Şimdi Ara

DADG2 | Tavsiyelerinize İhtiyacım Var [Coil Whine | Yeni GPU Yollanacak] (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
462
Cevap
4
Favori
22.643
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    geldi mi ?
  • Evet kargom dün sabah geldi. Şüphelendiğim gibi kasanın anakartı arızalıymış yani ilk geldiğinde bozuk anakartlı sistem gönderilmiş. Günlerce boşuna eziyet çektim. Şimdi anakart değiştirilmiş, öyle söylemişlerdi daha tam kurup deneme fırsatım olmadı.

    Dün sabah kolileri açınca farkettim bu sefer de envai çeşit vidanın, yedek parçaların, kasadan çıkan malzemelerin, kablo kilitlerinin olduğu torbamı göndermemişler. Ekran kartını sabitleyecek vidalar da yok. Kasadan, anakart kutusu içinden çıkan tüm yedek parçaları bu torbanın içinde toplamıştım. Kasa arkası ızgaralar bile vardı. Kasayı gönderirken “herşeyi geri yollayın” dedikleri için bu poşeti de göndermiştim. Orada kaybolmuş olabilir.

    Dün hemen müşteri temsilcisi ile görüştüm, yetkili bayana durumu anlatmaya çalıştım pek bilgisi olmadığı için anlamadı. Teknik servisten birine aratın beni dedim, oradan bir görevli ile konuştuk. Ne gönderdim, ne geri gelmedi, neler kayıp anlatmaya çalıştım. Bana kasa / anakart üreticisinden bu vida vesaire parçaları getirtmeleri gerektiğini, bana haber verecekleri şeklinde birşeyler söyledi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Temmuz 2019; 17:37:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Rezillik bu. Reklamlara para harcamak yerine teknik destek ve müşteri memnuniyetini düşünmeleri gerekir. Bu kafayla giderlerse çok müşteri kaybederler.
  • Firma tam kanser ya 10 temmuz sonrası gonderecklermıs aldıgın sıstemı 4500 e aldıgımız sıstem sımdı 4370 oldu ,zaten mh yok fırmanın bugun 20 dk da baglanıp iptal ettırdım.
    200-300 fazla verır duzgun fırmadan alınır.
  • Ben tüm bunlara rağmen firmanın kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum, bilerek yapıldığını da. Bu hatalar kapasitelerinden fazla yoğun olduklarından oluyor. Benimki extrem durum. Benim talihsizliğimdenmidir bilinmez yaşanabilecek her problemi yaşadım. Eminim herkes bunları ya da bu kadarını yaşamamıştır. Sabırla huzura ermeyi bekliyorum.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 2 Temmuz 2019; 17:35:52 >
  • Az önce İtopya'dan bir kargo geldi. Benzer bir torba göndermişler. Vidalar falan gerekli her şey var görünüyor. Hemen aramam sonuç vermiş olacak ki aynı gün kargo çıkardıklarını düşünüyorum. Muhtemelen bu kadar hızlı olmasını Telegram'da görüştüğüm itopya çalışanı Mert bey sağladı. Ayrıca bir de ekstra fan göndermiş. Buradan kendisine teşekkür ediyorum.

    DADG2 | Tavsiyelerinize İhtiyacım Var [Coil Whine | Yeni GPU Yollanacak] DADG2 | Tavsiyelerinize İhtiyacım Var [Coil Whine | Yeni GPU Yollanacak]




  • Bu sistemi arkadaşıma aldık ve gözlemlediğim hataları sırasıyla yazayım :)

    1)Ram, G-Skill yerine Corsair marka geldi
    2)RX 590 Super Edition yerine gold edition geldi (Coilwhine mevcut)
    3)Anakartın son 2 vidası monte edilmemiş.
    4)Stok soğutucu ile oyunlarda 80 Dereceye ulaşıyor?
  • https://youtu.be/rYK0lIPobZ8
    Bende bu sekilde sorun yasiyordum gonderdim geldi sorun devam ediyor.!!!!

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sistemi iyi hic ettiler. Ne guzel 590 nitro vardi vazgeçtim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni sistem DA-V3.5 geliyormuş:

    DADG2 | Tavsiyelerinize İhtiyacım Var [Coil Whine | Yeni GPU Yollanacak]

    Telegram: https://t.me/da_v35




  • Her şey sorunsuz demek çok isterdim ama daha bir kaç haftalık Sapphire RX590 ekran kartımda bariz biçimde "coil whine" sorunu mevcut. Bu rahatsız edici ses oyuna girildiğinde başlıyor alt tab ile masaüstüne dönüldüğünde yada oyundan çıkıldığında kesiliyor. Dırıltı gibi tiz bir ses, sanki dişçi makinesi çalışıyor gibi ve çok net duyulabiliyor.

