Şimdi Ara

Dağıtım Kutusu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.212
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar,

    Binamızda dağıtım kutusu yok ve gelen kabloda ek yerleri var, sürekli sorun yaşıyoruz. İnternette okuduğum kadarıyla dilekçe verildikten sonra uzun süre gelmiyorlarmış. Bu durumu çözmenin bir yolu yok mu? Bana hizmet getirmeyen kendileri, ama hiçbir şey yapamıyoruz malesef. Şikayet.var a yazdım, bilmiyorum faydası olur mu. Buradaki şikayet kısmına da yazdım geri dönüşler oldu fakat geçici çözüm uyguladılar.

    Teşekkürler..



  • Yazdıklarından ne anlatmak istediğin pek anlaşılmıyor.

    Bina girişinde bulunması gereken ankastreden ve bina içi kablolamadan bahsediyorsan o telekomun değil sizin sorumluluğunuzdadır.
    Elektrikçi çağırıp ankastre taktırıp bina içi kabloları yenileteceksin.
  • Derdini onlarada anlatamamışsın bizede kardeşim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 4 Mayıs 2015; 11:33:08 >
  • Terimler açısından sıkıntı olmuş olabilir. Şöyle anlatayım, yıllar önce benim daireme yan binadaki kutudan telefon kablo çekilmiş (havadan ağaçların içinden vs vs). Birinci sıkıntı bu kabloda ek yerleri var ve fiziksel kopma, adsl'de kopma gibi sorunlar oluşuyor. Ben bu kablodan sorumlu muyum değil miyim bilmiyorum, fakat yan binadan geldiğinden dolayı 20-25 m lik bir kablo bu, istesem de değiştiremem. İkinci sorun da kutunun yan bina da olması ve bu bina bir süre sonra yıkılacak. Kutu taşınmazsa bizim de bütün bağlantımız kopacak. Telekom ekipleri geliyor ve kopan kabloyu onarıp gidiyorlar. Ben işin içinden çıkamadım, hizmet için para ödeyip rezil oluyoruz, arıza için arıyorlar derdimi anlatamıyorum, kutu için dilekçe vermek istemiyorum aylar sonra geliyorlarmış, bu daha acil bir durum çünkü elimde olmayan sebeplerden dolayı sıkıntı yaşıyorum.

    Umarım daha anlaşılır olmuştur.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osstation -- 4 Mayıs 2015; 13:26:49 >
  • osstation O kullanıcısına yanıt
    Türk telekom müdürlüğüne gidip görüşün oradakilerle kutuyu apartmana almak istiyorum diye eğer kablolar pek şey değilse elektrikcide halledebilir elektrikciye gösterin birde.
  • Anladım. Telefonla uğraşmayıp direk gitmek en mantıklısı artık işi gücü bırakıp gidicez. Durumu anlarlarsa daha çabuk yardım ederler mi peki?
  • osstation O kullanıcısına yanıt
    Müdürlüktekiler daha iyi yardımcı olur daha cabuk halledilir.
  • Teşekkürler cevabınız için.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.