Şimdi Ara

D&R'da indirimli eski oyunlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ucuz orijinal almak isteyenlerin dikkatine...

    Arkadaşlar dün İstanbul / İstinye D&R'dan Severance-Blade of Darkness oyununu 14 YTL'ye aldım. Warcraft III, bazı NFS'ler falan da vardı yaklaşık aynı fiyata.

    Bu arada Blade of Darkness'ı 2 ay önce arşivden çıkarıp tekrar kurmaya çalıştım, CD bir türlü okunmayınca 2 kere Internet'ten kasa kasa çektim her seferinde bozuk çıktı. Tam pes etmiştim denk gelince acayip sevindim. Oynamamış olanlara da bu vesileyle tavsiye ederim.



  • acaba oyunu rar laya bilir misin üstad tek cd. upload edip koysan forum a çok rağbet görür herkez o oyunu arıyor benim gibi:)
  • quote:

    Orjinalden alıntı: _Source_

    acaba oyunu rar laya bilir misin üstad tek cd. upload edip koysan forum a çok rağbet görür herkez o oyunu arıyor benim gibi:)


    Forumda full oyun paylaşımı yasak.Duymamış olayım bu dediklerini.

  • Severance Blade Of Darkness bende mevcut hemde bütün modları, mapları, harita,vs editörleriyle.hepsini toplasan rahat 3-4 gb ı geçer.sen demosunu indir istersen sana single oynicaksan levelları özelden gönderirim ki tadına doyamassın eğer gerçek birebir savaş türü arıyorsan.hatta hiç oynamayanlara da ŞİDDETLE tavsiye ederim ama şimdiden belirtiyim öle büyü müyü fln çok yoktur bu oyunda.Rakibine dokunmadan büyüyle öldüremessin.kılıcının(balta mızrak vs) hakkını ödemelisin bilek oyunu yani.şiddette ağzına kadar doludur.....

    Arokhslair.net/forum (son kale) te gönüllüleri,programcıları halen oyun üzerine titremekte.Eğer phyton dan anlarsan pek çok şey yapabilirsin sanırım.

    bu arada kadıköye yakınsan geçenlerde yazıcıoğlunda alt katta bod un orjinalini görmüştüm ucuzduda.hala duruyor olabilir.
    ilgililere duyurulur...




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.