Şimdi Ara

Daha önce hiç konuşmadığın bir kızla tanışmak (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
5
Favori
53.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Acgforth

    Kızlar tuhaf varlıklardır. Bakışırsınız, gülümser falan ama sonra kafaya tanışmayı koyarsınız. Bir bakarsın kızın sevgilisi var. Madem sevgilin var ne diye bakiyor gülümsüyorsun bir erkege.

    Benim de yakın zamanda başımdan böyle bir olay geçti. Okula gitmek için otobüse bindiğimde haftada 2 gün bir kizla karşılaşıyorum. Normalde bir kıza baktığımda o bana bakmıyorsa ikinciye dönüp bakmam. Ne olursa o ilk bakışmada olur diye düşünüyordum. Neyse bir gün kizin yanindan biri kalkti ve indi otobüsten. Kizin yanina oturdum ama muhabbet yok. Otobüste de oyle tanimadığın biriyle sohbet açılması kolay değil. Çünkü karşındakinin sevgilisinin olup olmadiğini bilmiyorsun. Bir gun iki gun derken bu her karsilastigimizda otobuste benim ona gore daha arka tarafta olmama ragmen donup bana bakiyordu sık sık.

    En son iki hafta once okula giderken en arka koltuga oturdum. Sol ön caprazimda o kiz vardi. Elinde telefonla mesajlasiyordu. Ekrana bakayim dedim gozum sadece mesajin kime atildigi kisimdaydi. Tahmin edebileceginiz gibi "Askimmm" :)

    Ee haliyle ben gidip buna tanismak istiyorum deseydim reddi yiyecektik. Bir bakima iyi oldu. Ama o kadar da bakilmaz yani. Sonuc olarak bu isler zor yani tanimadigin biriyle tanismak isi ilerletmek. İsin ucunda sevgilisi var mi yok mu gercegi insanin ozguvenini elinden aliyor.

    O yuzden ortak arkadas ya da en yakin arkasindan kiz hakkinda bilgi almak ve ondan sonra kiza acilmak sart. Kizlar garip ya, erkeklere derler ama kendileri de erkekleri suzer durur sevgilisi oldugu halde.

    Bu olayı ben bizzat yaşadım.Her gördüğünde bana bakan kızın daha sonradan bir dalgası olduğunu öğrendim.Tabi bu olaydan sonra kafamı bir kere bile olsun çevirip suratına bakmaya tenezzül etmedim,hala da etmiyorum.Umarım bu hareketim hem kendisini utandırmış,hem de bazı şeyleri anlamasına yardımcı olmuştur.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Andy Dufrense

    valla faceden ekledim , 1-2 hafta sonra okulla ilgili muhabbet açtım , sonra kızla 2 haftada 1500 mesajı geçik sohbet ettik ki siz düşünün. ondan sonra kız kendi dedi zaten okulda dersanede falan niye selam vermiyorsun falan diye. öyle böyle selam vermeye başladık birbirimize merhaba falan isimle hitap edecek kadar ilerlettim. şimdi gece 2 lere kadar sohbet ediyoruz kızdan hoşlandıgımıda açıkça belli ediyorum , kısmetse önümüzdeki haftada çıkma teklifi edeceğim.

    Sonuç ?
    Edit: Ne oldu diye merak ettiğim için hortlattım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jim* -- 24 Eylül 2013; 23:51:55 >
  • kız orta halli olunca tanışırım ama fazla güzel olursa nefesim kesiliyo

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 kişi de denendi ve işe yaradı. Kızla kesiştikten sonra ve bir elektrik aldığına inanıyorsan kızın sürekli giydiği bir çanta varsa mesela arkadaşımın konuşmasını diyeyim
    -Merhaba mahsuru yoksa çantanızı nerden aldınız sorabilir miyim?
    -Migrostan aldım.
    -Olmadı değil mi?
    -Olmadı.
    -Tanışacak başka bahane bulamadım napayım.
    Burda kızda güler ve isminizi söylersiniz tanışırsınız. Ondan sonrası size kalmış. 2 kişide yaptı bunu ve oldu Ama burda birazda kızın aklına bakıyor bide olmadı mı dedikten sonra ne olmadı mı tarzı Bi cevap alırsanız geçmiş olsun. Nasıl yırtcağınıza dair bir fikrim yok



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Calips0 -- 25 Eylül 2013; 1:59:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Valla tv'de bir program vardı. Eleman, "Benimle bir elmanın iki yarısı olur musun?" diye soruyordu. Bir çoğu kabul etmişti. Denenebilir.









  • < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nfsworld -- 25 Eylül 2013; 3:09:29 >




  • ya rahatsız ettiğim için kusura bakma ama saç rengin kendi rengi mi yoksa boya mı?
    sanane :S
    ya kuzenim benim faceimde gezerken görmüş profil fotoğrafını saçının rengini beğenmiş bana eğer boyaysa sorarmısın hangi marka ve numara kullanıyomuş demişti ah kızlar işte :))
    ...
    teşekkürler bu arada aynı bölümde okuyoruz sanırım.


    denemedim ama işe yarar mı genşler :D
  • ben öyle kizlara şey yapmam.. bakışırım ederim gülümserim kizin yanindan geçerken telefonumu alir bagira bagira aşkim nerdesin filan derim..
    kizlarin yüz ifadesi harika oluyor

    restaurant'da filan bazilari resmen sinyal veriyor.. masasinda tuz olduğu halde.. yan masadan filan değil sizden istemesi.. isterken gözlerinize bakmasi.. verirken elinize dokunmasi filan..

    geçen.. başıma geldi kizin biri sürekli bakiyor.. konuşurken gözü sürekli bizim masada.. tabi ben farkindayim bu tuz istedi yemeğime bakarak verdim.. yanindaki kiz arkadaşı yüzüne bile bakmadi demişti

    tavsiye ederim daha çok zevk alirsiniz




  • hanım keleşi getir kullanıcısına yanıt
    Hocam sonra kız tanımaz ve direk sapık bağırışları ardından kızın sevgilisinden gelen yumruk sonrada kapanış.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.