Şimdi Ara

Daha iyi bir kullanıcı tecrübesi sunmak için Tizen akıllı telefonları ertelendi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Samsung'un işletim sistemi piyasasına girmesi çok güzel bir gelişme bence. Samsung'un davranışlarına göre bu işletim sistemi tutmaya da bilir tuta da bilir. Android, IOS, WP üçgenine yeni oyuncuların girmesi çok iyi olur. İnsanların seçenekleri artar.

    Samsung projeyi ciddiye almadığı için ertelemeyor, tam tersi ciddiye aldığı için erteliyor. İyi bir işletim sistemiyle bomba gibi girmek niyetinde. Hatalarla dolu bir işletim sistemiyle girerse baştan kaybeder. Yeni olduğundan dolayı insanlar için Android ve IOS gibi aman aman bir işletim sistemi olmayacak. Bu nedenle ilk hatasında başı kesilir. Android ve IOS'da hatalar olsa bile ciddi bir tolerans gücü var. İnsanlar Android ve IOS'a önem verdiği için, "Bu hata nasıl olsa güncelleme ile giderilir" derler ama Tizen hata yaparsa, "Samsung daha baştan batırdı." derler.

    Ayrıca Samsung kendi işletim sistemini geliştirmek zorunda. Eğer geliştirmezse bu günün Samsung'u 10 sene sonra bu günün Nokia'sı durumuna düşebilir. IOS'u zaten kullanamaz. Microsoft Nokia'yı satın aldığı için bir süre sonra WP'yi kullanması da güç görünüyor. Motorola da Google'ın elinde ve anlaşma bittiğinde Google'ın Android işletim sistemini kapatma olasılığı her zaman mevcut. LG, Sony ve HTC de kendi işletim sistemini yapmalı ama bu firmalar için bu Samsung'dan daha zor. Samsung'un maddi durumu iyi olduğu için daha kolay çalışabilir. Ya da Firefox OS ve Ubuntu OS üzerine çalışıp bu işletim sistemlerinin piyasada yayılmasına yardımcı olacaklar ve daha sonra beklenen olduğunda bu işletim sistemleriyle ayakta kalabilecekler.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.