    RX 590 Coil Whine ses kaydı (mutlaka telefondan ya da tiz kulaklık ile dinleyin)
    https://vocaroo.com/i/s10Cbeqzbp2W

    Ne yapmamı önerirsiniz?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XanthiN -- 17 Temmuz 2019; 6:33:1 >




  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Sisteminizi başka bir evde de deneyin. Elektrik tesisatı bile cızırtıya sebep olabiliyor.

    https://forum.donanimhaber.com/dh-coil-whine-ana-konu-cw-hakkinda-her-sey-muzdariplerin-ekran-kartlari-cw-listesi--101764906
  • XanthiN kullanıcısına yanıt
    Yapılacak şey çok basit. Ekran kartının kutusunda garanti belgesi var. Orda distribütör kim servis kim yazar. Muhtemelen servispointtir ama arayıp bilgi alırsın. Kartı garantiye yolluyorsun. Faturanın fotokopisinide çek kutunun içine koy. Ses kaydı değilde video çek. Oyun kapalı iken sesi dinlet sonra monitörü çek oyunu aç ve telefonu karta yanaştır ekran kartı kullanımı artınca sesin arttığını görsünler. Sonra video linkini bir not kağıdına yaz sorununu söyleyeceklerin varsa yaz böyle böyle sorun var videosu bu değişim/iade hakkı için yardımınızı rica ederim falan filan. Sonra ürünü servise yolladıktan bir süre sonra sana bilgisi gelir değişim iade onaylandı gibisinden sana bir form gelmesi lazım o form ile satın aldığın yere gidiyorsun yada onlara yolluyorsun formu onlarda distribütöre yolluyor formu böyle böyle sorun var kartta servis baktı değişim iade için onay verdi diye sonra distribütörde onay veriyor satıcı kardeşim adama yeni kart verebilirsin yada para iadesi alabilirsin diye sen ürün yada paranı iade alıyorsun distribütörle satıcıda aralarında mahsuplaşıyor. (Muhtemelen distribütör ya yeni ürün yolluyor yada satıcı distribütöre iade faturası kesiyor aralarındaki sorun halloluyor)

    Olacaklar bunlar hadi kolay gele :)




  • En iyisi tüm parçaları kapalı kutu alıp evde sistemi kendinizin kurması. Hazır pc'ler de envai çeşit hata, problem çıkabiliyor.
  • Ekran kartımı bugün İtopya'ya geri gönderdim. Gelişmeler oldukça aktarırım.
  • dostum bende vatandan mag271cqr yi bugun alayım diyorum.ama sanırım satışı yaptıktan sonra ürünü açıyorlar.benım merak ettıgım sey bu monitöre msi gsync desteği var diyor ama nvdianın sitesinde görünmüyor desteklenen modeller arasında.birde ghosting varmı monitörde?
  • Arkadaşlar ben de itopyadan aşağıdaki sistemi topladım ama bu konuya göz atınca açıkçası biraz çekindim. Tavsiye eder misiniz almamı?

    1 x AMD Ryzen 5 2600 3.4GHz 19MB Önbellek 6 Çekirdek AM4 12nm İşlemci
    1 x Cooler Master MasterBox K500L 600W 80 Plus USB 3.0 Pencereli MidTower Kasa
    1 x GIGABYTE B450 AORUS PRO 3200MHz(OC) Soket AM4 M.2 HDMI DVI ATX Anakart
    1 x Sistem Montaj Hizmeti
    1 x CORSAIR 480GB Force MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma / 2000MB Yazma)
    2 x GSKILL 8GB Ripjaws V Kırmızı 3000MHz CL16 DDR4 Single Kit Ram
    1 x GIGABYTE GeForce GTX 1660 Ti WINDFORCE OC 6GB GDDR6 192 Bit Ekran Kartı
  • vitoc kullanıcısına yanıt
    İşlemci r5 2600 yerine r5 3600 almalısınız. 3600 tek çekişrdek gücünde İntele oldukça yakın. Onun haricinde güzel sistem. r5 2600ü 900liraya falan alabiliyorsanız alın. Yoksa 1400e r5 3600 tercih edilmeli.
  • Hocam cevabınız için teşekkür ederim. İtopyada anormal bir ucuzluk mu var bana mı öyle geliyor ? Başka sitelerden 6600 tl tutan sistem dadg2 sisteminde bir kaç değişiklikle 5400e geliyor. 1100 küsür lira farketmesi kıllandırıyor beni :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.