Şimdi Ara

D&R Logitech M185 Mouse 14,49 TL (Siparişi iptal etmiş) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
2
Favori
7.088
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ürünü düşük fiyattan listele
    en fazla adetinde 10 tl zarar edecekken ürünü yollama
    siparişinizi tarafınızdan gelen istek üzerine iptal ettik de
    özür dilemeyi geçtim iadeyi en kısa sürede hatta şu tarihte yaparız bile deme
    iadeyi yapma ne güzel iş.
    onların parası çok değerli ama müşterinin ki değersiz iade etme lüzumu bile görmüyorlar
    ben böyle bir firmadan kesinlikle 1 kuruşluk bir alışveriş yapmam bundan sonra...
  • fabrizo kullanıcısına yanıt
    asıl devletin işi bu ,yoksa devlet niye var ?
    birde madem sen bu işleri sevmiyorsun ,burada işin ne ?


    aslında iyi oldu gözden kaçtın demek ki ,hemen bloklayım :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MertMeteAlp


    quote:

    Orijinalden alıntı: kronik


    quote:

    Orijinalden alıntı: fabrizo


    quote:

    Orijinalden alıntı: kronik

    thh ye versem mi napsam bilemedim, daha vatanın hdd şikayeti duruyor 3 aydır. devlet devlet değil ki ilgilensin.

    devletin işi yok senin gibi 50 liralık malı 10 liraya almaya çalışan mezarcılarla mı ilgilenecek

    devletin işi vatandaşın sorunlarıyla ilgilenmek, sizin gibi açlara vatanı peşkeş çekmek değil.

    Abartma
    Arkadaş sıcak fırsatcı
    Biraz ironi yapmış

    hayır yapmamış ,eski mesajlarına bakarsan siyaseten bunu söylediğini anlarsın :)




  • akbank axess hala yatmadı telefonla arayınca yüzüne kapatıyorlar maillere cevap vermiyorlar. 15tl belki beni zor duruma düşürmez fakat ben şu saatten ne sonra dr'nin ne sanal nede fiziksel mağazasından alışveriş yapar mıyım? yapmam. bugüne kadar satın aldığım albümlerin çoğunu dr den aldım ama şu saatten sonra aradığımı dr den başkası satmasa bile tenezzül etmem onlara. harcama itirazı oluşturdum. hem seve seve paramı iade edecekler + hemde onlardan düzenli alışveriş yapan 3 müşteriyi kaybedecekler
  • quote:

    Orijinalden alıntı: enes122

    akbank axess hala yatmadı telefonla arayınca yüzüne kapatıyorlar maillere cevap vermiyorlar. 15tl belki beni zor duruma düşürmez fakat ben şu saatten ne sonra dr'nin ne sanal nede fiziksel mağazasından alışveriş yapar mıyım? yapmam. bugüne kadar satın aldığım albümlerin çoğunu dr den aldım ama şu saatten sonra aradığımı dr den başkası satmasa bile tenezzül etmem onlara. harcama itirazı oluşturdum. hem seve seve paramı iade edecekler + hemde onlardan düzenli alışveriş yapan 3 müşteriyi kaybedecekler

    hocam benimde iade etmemişlerdi dün ticaryt bakanlığına şikayet ettim ayrıca savcılığa gidip sordum dolandırıcılıktan işlem yapabilirmiyim diye arayıp söyledim rezil ettim resmen (müşteri temsilcisi arkadaşa onunla bir ilgisi olmadığını kesinlikle üstüne almamasını söylediklerimin üst yönetime olduğunu söyledim snuçta oda bizim gibi ekmek derdinde olan bir insan) ayrıca bu konuyu rakip medya kuruluşlarına mail atacağımı söyledim ordaki arkadaş tüm iyiy niyetiyle özür diledi firma adına fiyat hatası yapıldığını o fiyata temin edilmediğini zaten o kadar stokları olmadığını söyledi sonuç olarak 1 saat sonra para iade yapıldı ancak burda dr yönetimi durumu açıklayıcı bir mail atsa özür dilese milletin parasını iade etse eminin mouse alanların yüzde 99u hiç bir tepki vermeyecek ve iyi niyetle yaklaşacak ama dr yönetiminin yok sizin isteğinizile iptal ettik demesi ve para iadesi yapmaması insanları sinir etti sonuç olarak dr artık çok zor durumda kalmadıkça alışveriş listemden çıkmıştır.




