Şimdi Ara

Damacana sudan kurtulmak isteyenlere su arıtma fırsatı (METRO AVM) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
177
Cevap
7
Favori
22.686
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • soulflymax kullanıcısına yanıt
    bankonuz granit değilse .kendinizde takabilirsiniz takması çok kolay.
  • ne yazıkki granit
  • macsimust kullanıcısına yanıt
    senden çok büyüğüm arkadaş! sallamada sen beni geçersin ama. suyu karneyle verirlerdi " de tam olsun. bu kadar sallamaya can dayanmıyor bilesin! içilecek su olmadı de eyvallah! ama su yoktu deyince sadece cehaletini çıkıyor ortaya, başka bir şey olmuyor! yine belli siyasi ağızlara göre saçma ve sallama cevap vereceksen, VERME! mümkün olduğunca normal vatandaşlarla konuşmayı seviyorum. sahte olanlarla iletişim kurmaktan bıktım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • soulflymax kullanıcısına yanıt
    o zaman sıkıntılı granit matkap ucu pahalı , servise taktırmanız daha mantıklı.
  • Başta şunu belirtmeliyim ki "arkadaş" değiliz ve olabileceğimiz de aşikar. Bir insanı "cehalet" ve "sahtelik" ile itham etmek için o kişi hakkında bir mesajın içerdiğinden daha fazla bilgiye sahip olmanız gerekir kanımca. Dediğim yıllarda gerçekten gece gelirdi sularımız. Bu konuda yalan söylemenin bana ne katkısı olur bilemiyorum. Eğer hükümet yanlısı olduğumu düşüyorsanız size hakkımda üç bilgi vereyim. Yarı İngilizim, eşcinselim ve hıristiyanım. Bu durumda bu hükümete destek vermem söz konusu bile değil. Bu görüşünüzü hakkımda bilgi eksikliğinize ve anonim olmanın verdiği dayanılmaz hafifliğe bağlıyorum. Hayırlı akşamlar dilerim.
  • Ankara'da kaldıysa yarın gidip ben de almak istiyorum. Gören duyan var mı acaba, hangi mağazada stok var?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • macsimust kullanıcısına yanıt
    konuyu kirtletmemek adına son bir kez daha yazıp sizi blokluyorum zaten. beyanınıza değil, sizden edindiğim ve hiç hoşuma gitmeyen gerçek dışı havaya inanıyorum. kısaca bana göre sanal bir karaktersiniz . beyan ettiğiniz hiç bir şeye de inanmam. inanana saygı duyarım ama aklına da şaşarım. good night , sleep tight hocam. hadi bakalım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: macsimust

    Başta şunu belirtmeliyim ki "arkadaş" değiliz ve olabileceğimiz de aşikar. Bir insanı "cehalet" ve "sahtelik" ile itham etmek için o kişi hakkında bir mesajın içerdiğinden daha fazla bilgiye sahip olmanız gerekir kanımca. Dediğim yıllarda gerçekten gece gelirdi sularımız. Bu konuda yalan söylemenin bana ne katkısı olur bilemiyorum. Eğer hükümet yanlısı olduğumu düşüyorsanız size hakkımda üç bilgi vereyim. Yarı İngilizim, eşcinselim ve hıristiyanım. Bu durumda bu hükümete destek vermem söz konusu bile değil. Bu görüşünüzü hakkımda bilgi eksikliğinize ve anonim olmanın verdiği dayanılmaz hafifliğe bağlıyorum. Hayırlı akşamlar dilerim.
    istanbulda sadece su satan dükkanlar vardı benzin pompası ile içme suyu doldurulurdu yaşı müsait olanlar hatırlayacaktır




  • Baristatales B kullanıcısına yanıt
    Mesajımın yanlış anlaşılmasına gerçekten çok üzüldüm. Bir gerçeği hatırlattığınız için teşekkür ederim. Gençlerin haberleri yok bu gibi şeylerden. Hayırlı akşamlar dilerim.
  • https://urun.n11.com/su-aritma-cihazlari/lifetech-7-asamali-alkali-detox-su-aritma-cihazi-P248088387

