Şimdi Ara

darty deki proline lcd tv?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,
    Darty'nin 1000ytl ye verdiği proline lcd tv'ler nasıldır? nedir bilgisi olan varmı? duyduguma göre vestelin üretimini yaptığı bir markaymış. gerisi hakkında bilgisi deneyimi olan varsa paylaşabilirse sevinirim.

    teşekkürler
    Kerem



  • Çok detaylı bilgi veremem ama dünkü kampanyaya kadar 1130 ytl den satıyorlardı. Görüntüsünü çok uzun uzun incelemedim ama güzeldi..En azından kötü denemez. Kasasının şekli şemalide şirin ve kaliteli izlenimi veriyordu.
  • http://www.darty.com.tr/e_commerce/LCD-TV-p-12786-c-1.htm
    model tam olarak yukardaki model! ama ayrıntılı bilgi verilmemiş. bilen gören, kullanan var mı diye sormuştum.?
    1000 ytl bonus kartla idi. bu fiyata bu nasıl alınır mı? değer mi verilmeye bu para?

    teşekkürler paylaşım için!
  • açıkcası bu markayı pek kulannan oldugunu sanmam
    sonucta işine yararmı yarar ancak herhangi bir arıza durumunda servisi, ilgi-alaka nasıl olur bılmem..
    bence bılındık markalara yonelın
    toshıba,lg,sonny,samsung
    toshıba fıyatlarıyla cazıp
    sonny yıne bır cok lcd modelınde ındırıme gıtmıs
    lg ve samsungunda fıyatları modellere gore uygunluk gosterıyor
    bence 1000 ytl vermısken 200-300 daha verıp güvenebileceğiniz bir lcd alın derim
  • vestelın bu ve benzerı markalarla ılgılı uretımlerı burada cok yazıldı cızıldı hala bır kac topicde tartısması devam edıyor. regal porılıne seg gıbı benzer markalarla ucuz lcd uretıyor. kısaca evınde lcd olur ama goruntu kalıtesı ne olur kendın dartye gıt gor. ben gordum ızledım. urun hakkında yorum yapmayacagım ayrıca bırde burda tartısma acılmasın.
  • merhaba, haklısınız öyle kuru tartışmalara girmeye hiç gerek yok! (benim babam senin babanı dövere dönüyor iş bir yerden sonra!)
    ortalama bir model! dün gittim darty de gördüm. hemen yanında da samsung vardı ve atla deve kadar fark yoktu. 1000ytl ile 3000ytl lik fark ilk bakışta görünmüyordu. eğer bu fiyata kadar çıkarım daha fazlasını veremem diyorsanız alınır bence. benim hoşuma gitti. oyle teknik konularda uzman filan değilim! gözümün gördüğü buydu paylaşayım istedim.

    servisi vs herşeyiyle darty ilgileniyormuş. bana ilgili ve güzel bir firma gibi geldiler, umarım sonrasındada aynı ilgiyi gösterirler. internet sitesinden almış olduğum baskül için beni3 kere aradılar, birinde bugün kargo veremedik özür dileriz yarın vereceğiz dediler. güzel bir davranıştı benim için!

    umarım bundan sonrada böyle devam ederler!.

    kısacası ben gördüm beğendim ve aldım. bu fiyata bu kadar olur dedim.

    teşekkürler herkesin paylaşımı için.
    Kerem
    quote:

    Orjinalden alıntı: JuneSUN

    vestelın bu ve benzerı markalarla ılgılı uretımlerı burada cok yazıldı cızıldı hala bır kac topicde tartısması devam edıyor. regal porılıne seg gıbı benzer markalarla ucuz lcd uretıyor. kısaca evınde lcd olur ama goruntu kalıtesı ne olur kendın dartye gıt gor. ben gordum ızledım. urun hakkında yorum yapmayacagım ayrıca bırde burda tartısma acılmasın.




