Şimdi Ara

☠ DAYS GONE ☠ | PS4 / PS5 ANA KONU | TÜRKÇE (303. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
13 Misafir (1 Mobil) - 12 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.204
Cevap
65
Favori
328.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

    İyi demiş ben orda çalışşaydım bana da koyardı. Tamam baba sony oyunları gibi muazzam değil ama horizondan da kötü değildi. Adamların en büyük hatası çıkışındaki teknik sorunlar onlar yaşanmasaydı bile ben sanmıyorum yine silerlerdi bu oyunu. Önümüzde ki projelerini merakla bekliyorum bakalım. Umarım days gone ı iyi ki bırakmışlar deriz ve bazı sony oyunları gibi bir gün yenisini görme umuduyla güzel hatıralarla gömeriz zihnimize.

  • Bence Sony bu firmaya büyük haksızlık etti. Yapım süreçlerini çok çok iyi hatırlıyorum, bu oyun başta açık dünya tasarlanmıyor fakat Sony baskısıyla Açık dünyaya çevriliyor. Tabi stüdyo çapı belli haliyle çıkışında performans sıkıntılarıyla çıktı, o dönem haliyle büyük eleştiriler aldı ve çoğu insan almadan vazgeçti. Bende ilk oynadığımda ps4pro ile denemiş ve bazı aksaklıklar, kötü yorumlar sebebiyle başka oyunlara yönelmiştim.


    Sony bu stüdyoya gerekli desteği verirse bence muazzam bir devam oyunu yaparlar, tek yapmaları gereken oyundaki kaliteyi biraz yukarı çekmek, detayları daha da geliştirmek birde üstüne ps5 donanımına oyun yapmak işlerini kolaylaştırır.


    Bende bu firmaya üzülüyor, bir devam oyunu yapmayı hakkediyorlardı.

  • iStrange kullanıcısına yanıt
    Katılıyorum, yemişim Horizon'u, Days Gone Horizon'dan daha detaylı, daha ayrıntılıydı, hele hele robot Aloy'un sinematik sahneleri ile Days Gone'ın God of War ile kapışan sinematik sahneleri bir tutulamaz bile, oyundaki motor kullanımı, açık dünya içerisindeki dünyayı gerçekçi kılan random olaylar, dünyasının hem çevre tasarımı, hem grafiksel ayrıntılarıyla muhteşem olması, yalnızlık hissi, aracın benzininin bitmesi vs. derken keyifli ve uzun soluklu bir oyundu, resmen Last of Us'ın açık dünya hali gibiydi, standartların üzerinde bir kaliteye sahipti, oyunu Ps4'te çıktığı yıl 2 ay dolmadan Haziran'da oynamıştım, ben bu kadar abartılan bir sorunda görmedim, anlamıyorum yani bu oyun cidden güzel bir oyun, otobandaki arabaların kaputlarını açıp içinden bir şeyler alıp takmak bile zevk veriyordu ya, harcadılar bu evreni.

    Sen gel motor'dan çıkan sese göre bile hastalıklıları sese duyarlı hale getir, motor'u yürütmeye kadar taktiksel oynanış sun, birçok oyunda yer almayan 4 mevsim döngü halinde aktif yaşansın, kâr yağsın yoğun yapraklı bir ağacın altına kâr düşmemiş olsun, hastalıklıların pıhtısına kadar yap, onlarca hastalıklıyı bu grafiklerde Ps4'te çalıştır, sonra bu oyun yerden yere vurulsun ama bu oyundaki detayların yarısına bile sahip olmayan, karda yürürken çamur atan saçma Horizon yere göğe çıkartılsın.

    Vuruş hissi mi? Days Gone'da ortalama ise Horizon'da da ortalama.

    Grafik mi, Işıklandırma mı? Days Gone daha iyi.

    Senaryo? Horizon daha iyi olabilir ama Days Gone'da tırt değildi.

    Ne abi sorun ne? Oyun çıkışındaki saçma sapan algılar yüzünden kim vurduya gitti.