    Bende bugun bunun siparisini vermistim servis parali kuruyor ama ekstra 3 yil daha garanti oluyormus yani toplam 5 yil.kullanan var mi urunu..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Filtre edilmis sulardaki mineral eksigini gidermek icin tablet vs gibi cozumler kullanan var mi?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Chantodowill

    Bu mesaj silindi.
    senin kesin sorunların var ama sana tavsiyem doktorunu değiştir

    hadi blok
  • millet son 3 gündür kafayı yemiş çatacak yer arıyor
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Aslında yüksek çıkması bazen iyi olabiliyor. Suyun içindeki partikülleri ölçer o cihaz , gazı kaçmış bir sodada deneyin anlarsınız demek istediğimi. Büyük ihtimalle BİM suyu dediğiniz ara ara burada da satılan Assu ise sıkıntı yaşamazsınız o arıtmadan daha sağlıklıdır.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    soda hariç bir sürü yerde ölçüm yapmıştım ,hatta köyde bir derenin suyunu da ölçtüm ,genelde yüksek çıktı
    sadece hazır sularda ve artıma suyunda düşük değerler gördüm

    yani bu iş artık o kadar karıştı ki kimin söylediğine inansak bilemez hale geldik :)
    damacana su satıcıları arıtmayı kötülüyor ,arıtmacılar damacanayı kötülüyor ve hatta birbirlerini dahi kötülediklerini görüyoruz

    bir laboratuvar testi yapmadan içimiz rahat etmeyecek anlaşılan

    bir arıtmacı arkadaş ise o cihazla ölçüm olmaz ,ph. değerini ölçmek şart demişti
  • lazz48 L kullanıcısına yanıt
    Harbiden öyle ailem Ankara'da ben Kırıkkale'deyim. Ankara'da musluk suyunu yemekte,çayda kullanabiliyoruz ama Kırıkkale'de mümkün değil iki binada aşağı yukarı 10 yıllık.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C.CEMİL kullanıcısına yanıt
    Hocam pH değeri kadar mineral değeri de önemli. Sigara gibidir, etkisi 2-3 yılda değil 15 yılda çıkar. Benim içtiğim suyu bardağa yeni koyduğunuzda içinde yüzen partikülleri görebiliyorsunuz çıplak gözle. O suyu içme sebebimde tam olarak budur. Damacana konusunda malesef çok hile hurda oluyor o yüzden en iyisi aynı markanın şişeli suyuyla kıyaslamak. Şentepe , Çayyolu ve Ankara Adliyesindeki Javsuların tadı kokusu ve yapısı birebir aynı ama 100. Yıl Javsunun tadı ve görüntüsü farklı geldi mesela o yüzden almıyoruz ordan artık. Dediğim gibi hile olmazsa doğal minerlli su sağlığınız açısından daha yararlıdır. Ama illa arıtma diyorsanız arıtma cihazlarına fazlaca özen göstermeniz gerekiyor. O mineral çubukları olmasa akü suyundan farksız birşey içiyor olurdunuz. O yüzden dikkatli olmakta fayda var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AtesHırsızı kullanıcısına yanıt
    ben mümkün olduğunca en iyi kalite dedikleri filtreli cihazdan aldım ,zaten o dediğiniz cihaz var ,şimdi olmazsa bir tane de ph. ölçer almayı düşünüyorum ,yoksa içim rahat etmeyecek

    arıtma cihazını ise şu nedenle aldım ,burada sürekli su boruları patlıyor ve boruları tamir edenleri sürekli görüyorum ,adamlar çizmelerle falan girip çıkıyorlar ,borular tamir olana kadar o çukura ne varsa giriyor ve tabi borular kesilip yeniden bağlanırken ,orada ne kadar pislik varsa şebekeden eve geliyor

    hatta tamir sonrası muslukları açtığımızda bir müddet resmen çamur akıyor

    bu pislikleri içeceğime ,zararlı dedikleri arıtma suyunu içerim daha iyi deyip arıtma aldım ve yaklaşık 3 ay kadar süredir kullanıyoruz
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.