Şimdi Ara

DARTY İLE İLGİLİ AÇTIĞIM BAŞLIK SİLİNMİŞ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar, Ben 2003 yılından çok daha öncesinden beri sitenize girip yorumları okuyorum. Yaklaşık 3 aydır hiç bir firma nezdinde küfür dahi etmeden Darty firmasının bana yapmış ve halen çektirtmekte olduğu iphone eziyetini yazmaktayım. Ancak dün itibari ile yazdığım topic hiç bir neden gösterilmeden silinmiş. Neden olduğunu çok kısa bir şekilde özetleyebilirseniz çok sevinirim. En azından bunun benzeri bir olay geldiğinde nasıl olsa sileceksiniz diyip emeğimi harcayıp sizin forumunuza yazı yazmayayım.



  • quote:

    16) Sitemizde firmalar ile ilgili yaşadığınız sorunlar, problemler hiç bir nedenle forum sayfalarında dile getirilemez. Sitemiz bu tür şikayetlerin bulunacağı, hakkın aranacağı bir kurum değildir. Lütfen ilgili kurumlara başvurunuz. Bu tür mesajlar silinebilir, kitlenebilir uyarıyı göz ardı eden üye uzaklaştırılabilir.


    Bu nedenden dolayı silinmiş olsa gerek.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Mart 2012; 2:04:46 >
  • Öncelikle hızlı cevap için teşekkür ediyorum. Birden darty'nin suçlu olduğunu yasal olarak kanıtlayınca silinmesi içimde şüphe uyandırdı çünkü 2 ay önce Darty çalışanı olduğunu söyleyen bir arkadaş bana özel mesaj attı hakem heyeti kararının sonucunu yazdım ve başlık silindi biraz garip geldi çünkü 3 aydır aynı topiğe yazıyorum ve 2500 den fazla tık almıştı.....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.