    Yani şunu anlamıyorum, ben demiyorum ki Days Gone şaheser vs, ama Horizon bu kadar tutulmuşken iş Days Gone'a gelince insanlar tersine bir tepki verip oyunu göme göme bir hâl alıyor, ha şu da var, Days Gone'ın Metacritic kullanıcı puanı da Horizon'un kullanıcı puanlarıyla eşit sayılır, bu oyuna en çok zararı zamanında oyuna ön yargıyla yaklaşıp destek olmayanlar ve Sony verdi, bunlar olmasaydı, belki 2. bir şansları olsaydı adamlar ortaya ezberleri bozan müthiş bir hayatta kalma / açık dünya oyunu çıkartacaklardı, hazır evren kurulu, yıllardır ilmek ilmek işlenmiş ama bu kurulu düzen bir çırpıda silindi. Bu adamların 2 nesildir oyun geliştirmemiş paslanmış hali bir de bu, normalde bu stüdyo Guerilla'dan falan daha yetenekli.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 6 Ocak 2022; 15:58:19 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Press a Key kullanıcısına yanıt

    Şu an ki Sony 2007 de ilk çıkan Uncharted’dan sonra oyunun fişini çekerdi. Böylece biz asla Uncharted markasını ete kemiğe bürüyen Among Thieves’i göremezdik ve Uncharted serisi diye bir şeyde olmazdı. Yeni bir İP’nin ilk oyundan hit olmasını beklemek.. Sony çatısı altındaki belli başlı stüdyolar hariç diğer geliştiricilerin işi zor Bend Studio da bunlardan birisi.

  • Szeth-son-son-Vallano kullanıcısına yanıt
    Çok güzel bir tespit. Daha ne denir bilmiyorum, Days Gone'ın müziklerine bile değinmemişim önceki yazıda, senin vesilen ile şu müziği de paylaşmış olayım.

    İlk bu sahnede duyduğumuz "Hell or High Water" daha oyun çıkmadan beni etkilemeyi başarmıştı, oyunda duygusal anlar iyi verilmişti, klişe de olsa sorun değildi çünkü kaliteliydi.

    https://www.youtube.com/watch?v=S1EqciwkyJU&feature=youtu.be

    Tam hali:
    https://www.youtube.com/watch?v=nYpGK7c1mh4&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Press a Key kullanıcısına yanıt
    Hocam yine çok doğru konulara değinmişsin. Days gone hem açık dünyasının doluluğuyla hem oynanışla hem de güzel hikâyesiyle benim içinde horizon'dan daha üstündür. Horizon hikayesiyle öne çıkan bir yapım oldu. Bende hikayesi için sadece hikâyenin sonunu merak ettiğim için bitirdim. Hepimiz ilgi çekici hikâyesine hakkını verdik zaten de, insanların bir başyapıt demesini basın mecraları tarafından şişirilmiş puanları, felaket derece de (bana göre) sıkıcı oynanışı, olmayan yakın dövüş ve vuruş hissi ile nasıl oldu da bu kadar sevildi ve days gone yerden yere vuruldu anlamadım. Ben bu kadar iyi bir oyunun devamının geleceğini düşünüyordum. Geçenlerde bir yazı okudum, sanırım devam oyunu yapılmak istenmiş ama Sony bunu reddetmiş. Tamam oyunun eksik yaptığı şeyler vardı ama iyi yaptıklarıyla tüm eksiklerini kapatmıştı benim gözümde. Deacon'in kendine has tavırları, oyunun atmosferi, muazzam müzikleri, yazılmış bir o kadar iyi diyalogları. Hikayeye destek veren bolca cutscene.


    Kaç tane oyunda lütfen benzin bitmesin dedik ve karanlıkta farları kapatıp yolumuza devam etmeye çalıştık. Şu oynanışın verdiği gerçekçi hissini her oyunda göremiyoruz. Oyunun bir GOD OF WAR veya TLOU kadar iyi olmadığını biliyoruz. Ama bana göre bu potansiyeli taşıyan bir yapımdı. PS exc olarak devam edip devam oyununu geliştirmelerine izin verilseydi uzun vadede Sony yeni bir başyapıt kazanacaktı şahsi fikrim.


    Yakın zamanda horizon yeni oyunuyla geliyor. Oynayacağız çünkü adamlar eksik yaptıkları bir çok şeyi geliştirmişler gibi gözüküyor. Yeni oyununa yayınladıkları videoları da iyi duruyor açıkçası. Sony bu desteği Days Gone yapımcılarına verseydi bana göre daha iyi bir seri yaratacaklardı. Umarım bir gün bu güzel oyunun devamı gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unchartedx -- 8 Ocak 2022; 9:10:11 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Unchartedx kullanıcısına yanıt
    Kelime kelimesine imzamı atarım, maalesef bozuk para gibi harcandı Days Gone.

    Hikaye'de güzel bitmişti, Bend Studio Days Gone'ı devamı olacak şekilde kurgulamış ve buna göre plan yapmıştı, ama Sony affetmedi, Days Gone 2 belki şaheser olacaktı fakat bunlar hâlâ Bend Studio'ya, "Days Gone harici her şey olur" diyorlar, adamlardan tutkusunu alırsan, sevmediği bir oyun üzerinde çalıştırmaya zorlarsan ortaya beğenmediğin Days Gone'dan çok daha leş bir iş çıkar ve o zaman aklın başına gelir, bunlarda belli ki onu istiyorlar.

