Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (307. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.192
Cevap
65
Favori
328.032
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Asla ve katiyen katılmıyorum, Asıl Tsushima Ubisoft formülünün Sony mutfağından çıkmış halidir. En basit örnek Tsushima’nın rezil kalitedeki sinematik sahneleri ile Days Gone’ın film kalitesindeki sinematikleri kıyas bile edilemez.

    Hikaye size ruhsuz gelmiş olabilir, zevkler ve renkler. Oysa bende Deacon’ın sevdiceğinin mezarı bellediği yere gidip, kendi kendine konuştuğu o melankolik ruh halleri bile yer etti.

    Öte yandan iki oyunun farklı türler olduğunun bilincindeyim, Kastetmek istediğim Days Gone’ın daha kaliteli ve emek verilmiş bir yapım olduğunu düşünmem. Aynı görüşte değiliz ve bu kısır sohbeti uzatmanın anlamı yok. Size iyi forumlar dilerim hocam.

  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle benimde Deacon'ın sevdiğinin mezarında kendi kendine konuştuğu sahneler halâ aklımda..


    Days Gone bana göre horizon Forbidden West 'den bile daha iyi bir oyun.. Belki abartma diyenler olacak ama bana göre öyle.. Umarım days gone 2 sessiz sedasız bir yerlerde geliştiriliyodur.. Devam oyununu en çok beklediğim oyunlardan biri..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Y@KI$IKLII kullanıcısına yanıt
    Abartmıyorsun hocam bencede öyle.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >


  • Burada kalkan her kadeh sizin şerefinize kalkar .

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • devamı iptal edildiği için üzüldüm.

    Grafikleri olsun, mekanikleri olsun, hikayenin yavaş akması olsun RDR2'yi anımsatmıştı bana. Onun kadar üst seviye olmasa da o kalitede bir oyundu.

    2. oyun çıksa şahane olabilirdi.

  • ürüng ayıg toyon kullanıcısına yanıt

    efsane hikaye efsane yan karakterler efsane grafikler efsane oynanıs , devamı gelmeli yabancı forumlarda imza topluyorlarmıs diye duydum

  • bu oyun sayesinde gidip motosiklet A ehliyeti almıştım 30 yaşımda(hayatımda hiç kullanmadım ilgimde yoktu):D :D o motosiklet sürerkenki his ne güzeldi bea :D dedim birde gerçeğini deneyimleyim. o kadar motogp felan oynamısıtm hiç böyle hissetmemiştim ilginç bir anım buda. İnşallah 2.side çıkar.

  • ßLacKLioN kullanıcısına yanıt
    Chopper motor hevesi burda başladı zaten :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Days Gone, son zamanlarda değeri bilinmeyen oyunlar arasında efsaneleşmeye doğru ilerliyor. Ne yazık ki bazı filmler ve oyunlar bu durumla karşılaşıyorlar. Ancak, Days Gone'un her geçen gün artan hayran kitlesi ve oyuncular arasında giderek popülerleşmesi, bu oyunun bir kült haline gelmesine doğru ilerlediğinin göstergesi.

    Oyun endüstrisinde kült statüsüne ulaşmış oyunların büyük bir çoğunluğu devam oyunları ile ödüllendirilirler. Bu da Days Gone'un devam oyununun yolda olduğu anlamına geliyor olabilir. Days Gone, zombi temalı hayatta kalma oyunları arasında bence benzersiz bir deneyim. Bu nedenle, oyunun devamının yapılması ve hikayenin devam ettirilmesi muhtemel.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna benzer ne oynayabiliriz onerisi olan ?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • lemixings kullanıcısına yanıt

    Mad Max ama TR dili yok.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu oyunun verdiği tadı başka oyunda bulamadım. Tabii Türkçe desteği bunda çok önemli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ornapsen -- 17 Mayıs 2023; 12:12:9 >
  • ornapsen kullanıcısına yanıt

    GHOST OF TSUSHİMADA AYNI TADI VERMİŞTİ BANA HOCAM , 2 PLATİN KUPAM VAR BİRİ DAYS GONE BİRİ TSUSHİMA  

  • çok teşekkürler inceleyeceğim mutlaka ..

  • oyungazi kullanıcısına yanıt

    sevmedim bunu atmosfer yok

  • lemixings kullanıcısına yanıt

    Hocam Days Gone kalitesinde fazla oyun yok maalesef. 3rd person open world zombie games kategorisi çok kısıtlı. Bu da Days Gone yi daha kıymetli hala getirmiş oluyor.

    Son olarak Dead Rising 4 ü önerebilirim. Eğer düşünürseniz FPS oynayişa sahip Dying Light serisi var. Ayrıca yarı açık dünya oynayişa sahip Last of Us serisi var .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 22 Mayıs 2023; 15:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kesinlikle eşi benzeri yok bu oyunun;

    Hikayesi, dövüş mekaniğikleri, vuruş hissiyatı, motor sürüşü ve craft. Ayrıca değer verdiğim o karakterler, nefret ettiğim kötü adamlar. İnsanın içine işleyen can sıkmayan hayatta kalma unsurlarına sahip açık dünyası. O motorsiklete binmek ve manzaralar arasında seyahat etmek en az RDR 2 kadar güzeldi. Bir sürüyü kızdırmanın yarattığı adrenalin inanılmazdı. Deacon'a RDR2'deki Arthur kadar duygusal olarak bağlandığımı söylemeden edemeyeceğim. Deacon'un oyun boyunca sahip olduğu ilişkiler detaylı eğlenceli ve kapsamlı. Biz istemesek de kamplar daki insanlar ve liderleri yaptığımız her hizmet için bizi takdir ediyor ve emeğimizin hakkını veriyordu. Oyun dünyası sanki yaşıyor ve biz içinde nefes alıyorduk. Days Gone inanılmaz bir deneyim ve gerçekten bir eşi daha yok.

    .... Alıntılı....



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oyungazi -- 18 Haziran 2023; 1:58:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu oyunu belki 10 defa bitirdim arkadaşlar kesin daha fazladır da, hastasıyım. Bu oyun değil de bir dizi olarak senaryolaştırılsaydı 4,5 sezon rahat giderdi...Bir gün piyangodan para çıkarsa bu oyunun 2.sini yaptırmak için gidicem bend stüdyoya basıcam parayı

  • 3 yıl önce yazın bu zamanlar sabahlara kadar uyumadan oynuyordum bu oyunu ps4 slim vardı kronik fps düşmesi problemini sürekli yaşıyordum ama öyle bir oyun ki ona bile katlanıyordum muhtemelen ps5'de daha iyi performans veriyordur deneyen var mıdır bilmem ama mutlaka 2. oyunu gelmeli

  • DelNaja kullanıcısına yanıt

    PlayStation 5'te 60fps  

  • 
Sayfa: önceki 305306307308309
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.