Şimdi Ara

Dac ın müzik dışında film ve oyuna etkisi nedir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
631
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar müzik için kendime dac ve iyi bir kulaklık almayı düşünüyorum.başlıkta belirttiğim gibi axaba oyun performansı nasıldır ses kartlarından daha iyi bir performans alırmıyım yoksa sadece müzikte mi işe yarar deneyimi bilgisi olan arkadaşlar cevap verirlerse cok sevinirim.



  • Adi ustunde dijitalden anaologa cevirici.oyun ve filmde dijital codecler kullanilacagi icin gerekli bi sey degildir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun ve film önemliyse iyi bir ekran kartı(yeni serilerde hdmi 2.0 var), iyi bir hdmi kablo mesela monster black platium hd ve iyi bir avr gerekli sana. Filmler içinde splash pro. Eğer sistem stereo ise ve oyun-filmleri pcm olarak stereo çıkış alıyorsan dac sonuçta yüksek model olursa ses kartlarından daha iyi çözer stereo sesi. Sonuçta mp4 filmlerde ses aac ve dac bunu ses kartından iyi çözücektir ama filmlere splash pro hem görüntü hem ses olarak güzel bir player pc'de öneririm.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apache Air Fighter -- 7 Şubat 2016; 21:09:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bilgisayarınızda üretilen ses sinyalleri dijital sinyallerdir, bu sinyali kulağınızın duyabileceği bir analog ses sinyaline dönüştürmek için bir DAC'e ihtiyacınız var, ve sonra bu sinyali bir kulaklığa yollamak için de bir kulaklık amfisine. Dijital sinyalleri sadece optik, HDMI veya USB kabloları taşıyabilir. Eğer kulaklık için bir DAC istiyorsanız AVR'a değil, ayrı birer DAC ve kulaklık amfisine veya bir DAC / Amp kombosuna ihtiyacınız var.

    Diğer arkadaşın söylediğinin aksine bilgisayarınızdan çıkan her ses DAC'iniz tarafından analog sinyale dönüştürüleceğinden (Sanırım kendisi DAC'i DDS veya THX sinyallerini decode eden DSP'lerle karıştırmış), DAC bilgisayardan dinlediğiniz her şeyin kalitesini etkileyecektir. Bu yüzden eğer bilgisayarınızdan çıkardığınız coaxial kabloyu beyninize saplayıp dijital sinyalin 1 ve 0'larını dinleme kabiliyetiniz yoksa iyi kalite bir DAC dinlediğiniz her şeyi son derece daha kaliteli hale getirecektir.

    Şu an dahili bir ses kartı kullandığınızı varsayıyorum. Bu kartların tek iyi yönü ucuz (bedava) olmaları ve ses çıkarabilmeleridir. Bunun dışında olumlu bir yönleri yok. Hem kalitesiz DAC ve amfilere sahiptirler hem de anakarta entegre oldukları için başka elemanlardan interference (parazit) alırlar.

    Eğer iyi bir fiyat/performans DAC / amfi kombosu istiyorsanız şu ürünü amazon'dan isteyebilirsiniz. Hem bedava shipping var hem de gümrük vergisi vermezsiniz:
    http://www.amazon.com/dp/B00A2QLPJM?psc=1

    İncelemelerden ürünün kalitesini görebilirsiniz. Aynı zamanda ürün Head-Fi gibi audiophile sitelerden de iyi incelemeler almıştır. Kulaklık konusunda ne özellikleri aradığınızı söylerseniz yardımcı olabilirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Udenizc -- 22 Şubat 2016; 18:50:12 >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.