    Adamlar bu motor mekanikleriyle sadece motor simülasyonu bile yapabilirmiş o derece özenilmiş. Her şeyi geçtim oyunda 4 mevsim dinamik olarak tıkır tıkır işliyor, 4 ya 4, bunu kim yapıyor? Rockstar'mı, başkası mı?

    Şu fotoğraf bile oyunun atmosferini anlatmaya yeter.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Days Gone, The Order, Killzone, Resistance, MAG ve Driveclub PS4 döneminde Sony tarafından harcanan başlıca oyunlar.


    Aptal Sony elindeki markaları yok etmek için büyük çaba sarf ediyor.

  • ***Respect*** kullanıcısına yanıt
    Bu oyunlar xbox'a çıkış yapmış olsa büyük ilgi görüp devam ederdi bence,sony o kadar iyi exc.'ler yapıyor ki bu oyunlara burun kıvıranlar oluyor düşünün yani

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Days Gone'da Nitro kupasını bir ben mi yapamıyorum yav

    Nitro seviye 3 tüm motor seviyesi üst düzey ama

    Nitro ve yanlama aynı anda 5 saniye olmuyor bir türlü.

    Aynı anda da bastım, önce yanlamaya başladım sonra nitroya da bastım bir türlü kupayı alamadım

    Platin için kalan tek kupa ve ben yapamadım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haviconi kullanıcısına yanıt

    Ben de kendim deneyip yapamayınca tam olarak videodaki yerde denemştim tek denemede oldu.



    PowerPyxyoutube
    Days Gone - Burnout Apocalypse Trophy Guide - Use nitro and drift at the same time on your bike for at least 5 seconds [Bronze] This trophy requires the Nitrous 3 upgrade for your bike. The Nitrous 2 upgrade won’t work because the boost only lasts 4.5 seconds. The Nitrous 3 upgrade lasts for over 6 seconds. Step 1: Buy the Nitrous 3 upgrade from the 4th camp “Diamond Lake” in the Crater Lake Region. This requires you to reach Trust Level 3 with this camp first. Do all Story Missions & Encampment Jobs there (side quests) and then kill all Hordes in Highway 97 region. This is best done after the story because then the Hordes get marked on the map automatically. Use the Chicago Chopper gun to kill Hordes quickly (bought at 5th camp “Wizard Island”). Step 2: Once you got the Nitrous 3 upgrade you can do the trophy. You must drift in a big circle (driving a donut with the front wheel locked in place doesn’t count). You need to speed up just a little bit. Then hold LEFT STICK + R2 + CIRCLE + X . This will take some practice and the tracking for this may be a bit off. It can take an hour of trial and error before it unlocks. See the video for the drift and an easy location to do it. Days Gone Trophy Guide & Roadmap: http://www.powerpyx.com/days-gone-trophy-guide-roadmap/ SUBSCRIBE: https://www.youtube.com/subscription_center?add_user=powerpyx Support this Channel by becoming a Member: https://www.youtube.com/channel/UCWBA1-H9A5IldSb3tNwQmtQ/join ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Follow PowerPyx: http://www.powerpyx.com https://www.youtube.com/PowerPyx https://www.facebook.com/PowerPyx https://www.twitter.com/PowerPyx ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ____________________________________ All Days Gone Trophies: One Percenter Go above and BEYOND, unlocking every trophy in Days Gone Ambush Camp Hunter Complete the Ambush Camp Hunter storyline Infestation Exterminator Complete the Infestation Exterminator storyline Marauder Camp Hunter Complete the Marauder Camp Hunter storyline World's End Complete the World's End storyline One Down Defeat your first Horde Farewell Drift Accumulate 10 minutes of drifting while on your bike This is a Knife Kill a Breaker, Reacher, or Rager with a knife Ghost of Farewell Get 100 stealth kills Old Reliable Kill 200 Enemies with a Crafted Weapon Variety is the Spice of Life Kill an enemy with every type of crossbow bolt Farewell Original Purchase an upgrade under the Performance, Visual, and Paint Categories for your bike First Time Buyer Upgrade your bike for the first time Burnout Apocalypse Use nitro and drift at the same time on your bike for at least 5 seconds The Art of Bike Repair Apply 100 scrap to your bike You've Got Red on You Collect 541 Items from corpses Lend Me Your Ears Collect 989 Freaker Ears Finders Keepers Unlock your first collectible Wannabe Fortune Hunter Unlock over 50% of the collectibles The Broken Roadshow Unlock over 75% of collectibles Surviving isn't Living Rescue 10 survivors Better Living through Chemistry Upgrade either your Health, Stamina, or Focus for the first time Performance Enhanced Max out either your Health, Stamina, or Focus Best Friends Forever Receive the Allied Trust status with an Encampment Best Friends Forever (For Life) Gain the Allied Trust status with three different Encampments Make it Rain Spend 20,000 credits at one Encampment Welcome to the Party, Pal Clear all Ambush Camps, Infestations, and NERO Checkpoints in a single region Kitchen Courier Sell Animal Meat or Plants to any Encampment Don't Stop Me Now Unlock your first skill I'm Out of Control Unlock 15 skills There's No Stopping Me Unlock 30 skills Mr. Fahrenheit Unlock 45 skills Go Kick Rocks Knock down 12 Anarchist Cairns D.I.Y. Oregonian Craft 50 items
    https://www.youtube.com/watch?v=gnfc2zLnbU0
  • haviconi kullanıcısına yanıt

