Şimdi Ara

D-Smart GO Uygulaması Tizen Mağazası Sorunu!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • D-Smart GO uygulaması ile defalarca şikayette bulunmama rağmen hiçbir geri bildirim ve çözüme kavuşmadı konu şöyle ki, D-Smart GO uygulaması tizen işletim sistemini kullanan Samsung 40JU6470 televizyonumda mevcut ancak program tizen mağazasında hiç güncelleme almadığı için giriş yaptığımda eski saçma sapan bir giriş ekranı ve 4-5 filmle açılıyor başka hiçbir şey yok. Ama Tabletimle Android uygulamasına girdiğimde sorun yok canlı yayın akışları filmler hepsi mevcut neden çünkü uygulama sürekli güncelleniyor. Daha önceki şikayetlerimden konunun Samsung'la ilgili olduğunu söyleyen temsilcileriniz dahi oldu, Samsung'u aradığımda inanın duruma gülüyorlar, Google Store'da Google mı yapıyor güncelliyor sizin programlarınızı? O kadar saçma bahanelerle konuyu geliştiriyorsunuz ki, az önce tekrar şikayet etmek için aradığımda Müşteri temsilciniz konuyu algılayamamış olacak ki ben buna şikayet kaydı oluşturamam Online hizmetlerden kayıt açın dedi. Özetle nasıl ki andoid uygulamanızı Google Store'da güncel tutuyorsanız gülcelliyorsanız; Samsung tizen markette de eski uygulamanızı güncelleyin Allah aşkına güncel tutun.

    ayrıca
    Müşteri temsilcileriniz Google Play Market dışında bir bilgiye sahgip değiller onu da kullandıkları telefonlara borçlular anladığım kadarıyla, Tizen işletim sistemi Smart TV ler bunlarla ilgili soru ve sorunlar hep havada kalıyor. Siz bilmiyorsunuz ben aydınlatayım sizi, siz D-Smart GO uygulamasını 2016 yılında Tizen mağazasına, yani anlayacağınız şekilde "Samsung Tv lerin uygulama indirdiği mağaza" koymuşsunuz 1.004 sürümü olarak görünür ancak bu uygulama o günden bu yana bir güncelleme almamış, çöp olarak duruyor, Ben bir D-Smart ve D-Smart GO abonesi olarak bu uygulamadan faydalanmak istiyorum, bu uygulamanın düzngün çalışması da benim ya da Samsung'un görevi değil sanırım. Yıllardır abonesi olduğum büyük bir firmanın bu kadar ilgisiz ve umursamaz olması beni şaşırtıyor açıkçası. Çünkü Samsung hala Tv üretiyor insanlar bunu kullanıyor ama sizin uygulamanız 2016 yılında takılı kalmış, D-Smart Abonesi olmayı ve Samsung Tv almayı düşünenlerin taktirine bırakıyorum...

    D-Smart GO Uygulaması Tizen Mağazası Sorunu!D-Smart GO Uygulaması Tizen Mağazası Sorunu!D-Smart GO Uygulaması Tizen Mağazası Sorunu!



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reberudum -- 13 Mayıs 2019; 12:47:14 >







  • Bugün mağaza baktığımda TiviBu GO uygulaması gördüm admlra sizden kaç sene sonra bu işe girdiler ama hemen uygulamalrı çatır çatır çıkarıyorlar, yazıklar olsun sizin yaılım ekibinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.