim başıma gelmedi ki zaten çok fazla yorum yazan birisi değilim. haberleri dikkatlice okurum ve edindiğim bilgileri bir ihtiyaç sahibi sorarsa aktarırım tartışmaya girmem. fakat bir gerçek varki standalone konusunda detayları en güncel hali ile en hızlı yayınlayan kaynak dayzfan.net sitesi ülkemizde. ülkemizdeki oyun inceleme,haber sitelerinin başında gelen BSC ve Merlinin Kazanında dahi bu oyunla ilgili güncel bilgileri bulamıyorsunuz... şuanda yazmakta olduğumuz konunun halide ortada. şöyle sorayım size bu konu sahibinin en son bu oyunla ilgili ne zaman bir bilgi verdiğini gördünüz? dayzfan.net sitesi ve haberlerinden rahatsızsınızda bu konunun halinden memnunmusunuz? benim gibi oyunu uzun zamandır takip eden ve bilgi sahibi olan, araştıran kullanıcılar neden bu konuya yazmıyorlar sizce? konunun orta sayfalarını okursanız bunun cevabı oralarda var aslında. son olarak önceki mesajımda vermiş olduğum link içinde olan şey oyunun resmi blog undan alınmış ve tercüme edilmiş bir haberdir ve çok önemli bir haberdir bu oyunu takip edenler için. ben yerli yabancı kaynakları takip ediyorum fakat yabancı dili olmayan ve bu oyun hakkında haber almak isteyenlere sizinde bir öneriniz olursa çok güzel olur? hatta varsa bildiğiniz türkçe yayın yapan bir kaynak bende öğrenmek isterim.

    kolay gelsin...




  • Ben oyun çıkana kadar her saat guncelledim nerdeyse konuyu. Oyun çıktıktan sonrada guncellemeye devam edip biyerden sonra bu oyun için emek harcamanın saçma olduğunu düşünüp bıraktım güncellemeyi çünkü yapımcıları bile umursamazken oyunu benim umursayip guncel bilgi alacak halim yoktu. Ayrıca Dayz ile ilgili bilgileri benim vermemde şart değil herhangi biri bilgi verebilir konuda çünkü ilk mesajı okuyan bi Allahın kulu yok ki sorumluluk bende olsun. Ben suan h1z1 i takip edip onun konusunda bilgi paylaşıyorum. Konu sahibide değilim h1z1de ama yazıyorum çünkü kimin yazdiginin önemi yok. Sizde elinize bilgi geçtikçe yazın konuya her giren son mesaja baktigindan görür. Veya yazmayın dayzfan da varsa konusu yapistirin linki herkes faydalansin linkten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 206207208209210
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.