  • hayırlı olsun.. evde ki izlenimlerinizi paylaşırsanız seviniriz.
  • Ben de babama aldım net üzerinden 1 adet 1 günde teslim edilir dediler 3. güne sarktı. Tek HDMI girişi var yanlış hatırlamıyorsam DVI giriş yok. Subwoofer ve kulaklık bağlantısı yapılabiliyor. Kontrast oranı düşük gibi "1/850" görünsede satıcı dinamik kontrast oranı olduğu için 1/2500 1/3000 e denk geldiğini iddaa etti. Gerçekten de şüpheyle ve seyretmeden aldığım ürünün görüntü kalitesi beklediğimden yüksek çıktı. Hareketli ve siyah sahnelerde açıkça gözümü rahatsız eden bozukluklar görmedim yalnız yazılarda titreme ve dağılma yapıyor buna menü yazıları da dahil. Üstelik ben görüntüleri uydu üzerinden dijital olarak seyrettim yüksek çözünürlüklü yayın ya da dvd ile denemedim. Şimdilik iyi gibi görünüyor ama lcd ve plazmalarda zaman içinde gösterilen performans da önemli diye düşünüyorum çünkü bazı yakınlarımın tv leri zamanla görüntü bozuklukları gösterdi.
    Son olarak büyük ihtimal çin üretimi panel olsa da umarım hiç olmazsa kore malıdır diyorum.




  • Darty'nin servis kısmınında oldukça ilgili oldukları belirtmek istedim. geçenlerde aradım, ulaşamadım telefonlarına ve mail attım. ekran da pixelleşme ve arkadaşın dediği gibi titreme var diye. digiturk yayınında bunu yaptıgını soyledim. ve hemen geri aradılar. durumu anlattım bu sıkıntının digiturkun yayınından oldugunu anlattılar, bende zaten bu sıkıntımın tv yayınında oldugunu soyledim. tamam dedik kapattık. sonra baska biri aradı servisten. bir sıkıntınız varmış dinleyebilir miyim dedi. ona da anlattım. o da aynı cevabı verdi ama her ihtimale karşı biz servis gonderelim dediler. geldiler baktılar. onlarda aynı cevabı verdiler. bağlantılarımı dogru oldugunu ama digiturk un 60hz gibi bir yayın yaptıgını soylediler. ne kadar ilgili olduklarını anlatmak için bir ornekti. umarım boyle devam ederler.

    tv ile ilgili goruslerim ise, digiturk te pek ii degil acıkcası. cok severek seyretmiyorum. Yayınların 4:3 olması ister istemez sıkıntı yaratıyor. ama dvd ve divx performansı ise benim için oldukça yeterli. gayet güzel olarak seyrediyorum. hoparlörlerinden bahsetmek gerekirse, onlarda gayet güze ses veriyorlar. daha once CRT tv de kinden kat be kat iyi ses var.

    bu fiyata bu kadar olur diyorum..

    slmlar
    Kerem


    quote:

    Orjinalden alıntı: esb

    Ben de babama aldım net üzerinden 1 adet 1 günde teslim edilir dediler 3. güne sarktı. Tek HDMI girişi var yanlış hatırlamıyorsam DVI giriş yok. Subwoofer ve kulaklık bağlantısı yapılabiliyor. Kontrast oranı düşük gibi "1/850" görünsede satıcı dinamik kontrast oranı olduğu için 1/2500 1/3000 e denk geldiğini iddaa etti. Gerçekten de şüpheyle ve seyretmeden aldığım ürünün görüntü kalitesi beklediğimden yüksek çıktı. Hareketli ve siyah sahnelerde açıkça gözümü rahatsız eden bozukluklar görmedim yalnız yazılarda titreme ve dağılma yapıyor buna menü yazıları da dahil. Üstelik ben görüntüleri uydu üzerinden dijital olarak seyrettim yüksek çözünürlüklü yayın ya da dvd ile denemedim. Şimdilik iyi gibi görünüyor ama lcd ve plazmalarda zaman içinde gösterilen performans da önemli diye düşünüyorum çünkü bazı yakınlarımın tv leri zamanla görüntü bozuklukları gösterdi.
    Son olarak büyük ihtimal çin üretimi panel olsa da umarım hiç olmazsa kore malıdır diyorum.




  • bende bu televizyondan almayı düşünüyorum tavsiye edermisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.