Şimdi Ara

D-Smart Üyeliğiniz Sonunda Size Yapılan Teklifler (194. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.916
Cevap
102
Favori
511.160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: screws_conv

    .......... (Yayını kayıt etmeden geri, ileri alma olayı yok)


    Yanlış biliyorsunuz, kayıt etmeden ileri geri alma var, ben kullanıyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StG 44

    arkadaşlar doğru yer olmayabilir ancak bana bir yardım edin.

    dsmart kullanıyoruz 8 mbps internet var 50 GB akn li, yanında da tv paketi var. 64 lira ödüyoruz her ay.

    mesaj attılar uydu alıcısını hd yapmamız gerekiyormuş. yalnız bizim televizyon eski, hd falan değil bildiğiniz tüplü televizyon.

    bunun üzerine ben de acaba superonline a mı geçsem dedim, telefon + internet paketi var 59 tl ye. geriye televizyon kalıyor. onun için de başka bir uydu alıcısı alsak olur mu? yayınları bedava izlemek için. dsmartın verdiği bozuk zaten.

    öyle çok kanal olmasına gerek yok belli başlı kanallar olsa yeter.

    Sevgili kardeşim merak etme verecekleri HD uydu alıcısı tüplü tv de de çalışıyor. Benim 2. Dsmart üyeliğimde böyle kullanıyorum. Eski SD uydu alıcısı takılıyken tüplü tv de HD kanallar göstermiyordu, bu yeniyi taktılar şimdi HD kanalları da tüplü tv de izliyorum. Tabii SD yayın olaraktan.
  • teşekkür ederim cevap için. peki hd alıcı için para alıyorlar mı?
  • teşekkür ederim cevap için. peki hd alıcı için para alıyorlar mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: StG 44

    teşekkür ederim cevap için. peki hd alıcı için para alıyorlar mı?

    Hayır, para mara yok.
    Ayrıca montaja gelen servis kurduktan sonra adam gitmeden test et, dediğim gibi değilse kabul etme. Alsın geri gitsin, "ben böyle anlaşmadım" de...
  • tetra2 T kullanıcısına yanıt
    http://forum.donanimhaber.com/m_111842758/tm.htm

    bu başlığa bakıyordum burdaki olay ne hala anlayamadım.

    aynı sms bize de geldi. 2007 yılında smile adsl bağlatmıştık, 1-2 yıl sonra da dsmart teklif ettiler, televizyon + internet beraber olsun diye, geçtik ona da.

    1-2 ay önce de belli başlı kanalları göstermemeye başladı, servisi çağırdık uydu alıcısının bozuk olduğunu söylediler. yenisini de vermediler üretimi bitmiş bunun diye. hd alıcı vermek için de sabit telefonu kapattırmamız gerektiğini söylediler kabul etmedik.

    şimdi de hd alıcıya geçmeyi zorunlu kılıyorlar, internet hızlarından pek memnun da değilim. superonline a geçmeyi düşünüyorum, televizyon için de fiyatı uygun gelirse dsmarta devam uygun gelmezse uydu alıcısı ancak onlarla ilgili pek bir bilgim de yok.
  • herkese hayırlı akşamlar.
    dsmart internet+mega paket kullanıyorum. yalın internet ve modem ücreti dahil aylık 94 TL ödüyorum. (24 ay tah. vermiştim.)
    forumu okuyunca argo kaçabilir ama büyük bit kazık yediğimi anladım.
    dsmart kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. aynı paket veya daha üst paketi kaça kullanıyorsunuz?
    ocak ayında digitürk'ün digiland sistemi faaliyete geçilecek deniyor, digitürke geçiş yapmaya değer mi?

    hayırlı akşamlar.
  • uur67 U kullanıcısına yanıt
    Taahhütün bitmesine yakın ara iptal talebi ver.60 lara inerler.50 55 ten yukarı verme

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: tetra2

    quote:

    Orijinalden alıntı: screws_conv

    .......... (Yayını kayıt etmeden geri, ileri alma olayı yok)


    Yanlış biliyorsunuz, kayıt etmeden ileri geri alma var, ben kullanıyorum.

    Sanırım receiver'dan kaynaklanıyor. Benim kullandığım receiver'da kayıt etmeden geri, ileri alma yok(tu).
  • PVR özellikl cihaz kullanan ve en uygun yakınlarda fiyat alan kim var arkadaşlar?
    Abone no paylaşabilir misiniz rica etsem?
  • Mega pakete 22-tl veriyorduk bugün bitti üyelik.
    Verdikleri teklif aynı paketi 27-tl ye satmak.
    paketi düşürün dedim 17- ye sinema + belgesel dediler ama fiyat garantisi olmadan ve taahhütsüz.
    mırın kırın ettiler ben de kapatın dedim yawşqlara.
  • arkadaşlar merhaba,

    superonline aboneliğimin taahütü bitmek üzere. Sürekli aranıyorum bu ara yenileme için. 25 Mbit 75 gb İnternet için 59 tl ödüyordum şimdi Turkcell tv ile birlikte 70 tl yeniden abonelik öneriyorlar. Tv nin dahili hd uydu alıcısını kullandığım için herhangi bir dekoder üyeliğim yok. Açıkçası internetlerinden memnunum ancak şu an 70 tl civarında acaba internet+tv+ve ilave diğer paketler ile birlikte d smartta bulabilirmiyim acaba.

    D smartta tv olarak sıkıntı yaşayacağımı düşünmüyorum ama internet konusunda biraz korkum var.

