Şimdi Ara

Daha önce hafıza kartınız böyle bir problem cıkarttımı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ya en lazım olan zamanda hafıza kartım problem cıkardı. Fotografları cektim hafıza kartını bilgisayara taktım her seferinde cıkan ''taramadan devam et / tara ve düzelt'' uyarısı cıktı. Bende hayatımda ilk defa tara ve düzelt secenegine tıkladım (nedense artık). Sonra bi girdimki hic bir fotograf gözükmüyo. Makinaya taktım makinada da gözükmüyo. Sonra baska fotograflar cektim yine pc ye taktım yine gözükmüyo. Bicimlendirdim, makinaya taktım bi foto cektim tekrar pc ye taktım o resim gözüktü. Sonra yine makinaya taktım resmi görmedi. Yeni resim cektim pc ye taktım bu seferde yine aynı resmi gördü ama yeni cekilenleri görmedi. Su an cok fena sinir olmus durumdayım. Yardımcı olmayı seven ve öneminin farkında olan biri varsa yardımcı olsun lütfen. Beni cıkarsın bu isin icinden. Bu arada farklı bilgisayarlarda denedim yani pc kaynaklı bir sorun yok. Ayrıca makine nikon d3100 kart class10 ultime cart curt biseyler yazıyo işte

    Sonuc olarak kartı pc ye taktıgımda pc resimleri siliyor. Ama hic pc ye takmadan cıkartıp makinaya geri takarsam makinada resimleri görebiliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İtakeİt -- 12 Nisan 2013; 17:10:35 >







  • Hafıza kartınızı sadece ve sadece makinenizden formatlayın. bilgisayardan kerhangi bir format işlemi yapmayın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalucizmir

    Hafıza kartınızı sadece ve sadece makinenizden formatlayın. bilgisayardan kerhangi bir format işlemi yapmayın.

    Neden ki?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim bilidiğim kadarıyla makine ve bilgisayarlar farklı formatı kullandıkları için sorun olabiliyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: İtakeİt

    Ya en lazım olan zamanda hafıza kartım problem cıkardı. Fotografları cektim hafıza kartını bilgisayara taktım her seferinde cıkan ''taramadan devam et / tara ve düzelt'' uyarısı cıktı. Bende hayatımda ilk defa tara ve düzelt secenegine tıkladım (nedense artık). Sonra bi girdimki hic bir fotograf gözükmüyo. Makinaya taktım makinada da gözükmüyo. Sonra baska fotograflar cektim yine pc ye taktım yine gözükmüyo. Bicimlendirdim, makinaya taktım bi foto cektim tekrar pc ye taktım o resim gözüktü. Sonra yine makinaya taktım resmi görmedi. Yeni resim cektim pc ye taktım bu seferde yine aynı resmi gördü ama yeni cekilenleri görmedi. Su an cok fena sinir olmus durumdayım. Yardımcı olmayı seven ve öneminin farkında olan biri varsa yardımcı olsun lütfen. Beni cıkarsın bu isin icinden. Bu arada farklı bilgisayarlarda denedim yani pc kaynaklı bir sorun yok. Ayrıca makine nikon d3100 kart class10 ultime cart curt biseyler yazıyo işte

    Sonuc olarak kartı pc ye taktıgımda pc resimleri siliyor. Ama hic pc ye takmadan cıkartıp makinaya geri takarsam makinada resimleri görebiliyorum.

    Denetim masasından "aygıtlar ve yazıcılar" kısmını seçin. Hafıza kartını taktığınız donanıma sağ tıklayın ve "sorun gider" seçeneğine tıklayın. Eğer donanımsal bir hata yoksa, probleminiz düzelecektir. (windows-7)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MOBIUS -- 13 Nisan 2013; 0:30:32 >




  • Butun cevaplar icin tesekkur ediyorum gecekten. Ama sanirim sorun fakulte bilgisayarina taktigim flash bellekle beraber bana ve bircok arkadasima bulasan virusle alakaliymis. Cunku virus olmayan bir pc ye taktigimda fotograflar silinmiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba benim sorunum biraz daha farklı. d3100 makine aldım çektiğim resimler hafıza kartında ama kartı cıkarıp bilgisayara taktığımda kartın içi boş görünüyor ve fotograflar siliniyor. sonra makineye taktıgımda da göremiyorum fotografları. bi kac kere oldu bu sandisk 8gb hafıza kartım. nasıl bi çözüm bulabilirim buna ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.