Şimdi Ara

darbe'ye kurgu diyen sherlock'lar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • alozz kullanıcısına yanıt
    kısa cümlelerle anlatmaya çalıştığım için cümleler biraz yoğun oldu.

    erdoğanın sarayda olmadığı biliniyordu. bombaları saraya atmanın amacı ne olabilirdi ki. diğer sorularına bir önceki mesajda cevap verdiğimi düşünüyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seferihsn -- 17 Temmuz 2016; 20:29:11 >
  • alftalen kullanıcısına yanıt
    zaten darbenin yapılma gerekçesi ; açığa alınacağını anlayan komutanlar son bir kez şansını denediler. hatta gerçek darbe zamanının 22 temmuz olduğu (fetullahçı twitter hesaplarından yola çıkarak ) düşünülüyor.
  • Sebastianbjk kullanıcısına yanıt
    sonuçta içlerinde gerçekten darbecilerin olduğu konusunda hemfikiriz.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ebu l-Feth

    quote:

    Orijinalden alıntı: ZERO

    quote:

    Orijinalden alıntı: seferihsn

    generalleri kim gazlamış olabilir ? zaten darbe potansiyeli olanın orduda ne işi var ? dediğin gibi bir şey olsa da bu dosdoğru darbedir.

    Bir teoriye göre ordudaki tayyipçiler bu şimdiki darbe yapan tayfa ile anlaşır gibi yapmışlar; onlara trt'yi basma, köprü kapatma gibi tırt görevler verip kendileri vakti geldiğinde bunları ortada bırakmış. Bu hem darbecilerin agresif tutumunu, hem de yaptıkları alakasız baskınları açıklıyor.

    hayır üşenmiyor mular bunları uydurmaya..


    eski hava kuvvetleri komutanı 2. ve 3.ordu ordu komutanı ve daha nice önemli mevkilerin başında olan(illa liste isteyen varsa üşenmeyip sıralarım) general subay bu işin içinde ne bekliyordunuz anlamadım ki? 36 bin subay birden mi darbeci olacak?

    darbenin başarılı olması ihtimali yüksekti ama halkı düşünmediler. halk hükumete sahip çıktı, destan yazdı bu uğurda canlar feda oldu. çoğu yerde kritik hamleleri siviller yaptı.

    darbeciler daha ne yapsın? meclisi bombaladı, cb sarayını bombaladı kaldığı otel basıldı bombalandı, mit merkezine ateş açtı, hava alanlarını, basın yayın organlarını işgal etti, halkın üzerine ateş açtı, tankla ezdi. ancak bir beyinsiz veya fitne çıkarmak isteyen sinsiler buna düzmece diyebilir.

    Darbeciler bir darbede olması gereken hiçbir şeyi yapmayıp o saydıklarınla uğraştılar. Oyun denilmesinin sebebi bu zaten.

    Sen diyorsunlar "her yeri bombaladılar ne oyunu", biz diyoruz ki "niye köprü-havaalanı kapatıp ortalığı bombalıyorlar bunların ilk işi tayyipi ve hükümeti yakalayıp yandaş kanalları basmak olmalıydı".

    Gidip trt'yi basıyorlar, yandaş kanallardan akp kurmayları açıklama yapıyor halkı sokağa çağırıyor.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: seferihsn

    zaten darbenin yapılma gerekçesi ; açığa alınacağını anlayan komutanlar son bir kez şansını denediler. hatta gerçek darbe zamanının 22 temmuz olduğu (fetullahçı twitter hesaplarından yola çıkarak ) düşünülüyor.

    Bu adamlar kaç yıldır orduda,şehit cenazelerine katıldılar,ödül aldılar verdiler,haberlere çıktılar.Kimse farkına varmadı mı? Bir anda paralel olmalarındansa birilerinin suç atacak insanı olmaları daha uygun geliyor hele böyle bir Türkiye'de.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.