    Siz ne önerirsiniz acaba?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PETERSBURG -- 30 Aralık 2015; 23:23:04 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uur67

    herkese hayırlı akşamlar.
    dsmart internet+mega paket kullanıyorum. yalın internet ve modem ücreti dahil aylık 94 TL ödüyorum. (24 ay tah. vermiştim.)
    forumu okuyunca argo kaçabilir ama büyük bit kazık yediğimi anladım.
    dsmart kullanan arkadaşlardan yardım bekliyorum. aynı paket veya daha üst paketi kaça kullanıyorsunuz?
    ocak ayında digitürk'ün digiland sistemi faaliyete geçilecek deniyor, digitürke geçiş yapmaya değer mi?

    hayırlı akşamlar.


    ayda 70 liraya 8 mib 50 akk ve yetişkin hariç full hd tv vardı. aradılar aynı fiyattan bir sene daha dediler hsktr dedim :) daha sonra aynı fiyat + 6 ay blue hediye dediler bi gidin dedim. dün kendim aradım tahaddütüm bitiyo 1 ay var kapatın dedim, vodafone net ayda 70 liraya 60 mb fiber 150 gb akk + yalın veriyor dedim. adam iptal talebini aldı hemencecik iptalden döndürme birimine bağladı :D

    efendim dedi size aynı tarifeyi 50 liradan devam ettireyim dedi; yok dedim sökül :D vodafone böyle böyle naş naş. dedim bana sadece mega hd yi ayda 15 liraya ver yeter, internet falan istemiom. şöyle böyle derken 1 yıl tahaddütle mega hd + 16 mb 100 gb akk + yalın neti 65 liraya anlaştık :)

    gerçekten vodafone a geçicektim ama o şirket acemi çok şikayeti var ve sıkıntı çıkarıcağını bildiğimden vede tv faktörü olduğundan dsmartı seçtim. altyapımda fiber yok bu arada, dsmarttaki adam yok olsa onu vercem daha çok prim alcam diyo ben diyom vodafone var dedi fiber yada vdsl isterem :D 16 mb bana yeter, sıkıntısız olsun benim olsun, adsl devam. dsmartta akk genelde uygulanmadığından çook önemli bir artısı daha var tabi.


    DİKKAT!!!: arkadaşlar kısaca olay şu; tahaddütünüz var yok neyse ne. arayın çok pahalı diğer firmalar daha ucuz veriyor kapattırmak istiyorum diyip iptal talebi verin. Talep versenizde 1 hafta içinde faks çekmezseniz hattınız KAPANMAZ !!! Siz talep verin ki iptal birimi sizi arasın; yoksa başka türlü indirim A_L_A_M_A_Z_S_I_N_I_Z. İşte o zaman ipler sizin elinize geçicek. Sizi vazgeçirmek için başlıycaklar fiyat kırmaya. Haa istediğiniz teklif gelmedi mi ?? Hizmetten memnun musunuz ?? Faks çekmeyin o kadaaar :D O illallah dedirten faks işini lehinize çevirin :)

    Ben bu konuyu okuyarak bu hırsız şirketlerin çalışma prensibini öğrendim. Umarım bu yazımı okuyarak birçok insanda dolandırılmaktan kurtulur.
  • Geçen d smartı iptal ettim ertesi gün hemen aradılar neden iptal ettiniz siz bizim istikrarlı müşterimizdiniz falan filan yalakalık yaptılar ama nafile bu kan emicilere artık tek kuruşumu yedirtmem

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar 57 liraya 16 mbit 50gb AKK'li sınırsız internet + mega paket nasıl sizce? Geçen sene 52 lira ödüyordüm bunun için bu sene 5 TL zam yaptılar
  • Yalin 16 mbit 50 akk aile paketi(mega hediye) d smart paketim 5 ocakta taahüt bitiyor. Az once aradim iptal etmek istediğimi söyledim. Baska birime aktardilar. Ayni paketi 6 ay mega hediyeli 60 tl dediler yok dedim. 6.ayin sonunda arayin tekrardan 6 ay hediye edelim dediler yok dedim. Direk mega tanımlı olsun dedim kabul etmediler. Iptal icin belge gönderin dediler kapattilar:-)
    ne yapmami önerirsiniz simdi :-)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serhat_silvan

    Yalin 16 mbit 50 akk aile paketi(mega hediye) d smart paketim 5 ocakta taahüt bitiyor. Az once aradim iptal etmek istediğimi söyledim. Baska birime aktardilar. Ayni paketi 6 ay mega hediyeli 60 tl dediler yok dedim. 6.ayin sonunda arayin tekrardan 6 ay hediye edelim dediler yok dedim. Direk mega tanımlı olsun dedim kabul etmediler. Iptal icin belge gönderin dediler kapattilar:-)
    ne yapmami önerirsiniz simdi :-)

    Kabul et dostum yalın internet için iyi fiyat vermişler.
  • Evet yeni fiyatlar alındı :)
    16 Mbit yalın adsl 75 AKK+ dizi-sinema-spor-(erotik hariç bütün kanallar açık) 58 TL ilk Ay fatura 45 TL olacak sonrası 11 ay 58 anlaştık D-smartla :) otomatik ödemeyede her faturaya 1 tl indirim
    Not: abone numarası yok sadece DİRENİŞ var d-smarta karşı kesin kazanırsınız :)
  • 2 ay önce biten modüllü üyeliğim için yılbaşından önce 480 TL gibi uçuk bir rakam teklif etmişlerdi , dün aradılar yine 180 TL teklif ettiler kabul etmedim içeriği aile paketi ve yanında sinema belgesel hediye dediler yeni çıkan belgeseller dahil değil dediler , Filbox kullanıyorum dedim şu an memnunum..
  • iptal için dilekçe yazacağım Smartkart numarası istiyorlar bu numara üye no dan farklı bir şey diye okudum nerede yazar bilen varmı yada nasıl öğrenebilirim
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.