Şimdi Ara

Dalaman Veya Ortaca Nasıl Bir yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Herkese merhaba.

    Muğla Dalaman ya da Ortaca gibi semtlerde 2000 2500 TL civarında kiralık dairelere rastladım. Ailemle taşınmayı düşündük. Küçük bir yer oldukları açık. Sosyal hayat konusundaki handikaplari tam olarak nedir?

    Yani, avm kurumsal marketler, petshop, giyim kuşam cafe restaurant konusunda çok mu yetersiz? Kütahya'da yaşıyoruz. Burada birkac caddede yer alan 50 cafe var ama oturmuslugumuz nadirdir zaten. Hani en azindan bu yörelerde bir avm olsa dahi bize yeter.

    Kışın iklimi nasildir? En temiz mahalleleri hem insanlar hem imkanlar açısından neresidir?

    Antalya Manavgat mi yoksa buralar mı iyi sizce örneğin

    Cok mu ıssız yerlerdir? Cok soru sordum ama ozellikle onerilen semt olursa harika olacaktır tesekkurler




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kalender01 -- 17 Mayıs 2022; 2:33:46 >



  • kötü

  • manavgat en azından daha iyidir kısın oralarda bi halt olmaz

  • Datça'dan dönerken havalimanına erken varmıştık Dalaman'ı gezelim dedik resmen bir tık gelişmiş köy gibi. Pastaneden bozma kafeler vs. Yani çok bir sosyal hayat olacağını düşünmüyorum ama öbür yandan Marmaris, Datça vs gibi yerlere 1.5-2 saat gibi sürelerde gidip gelebiliyorsun arabalarla.

  • Emekli değilseniz kalınacak yerler değil.

  • .




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StallionTR -- 25 Haziran 2022; 17:40:0 >
  • Dalaman'da bir plaja götürmüşlerdi. Dalaman havalimanı var plajın yakınlarından. Gece gitmiştik, karanlık. Karşıdan ay ışığı ne güzel denize yansıyor lan diyorduk. Mehtap zannediyorduk. Kafalar güzel tabi. Sonra giderek o ışık büyüdü büyüdü. Karşıdan kocaman uçak çok alçaktan tepemizden geçti piste indi. Biz ne oluyor lan dedik kaldık öyle, habersiz yakalandık. Kimse daha önce anlatmamıştı İşte böyle bir anımız oldu. :D Dalyan'a, Datça'ya, Fethiye'ye yakın. Bir de Sarsala diye bir koya götürmüşlerdi. Güzeldi orası. Tepeden dolambaçlı bir yoldan ulaşılıyor. İnerken manzarası fotoğraf çektirmelik.

  • Çok sivrisinek var. Sarıgerme'ye giderken bir gün Ortaca da kaldık. Maşallah besili sivrisineklerini unutamadım.

  • 2500 derken günlük mü?biz bu sene ta kıştan anlaşarak ölüdenizde bu şekilde tuttuk ondan sordum.o bölge genel olarak çok pahalı ve bodrum bile olsa turizm sezonu dışında insanı dışarı çıkmıyor sürekli yağış var hayalet kasaba gibi yürüyüşe çıkıyorsun kimse yok.fethiye'de bir avm var.istanbul imkanları ve sosyal yaşamı ege'de bir de ucuz olsun diyorsan öyle bir şey yok.

  • ortacayı tavsiye ederim bence türkiyedeki en yaşanılası ilçelerden birisi

  • köyceğizde askerlik yaptım ben muhateşem yerler insanlar huzurlu mutlu kışı yumuşak geçer yazın heryer tıklım tıklım olur oralarda evleri biraz eskidir ama.


    istanbulda yaşıyorum kısa dönem olarak gitmiştim ortaca adı altında ortada tam biraz uzak sahile uzak dediğim 20-30 dk. ya heryere gidiliyor öneririm ve diğer yerlere göre daha uygun.


    Genel olarak sakin diğer gidirsin oralara birde güzel bir evin varsa senden kralı olmaz emekli yeri muhteşem doğası var küçük bir araba işini görür canın sıkılsa atla en güzel denize gir piknik yap trafik yok birşey yok harika.

  • kışın kiraya veriyorlar yazın kiracıları atıyorlar . kavga sövüş gırla .

  • Ortaca ve Dalaman arası da kaldıysanız Ortacayı tercih edebilirsiniz. Dalaman göre daha güzel bir ilçedir. Dallamanda ve Ortacada her market, her banka, vs bulunmaktadır. Dalaman kasabadır, Ortaca ise İlçe. Muğla Türkiyenin en güzel ilidir. Türkiyenin en güzel plajları Dalaman, Ortaca, Köyceğiz arasındadır. İz Tuzu, Sarı Germe, Sarsala, Aşı koyu, Kayalıklar Plajı, az ilerde Ölü Deniz muhteşem plajlardır. Köyceğizde düşünülebilir ama fiyat olarak pahalı olabilir. Köyceğiz gölü, biraz ilerde kaplıca ve çamur banyosundan oluşan tesis mevcuttur. Dalaman dan Mavi Kaplıcaya gidilebilir. Masmavidir. Sulu boya gibi. Tesis biraz kötü ama suyun rengi harikadır.
  • 2000-2500'e kiralık ev kaldıysa çok iyi, havalimanı olan deniz kıyısı yerlerde bu fiyata kiralık ev kalmamıştır diye zannediyordum.

  • Kütahyadan iyi midir bilemem ama emekli olmadan yaşanacak yer değil. Sosyal hayat sıfır diyebilirsin. Kasaba buralar.

  • Bir daha gelmeyi düşünürseniz bana yazın villa-apart kiralıyorum yardımcı olurum   

  • feiter kullanıcısına yanıt

    tatil değil düğünümüz vardı gelin oralı.10 gün 25 bin o villa apart dediğindendi sanırım 3 katlı haziran sonundan başlayarak.ben beğenmedim tatil gözüyle bakmayıp sağda solda koşturunca sıcakta ve trafik vs şehircilik olarak.tekne kapatmıştık bi o güzeldi.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.