Şimdi Ara

Dandik telefonculardan Iphone alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar, bu dandik telefon dükkanları var iphone satan, bi tanesiyle konuştum telefon kvk garantili diyor, bu dükkanlara güvenilir mi neye dikkat etmek lazım?



  • Ben bikeresinde şöyle birleye şahit oldum. Telefon uzay grisi. Kasa imei numarası ile anakart imei numarası farklı. Cihaza sorgu yapınca gold olarak çıkıyor. Ama telefon uzay grisi.Kamera lensinin çıkıntısındaki metal çerçeve de gold, ama kasa gri.

    Adama tamir gördümü diye sorunca '' kesinlikle tamir görmedi abi '' cevabını aldım ve deli oldum resmen.

    Kesinlikle uzak dur hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle alıcağına hepsiburadadan ithalatçı garantili al

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuriyama Mirai kullanıcısına yanıt
    Ya zaten mediamarkt hepsiburada gibi yerlerden almaya çalıştım ama kredi kartına taksit yapamıyorlar kurumsal firmalar. Bu dandik telefoncular başka bişey almışın gibi gösterip yapıyorlar taksit.
  • Night_Noise kullanıcısına yanıt
    Kutu jelatini falan da ayarlarlar demi sorun değil o, her türlü kandırırlar. Valla çok büyük risk ama başka çare de yok gibi ya
  • quote:

    Orijinalden alıntı: areels

    Kutu jelatini falan da ayarlarlar demi sorun değil o, her türlü kandırırlar. Valla çok büyük risk ama başka çare de yok gibi ya

    Alma o zaman, çocuğuna ilaç mı alıyorsun?
  • İkinci el telefon satan kaliteli telefoncu dükkanları da var.
    Faturalı garantili ve temiz olduktan sonra alınabilir. Yanınızda iphone'dan iyi anlayan birisi olsun. kasa arkasında yazan imei ve cihaz bilgisinde yazan imei aynı olacak tabi .
    Apple garanti'den sorgulanabilir. Satış sözleşmesi yaparak satın alınırsa sorun olmaz..

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    Ben anlıyorum iphone'dan ama orijinal olup olmadığını teyit için kutuyu açıp kutu üzerindeki imei, sim slot imei ve ios imeiyi karşılaştırıp bakmak gerekir, adam da açamam almazsan diyecek, kontrol imkanı yok yani.

    neler neler yapıyorlar ya, apple'ın çine geri dönüşüme gönderdiği telefonları birleştirip sıfır gibi piyasaya sürüyorlarhttps://www.yahoo.com/tech/too-good-to-be-true-how-to-spot-a-fake-iphone-125957905399.html
  • Şu videoyu izledikten sonra..


    Not : Vardır illaki dürüst satıcı, apple garanti'den sorgularsın cihazın aktif edilip edilmediğini yani garantisinin başlayıp başlamadığını görürsen alınabilir. Asla ama asla açık kutuları 0 cihaz diye almayın orjinal aksesuarlarını değiştirebilirler.
  • areels kullanıcısına yanıt
    Ticari kart varsa taksit imkanı var istanbuldaysaniz doğubank ta bzs elektronik var hepsiburadadan da satış yapıyor yerine uğrayablirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • areels kullanıcısına yanıt
    Zaten kutu açık az kullanılmış faturalı garantili telefon satın alınabilir diye yazdım.. Onu da kontrol etmek basit..
    Adaptör ve şarj kabloyu da orjinalliği kontrol ederek bakılır.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • frux kullanıcısına yanıt
    ha onu atlamışım pardon, yok ikinci el küllüm risk onu zaten almam tanıdık birinden olmadan, ekranı kırılıyor dandik ekran takıyorlar, orijinal ekrandan çok daha kolay kırılıyor en ufak darbede.
  • bi tane telefoncuyla konuşmuştum sabah, sıfır demişti 3300 lira demişti, karta taksit yaparım demişti, iyice sıkıştırdım telefonda, alış faturasını gösterebilir misin dedim geldiğimde, geri dönüşümden telefonlar sıfır diye satılıyo çünkü dedim, adam kıvırdı bizim ki de öyle zaten abi geri dönüşümden geliyo bize dedi. utanmadan orijinal fiyatına satıyor, görüyor musunuz arkadaşlar. tamam ben çözdüm dandik telefoncudan sıfır telefon alınmaz. sağolun yorumlarınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.