  • 2 haftadır parayı iade etmiyorlar.Ne iletişim formuna ne de telefonlara cevap veriyorlar.Harcama itirazında bulunmayı düşünüyorum.Yapmamı önerdiğiniz başka bir şey var mı?
  • mesaj yazdım habersizce hem iptal ediyorsunuz hemde parayı iade etmiyorsunuz dolandırıcımısınız dedim yarım saat sonra para iade edildi bidahada işim olmaz neyse parayı kurtardık.
  • Ben alırken indirme yapıyordum net bayagi yavasti bu yuzden siparis sırasında hata oluştu almamistim. Aradım mail attim 2 gün sonra param geri iade edildi. Alamadığım için üzülüyordum neyse ki siparis verenler de alamadı, hatta paralarını da almıyorlar ahahahahhah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • jandarma kullanıcısına yanıt
    Hocam nereden yazdınız mesajı ? Siteden gönderdim gelen giden yok hala.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da yatırmamışlar yarın harcama itiraz formu oluşturuyorum zorla iade edecekler birde itibar zedelenecek.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • E devlet üzerinde gümrük ve ticaret bakanlığının e dilekçe uygulaması var ordan şikayet ettim.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7 şubat oldu hala iade yok. Onlarca kitap-kırtasiye alışverişim olmuştu ancak bir daha daha pahalı bile olsa farklı yerden alırım. Elin çinlisi 3-5 günde parayı iade ediyor bunlar da borsada mı bizden topladıklarını kullanıyorlar anlamıyorum. Bu kadar da olmaz ya.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    e-devlet üzerinden Gümrük ve ticaret bakanlığına tüketici şikayet hattından şikayet oluşturdum. bankaya harcam itirazında bulundum. bugünde dr ye fax çektim. iş yoğunluğum azalırsa savcılığada uyrağıp dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunacam. birazda onlar uğraşsın :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: furkan1zek

    7 şubat oldu hala iade yok. Onlarca kitap-kırtasiye alışverişim olmuştu ancak bir daha daha pahalı bile olsa farklı yerden alırım. Elin çinlisi 3-5 günde parayı iade ediyor bunlar da borsada mı bizden topladıklarını kullanıyorlar anlamıyorum. Bu kadar da olmaz ya.

    iade oldumu
  • Harbiden ya, 16 ocaktaki siparişi iptal ettiler, bugün 18 şubat, bir aydan daha fazla olmuş, iade edilen para yok ortada. Nasıl iş lan bu

    Siteye mail atmıştım 2 hafta önce iade için, geri dönen olmadı.
  • Bendede iade yok axess. iki mesaj iki tel ,ortada bişey yok.
  • dr yaptıgı kampanyalardan hiç bir sey alınmaz. yaptıgı indirimler sahte . indirim yapıp sonra ürün yok diyorlar.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OzzyCreek


    quote:

    Orijinalden alıntı: furkan1zek

    7 şubat oldu hala iade yok. Onlarca kitap-kırtasiye alışverişim olmuştu ancak bir daha daha pahalı bile olsa farklı yerden alırım. Elin çinlisi 3-5 günde parayı iade ediyor bunlar da borsada mı bizden topladıklarını kullanıyorlar anlamıyorum. Bu kadar da olmaz ya.

    iade oldumu

    Evet iade sonunda yapıldı ancak sanırım sebebi şikayetvar a yazmam. Çünkü oraya yazdıktan 2 gün sonra iadeyi yaptılar. E devlet vs ile daha etkili olur ancak ben uğraşmak istemedim açıkçası. Zaten bir daha d&r dan hiçbir şey almam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • D&R dan iki defa alış veriş yapmaya çalıştım internet üzerinden ve her ikisi de fiyaskoyla sonuçlandı. Her iki alış verişte de ürünler elime ulaşmadı. Özellikle son alış verişimde şöyle bir konu başıma geldi. Parker marka bir dolma kalem ve bir kaç tane mürekkep satın aldım. Dolma kalem temin edilemediği için parçalı sevkıyat yapıldı ve mürekkepler bir hafta sonra elime ulaştı. Ancak aradan geçen 2 haftada kalem elime geçmedi. Müşteri hizmetlerini aradım ve aldığım cevap çok şaşırtıcıydı. Ürün stoklarımızda yok ve distribütör firma ne zaman gönderirse o zaman toplanılacakmış. Yani ben bu ürünü sattım hemen bana gönderin diye bir şey yok. Son olarak yaklaşık bir ay bekledikten sonra üretici firmaya mail attım ve oradan aldığım cevap 2012 yılında üretimine son verilmiş bu kalemin. Sonuç olarak dolma kalem iptal oldu, mürekkepler bana kaldı :) DR kesinlikle tavsiye etmem.




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.