Şimdi Ara

d smart fatura yollamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selam arkadaşlar.bundan 1 ay öncesine kadar d smartla papaz olmuştuk.( kazık faturalar yüzünden)neredeyse sinir krizleri geçiriyordum.her defasında yalan dolan sözlerle hep oyaladılar.en sonunda şikayet ettim bunları.hemen aradılar.benim istediğim tarifeye geçişimi sağladılar sonrada nisan ayında faturanızı biz ödeyeceğiz dediler.ben pek inanmadım ama gerçektende fatura gelmedi.online işlemlerden hergün bakıyorum fatura görünmüyor.



  • Aman dikkat et iş yerimdeki arkadaşa da göndermediler 3 ay sonra yayını kestiler ve cezayı ödersen açarız dediler. Arkadaş da ödemeyeceğim deyince cezai yaptırım uygularız dediler.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: serayhefe

    Aman dikkat et iş yerimdeki arkadaşa da göndermediler 3 ay sonra yayını kestiler ve cezayı ödersen açarız dediler. Arkadaş da ödemeyeceğim deyince cezai yaptırım uygularız dediler.

    kardeş kendileri dediler nisan faturanızı biz ödeyeceğiz diye.ses kayıtları mevcut.yinede ben hergün online menüden fatura görüntüleme yapıyorum.bunların ne yapacağı hiç belli olmaz.
  • Nereye şikayet ettiniz? Bize de lazım olabilir. sikayetvar.com dışında eteklerini tutuşturacak pratik mercileri paylaşmakta fayda var.
  • kardeş şikayet var com.a şikayet ettim. d smarttan hemen dönüş yaptılar.full paketten giriş pakete dönmek istediğimi söyledim.69 tl ye full pakete geçmiştim ama sürekli 79 tl fatura geliyordu.şimdi 49 tl geliyor.( internet + d smart )ayrıca nisan faturasıda yollamadılar.herkes hakkını arasın arkadaşlar.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.