Şimdi Ara

D Sürücüsü Gidip Geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar, sistemimde C sürücüsü SSD, D sürücüsü ise Western Digital 1 TB. windowsumu kurdum ilk önce, driverları falan yükledim, bu arada bilgisayar 5-10 kere açıldı kapandı falan D sürücüsünde hiçbi sıkıntı olmadı. 1 gün sonra programları falan yüklemeye başladım. ondan sonraki günde bilgisayarı açtıktan bir süre sonra, bilgisyarımın içindeyken D sürücüsü birden yok oldu. Sonra aygıt yöneticisine girip "Donanım Değişikliklerini Tara" butonuna basınca tekrar yeni donanım bulundu dedi ve D sürücüsü geri geldi, D nin içinde girdim yine oyalanmak için, bakayım yine gidecekmi diye, ufak tefek kopyala yapıştır falan, sonra yine gitti. yani bilgisayar açıkken sürekli kendi kendine gidip gidip geliyor. Bu sorun ile ilgili tahmini olan arkadaş var ise çok sevinirim, cevaplarınızı bekliyorum.



  • Westerd Digital olan harddiskinizin SATA güç ve data bağlantılarını kontrol ediniz, temassızlık yaşıyor olabilir. Kabloları çıkarıp tekrar takın.

    Sorun devam ederse SATA kablosunu anakartın farklı bir SATA portuna takın ve yine SATA güç bağlantısını güç kaynağından çıkan farklı bir SATA güç bağlantısıyla değiştirin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.