Şimdi Ara

D smart full paket + internet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3 yıllık kablo net kullanıcısıyım internet hızımdan çok memnun değilim 2 kişi kullanınca yavaşlamalar oluyor d smart'a spor kanalları için geçmek istiyorum ama interneti hakkında bilgi sahibi değilim.Geçeceğim internet paketi 8gb bağlantı hızı 50 gb a kadar sınırsız 50 den sonra 3gb bağlantı hızı olan paket. Bu söylenenler doğrumudur kullananlar fikir verirse yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.



  • quote:

    Orijinalden alıntı: mockingjay

    Arkadaşlar 3 yıllık kablo net kullanıcısıyım internet hızımdan çok memnun değilim 2 kişi kullanınca yavaşlamalar oluyor d smart'a spor kanalları için geçmek istiyorum ama interneti hakkında bilgi sahibi değilim.Geçeceğim internet paketi 8gb bağlantı hızı 50 gb a kadar sınırsız 50 den sonra 3gb bağlantı hızı olan paket. Bu söylenenler doğrumudur kullananlar fikir verirse yardımcı olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.

    Hocam Ben Yaklaşık 3 Senedir Kullaniyorum Zaten Daha Once SmileNet idi
    Daha Sonra DsmartNet olarak Değişti Ben Memnunum, Ama Senin Oturduğun
    Yere Görede Değişebilir Onlarıda Göz Önünde Bulundur Zaten TTNETin Alt Yapısını
    Kullanıyorlar, 8 Mbit'e Kadar Bağlantı Hızı Akn 50 Gb Ondan Sonra 3 Mbit Hızını Düşüyorlar
    Bende DsmartNet+DsmartSüper Paketini 68 Lira Olarak Kullaniyorum ( Fiati Müşter Hizmetleri Söyledi Daha Fatura Gelmedi Yani)
    Başka Soracakların Varsa elimden geldiğince yardımcı olmaya calışırım




  • hocam istanbul beşiktaşta oturuyorum alt yapı konusunda sıkıntı yaşamam biraz yorumsal soru olcak ama yardımcı olursan sevinirim. şimdi ben bu internete ek olarak full paket alıcam gece yayınları hariç spor + sinama olcak ama evde hat olmadığı için ayda 15 tl ekstra ödicem ve 4 tlde cihaza ödicem bana toplamda 92 tl aylık fiyat çıkardılar sence geçmeye değermi internetten verim alıcam büyük ihtimal ama 92 tl verdikten sonra tv yayınlarındanda almak isterim bu konudada bir yorum yaparsan sevinirim :) ek olarak şuan her ay kablo netin bağlantısı ne olduğu belli olmayan göya 5 gb ına 72 tl ödüyorum.Şimdiden teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.