Şimdi Ara

Dacia Logan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar, Dacia Logan arabasını tavsiye eder misiniz? 2. eli para eder mi acaba?



  • millet almiş biniyor arti ikinci el araçlar para ediyor mu ki o etsin
  • quote:

    Orjinalden alıntı: tuna_Ca

    millet almiş biniyor arti ikinci el araçlar para ediyor mu ki o etsin
    oha yani. dünyada ikinci elin bu kadar pahalı olduğu bi ülke var mı?
  • Daha araç yeni yeni çıkıyor piyasaya, 2. eli olur mu hiç. Ama cliodan az aşağıda olur gibi geliyor bana. Bence yılın flaş arabası kim derse desin.

  • quote:

    Orjinalden alıntı: bsd

    Daha araç yeni yeni çıkıyor piyasaya, 2. eli olur mu hiç. Ama cliodan az aşağıda olur gibi geliyor bana. Bence yılın flaş arabası kim derse desin.



    Flaş arabamı flaş görmesek yiyeceğiz. Ab daki yaşam standardı göze alındığında 5000 euro fakir fukara bisiklete bineceğine arabaya binsin diye üretilmiş bir araç. Türkiyede 18 milyar falan 20 milyara doğru gidiyor donanımına göre 16 dan mı ne başlıyor. Zaten o fiyat aralığında bir sürü araç var. Bu maliyeti en düşük en dandik araba. İçinde Clio dan parçalar taşıyan bir araç alacağıma direk Clio nun kendini alırım.
    ADamların hayat pahalılığı bizden 2-3 kat fazla , bizde öğretmen 1000 euro alamazken ülkesine göre AB de öğretmenin aldığı maaş 10000 euroyu geçiyor. 5000 euro ne demek onlar için düşünebiliyor musunuz? Tek kelimeyle çok vasat tipsiz bir araba. Bunun sıfırını alacağıma gider 2. el güzel bi araç alırım. Ayrıca 2. elde satamazsın




  • evet belki 5000euro olsa alınabilir ama 16milyar verilmez bu araca

    logan adını duyduğumda hep gülmekten kırılırım bi zamanlar bu forumda yine logan hakkında "clionun yontulmamış hali" diye yorum yapmıştı bi arkadaş çok yerinde olmuş aslında..
  • Arkadaşım tafsiye etmem bizi dinlemeyen bi arkadaşımıza istemeye istemeye dacia almaya gitdik showroom daki arabanın farına bakıyorum içi buglanmış hayırdır dedim arkadaşlar tazikli suyla yıkamışlar cevap? araba alındı 3 ay sonra direksiyonun ordan sesler gelmeye başladı sevise gitti halledildi dendi halolmamış tekrar gidildi birkaç müşteridede aynı sorun var çözemedik diye bi cevap? kullanılan malzeme, işçilik benim hiç hoşumada gitmedi benim anlatığım araba solenzo ama loganda sonucda aynıdır.
  • 17 milyara toyota avensis 2.0 vereyim sana 99 model temiz sayilmaz ama ...
  • Daciası olan arkadaşlar lütfen alınmasın,
    Arkadan görünüşü tam bir odun. Farları biraz yayabilirdi.
    2. el araba al daha iyi bence.

    Yine de lüks istemiyorum diyorsan, sonuçta sıfır araba. Üstelik de ucuz.
    Niye alınmasın ki?










  • Bende solenza war bunu neden aldık hala anlamıs deilim viraja girerken bile kasılıyorum dün bakıma götürdüm 11 binde. Fren balatalarına baktım harita olmuş işçiliği pek iyi değil ama motora bişey diyemem şehir içinde tatmin edici. Logana gelince içinin kalitesinde pek bi değişme yok servisteki herife sordum bunların motoru nasıl diye bana eski megane motorunu buna uyarladılar dedi bence parana biraz daha kat veya 2. el temiz bi araba bulamaya çalış ikisinide yapamazsan loganı al sonucta sıfır araba 2 sene sorunsuz kullanırsın. Şimdi bende elimden cıkartıp fiesta almayı düşünüyorm tavsiye edrm.
  • duyduguma göre çok iyi bir arabaymış zaten şu anda yok satıyor renaulttan farkı yok bence zaten aynı motor var clioyla..logan larda sıra varmış zaten o fiyata o kalitede araba bulmak oldukça zor....

  • kardeş.... bence SAKIN BULAŞMA... 80 MODEL BMW AL DAHA İYİDİR....




  • İyi de arkadaş renault kalitesi değil mi bu? Bu araba Hindistan ve Brezilya da Renault Logan adında satılmakta.Dacia yi Renault 99 da satın aldı ve tesislerinde reno kalitesinde araba üretmekte...
  • Ya fabrıka aynı olabilir işcilik aynı olcak die bişi yok malzemeyi ucuz koyuyolar ki ucuz satsınlar.
  • Renault un tamamen yandan yemişi. .

    türkiye de birkaç yerde Şan Oto Plaza da Tata falan bulursan onlardan al.

    Sana aynı fiyata çok daha sağlam ve çok daha donanımlı -ve donanımlar standard- bir araç verirler.

    Dacia nedir öyle.. Tr de vergileri yiye yiye şişmiş birşey. Aynalar bile elle ayarlanıyor. Yuh daha ne.. ECU falan da koymayalardı bari. Karbüratör mekanizması koyalardı, vidayla kelebeği açar drag mrag yaprdın. Sonra da tamponu aynaları civataları yoldan toplaya toplaya gelirdin.
  • Arkadaşlar yollarda logan görüyor musunuz?
  • Bu arada logan euroncap da 3 yıldız almış....bence sınıfına ve fiyatına göre hiç fena değil...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: siselat

    Arkadaşlar yollarda logan görüyor musunuz?

    görüyorum ama çok nadir çok biçimsiz bişey hiç otomobile benzemiyo bence
    çok beklemiştim bu aracı 5000euro olsa şimdi bile düşünürüm ama fiyatı önyargılı yaklaşmama neden oluyo
  • quote:

    Orjinalden alıntı: siselat

    Bu arada logan euroncap da 3 yıldız almış....bence sınıfına ve fiyatına göre hiç fena değil...
  • gecen yaz stajımı bursa renault fabrikasında yaptım, araç daha biz gormeden bu fabrikaya gelmişti ve işçilerden hiçbiri aracın işcilik kalitesini beğenmemiş,boyasından kaynaklarına kadar... Bu yuzden ikinci el git temiz bi clio symbol al, ayrıca yıllık ortalama gelirleri 10bin euro olan avrupa ulkelerinde bu araç 5000euro'luk otomobl projesi olarak satılıyor,hani bunun 2,5 katını turkiyede bu arabaya vermek mantıksızlık olur
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.