    bende çok uğraştım. 3 gündür anca o kupayı alabildim. hatırladığım kadarıyla çok kaygan yerde yapmanız gerekiyor. iyice kayması için kaygan zeminde olması gerekiyor. bir video da denk geldim ama güzel fikir düşünülmüş. bence olur kolay gibi

    ben kupa alırken videolardan farklı şekilde yaparak almıştım yani sürekli aynı şekilde dönmeden sol sağ sol sağ gibi dönerek yapmıştım. öyle olunca kupa çıktı.


    gamemissyyoutube
    Burnout Apocalypse(bronze) Use nitro and drift at the same time on your bike for at least 5 seconds To obtain this trophy you gonna need Nitro Level 3, can be purchased from Diamond Lake Camp(Trust Level 3 needed) and also equip Standard Tyres on your motorcycle to make drifting easy. Close to the Hot Springs camp is a house with a pool where you can get this trophy done easliy. #BurnoutApocalypse #DaysGone #HowToGuide
    https://www.youtube.com/watch?v=lvwLIZ9dSO0



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emovic -- 20 Ocak 2022; 22:13:2 >
  • Şaka gibi kalite, kim bilir Days Gone 2 Ps5'te nasıl olacaktı? Hiçbir zaman bilemeyeceğiz. Sony elimizden aldı bu fırsatı.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Press a Key -- 24 Ocak 2022; 19:35:42 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • Press a Key kullanıcısına yanıt
    Şu görsellikten ve muazzam oynanıştan uzak kalacağız. Sony aldığı yanlış karardan döner mi bilinmez. Oyunun başlarında helikopter sahnesi vardı, orada çalan müzik hala kulaklarımda.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Days Gone kesinlikle devam etmesi gereken bir oyun. Yani Horizon'ı devam ettirip Days Gone'un ipini çekmek ne kadar saçma bir şey. Rakibin Activision'ı alıp çılgınlar atarken senin bütün exclusive'lerine (Killzone, Resistance, Days Gone, Sly Cooper, Infamous, Driveclub) hayvanlar gibi sahip çıkıp hepsini yeni nesil kalitede patlatman gerekir.


    Hala daha mıy mıy uyuyorsun. Bir Horizon bir GT7. Ufukta başka bir şey yok her şey uzakta. Ragnarok gelirse gelecek bir tek. Böyle pasiflik olmaz yani.


    PS'nin aktif exclusive listesi çok iyi ama şu havuzun atıl kalması saçmalıktan ibaret. Neden Detroit 2 duyurulmuyor Quantic ne yapıyor, neden hala Bloodborne 2 duyurulmaz. Onlar Acitivision'ı aldıysa senin canhıraş şekilde Capcom, Square Enix gibi senin vatandaşın sayılan stüdyoları hemen bünyene dahil etmen gerekir. DMC exclusive olsa, final fantasy exclusive olsa Cod mod dinlemeyecek milyonlar var. Rakibinde bu oyunların (1-2 oyun hariç) tırnağı yok ya. Yazık.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 25 Ocak 2022; 9:9:21 >




  • Days gone 2 yerine gidip remastered sacmaliklariyla ugrasiyor sonyyi anlamak hakikaten guc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Days gone oyun içi fotoğraflarınızı twitterdan paylaşın derim. Deneme amaçlı öylesine paylaştım takipçim falan olmamasına rağmen adamlar çektiğim fotoya yorum yazmıştı o an gözümde daha da büyüdüler. Çoğu paylaşımlara en azından beğeni ile tepki veriyorlar.

  • iStrange kullanıcısına yanıt

    Karlı bölgenin atmosferi çok iyidi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyna oyna bitmiyor oyun ama az kaldı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyunu biraz once bitirdim. Gercekten cok keyif aldim bu zamana kadar nasil oynamadim hayret.
    Devami gelmezse yazik olur.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 301302303304305
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.