Şimdi Ara

Danimarka Hükümeti Ülkede Yaşayan Suriyelilerin Oturma İzinlerini İptal Edip Geri Göndermeye Başladı (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
94
Cevap
2
Favori
8.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
245 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Yine ırkçılık yapıyorsunuz zırvasını yazanlar olmuş... Tamam arkadaş evet ırkçıyım var mı diyeceğin ? Hadi bakalım.10 yıl sonra göreceğim ben sizi.

    Bu arada bizim hükümete dünya bilmem nesi deniyor falan ama Diplomasi falan bildikleri yok.Nasıl liderlik ise bu Şundan dolayı yazdım ,bu kadar mülteci kabul edip o ülkelerden bir şeyler koparamamak hep taviz veren olmak ayrı bir yetenek ister

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu mesele ekonomi ile birlikte iktidarı yıpratan en önemli konu. Oy kayıplarına rağmen halen bu konuda ısrarcı olmalarına anlam vermek zor. Halk istemiyor işte, zorlamanın anlamı nedir?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: pyramidhead52

    Bu mesele ekonomi ile birlikte iktidarı yıpratan en önemli konu. Oy kayıplarına rağmen halen bu konuda ısrarcı olmalarına anlam vermek zor. Halk istemiyor işte, zorlamanın anlamı nedir?

    Gayet açık AB alınan para. Danimarkada halk vergisinin hesabını çatır çatır soruyor. Ve iktidr hesap vermek zorunda burda öyle birşey yok ben yaptım oldu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Easy Ice

    Gayet açık AB alınan para. Danimarkada halk vergisinin hesabını çatır çatır soruyor. Ve iktidr hesap vermek zorunda burda öyle birşey yok ben yaptım oldu.



    Alıntıları Göster

    Harcanan para alınan paranın en az 5 katı değil mi? 35 milyar dolar deniyordu. O işin bahanesi sanırım.

    Vatandaşlık verip oy toplayacaklar desek, 4-5 milyon kişiye birden vatandaşlık hemen veremezler, çok tepki gelir.

    Nereden baksak ben akıl erdiremiyorum bu işe. Ümmet falan lafları da mantıklı değil, onlar ümmet de Uygur Türkleri ne o zaman?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu suriye meselesi artık çözülmeli, sıktı artık.Hem başka ülkelere sıkıntı yaratıyor hemde suriyeliler sıkıntı çekiyor.Suriye dağıldı olan millete oldu Esad denen herif hala koltuğunda oturuyor.

  • Suriye iç savaşının ilk 4 yılını çoğu kimse hatırlamaz tahminimce. Ben hatırlıyorum, tarihi takip etmeyi, notlar tutmayı severim. Dijitallik insanlara fast-food misali bilgiyi de kolay sundukça çabuk unutur olduk.


    İlk yıllara geri dönersek, İŞİD yükselirken, büyürken, serpilirken hiç bir ülkeden fiili bir tepki görmedi. Ne zaman ki petrol rezervleri ele geçirildi, tüm batılı ülkeler İŞİD karşıtı eylem almaya başladı.


    Bu sürede yaşanan büyük insanı dram sürecinde Suriye' nin özellikle kuzeyinde öyle büyük bir demografi değişimi oldu ki insanın bunun bir tür sosyal mühendislik olduğunu düşünmemesi işten bile değil.


    Kuzeyde neredeyse Arap kalmadı ve boşalan bölgelere farklı bölgelerden göçen Kürt nüfusu + bizim kendi ülkemiz üzerinden transfer ettiğimiz PYD' liler getirildi.


    Şimdi Suriye' nin kuzeyi sanki 100% Kürtmüş gibi güzellemelerle işi kotarmaya çalışıyorlar. Bizim aklı selim davranıp zamanında arındırılan kuzey bölgelere bu insanları peyderpey yerleştirmemiz gerekiyordu.


    Başımıza aldığımız derdin ne kadar büyük bir probleme yol açacağını önümüzdeki 5-10 yıl en acı şekilde gösterecek. Şu an Dünya' da bizim yaptığımızı yapan 1 ülke daha yok.


    Seçmece karpuz gibi işine yarayacak adamı çeken, gerisini gönderen Avrupa' dan bahsetmeyin bana sakın!




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BekirHan -- 16 Nisan 2021; 22:10:47 >




  • Aynı danimarkaya gidip pkkli oldugunu söyle direk vatandaş yapar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.